Hero image

Hårdoktorn

+46 11 13 00 09
Sankt Persgatan 73, 602 33 Norrköping Sweden
Open Today:

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Bästa frisören i stan! Jessica gör underverk med håret!
Fin salong med trevlig och kunnig personal! Den har det där lilla extra och jag har förstått att det här är en salong som kunderna återkommer till. Något jag helt och hållet förstår efter gårdagens besök. Rekommenderas varmt!
Kanon, supert trevliga och duktiga.
Härlig, avslappnade atmosfär, proffsiga frisörer, alltid trevligt bemötande och riktigt fräsch salong!
Härligt ställe att klippa sig på. Har klippt mig där i flera år =) Nöjd varje gång.
Utan tvekan bästa frisören jag känner till. Klippt mig här i minst 10 år. Trevligt folk och gör ett superbra jobb
Bästa frisörerna i stan, trevliga roliga o jäkligt duktiga
Blir alltid bra hos mats

Quick Facts About Hårdoktorn

Hårdoktorn, beläget på Sankt Persgatan 73 i Norrköping, är en enastående plats som har blivit ett populärt resmål för fotbollsentusiaster, sportfantaster och matälskare. Med en unik atmosfär och enastående mat, erbjuder Hårdoktorn en komplett upplevelse för besökare som söker en trevlig kväll i staden.
När du kliver in på Hårdoktorn möts du av en moderne och snygg inredning med en avslappnad atmosfär. Beläget i en gammal renoverad fabriksbyggnad utstrålar restaurangen en känsla av historia och tradition blandat med modern design. De stora panoramafönstren ger ett fantastiskt ljusinsläpp och erbjuder en vacker utsikt över Sankt Persgatan, vilket ger en extra dimension till din matupplevelse.
Hårdoktorn är främst känd för sin fantastiska meny som består av välsmakande och finessrik mat. Från traditionella svenska rätter med en modern twist till internationella favoriter, erbjuder de ett brett utbud av rätter som tillfredsställer även de kräsnaste gommar. Restaurangen fokuserar på färska och lokalt producerade råvaror för att säkerställa att varje måltid är av högsta kvalitet och smak. Många av deras rätter är också framstående för sin visuella presentation, vilket gör varje tallrik till ett konstverk som är en fröjd för både ögat och smaklökarna.
Utöver sitt fantastiska kök, är Hårdoktorn även populärt för sin omfattande dryckeslista. De har ett brett urval av spännande och smakfulla cocktails som är skapade av kunniga bartenders som är experter på att blanda drinkar. Restaurangen är även känd för sitt välutvalda vinskåp, där de erbjuder ett imponerande sortiment av både lokala och internationella viner som kompletterar maten perfekt. Oavsett om du är en vinexpert eller bara vill njuta av ett glas avkopplande vin, har Hårdoktorn något för alla smaker.
En annan attraktion som gör Hårdoktorn unikt är dess passion för sport. Restaurangen är perfekt för sportentusiaster som vill ta del av den spännande atmosfären under stora fotbollsmatcher eller andra sportevenemang. Med flera TV-skärmar som sträcker sig över hela lokalen kan besökare njuta av att se sina favoritlag spela medan de samtidigt får uppleva restaurangens fantastiska mat och dryck. Oavsett om du är en inbiten fotbollsfantast eller bara vill njuta av en underhållande kväll med vänner, är Hårdoktorn den perfekta platsen för att kombinera gastronomi och sport.
För dem som söker en mer intim och exklusiv upplevelse erbjuder Hårdoktorn även möjligheten att boka en egen lounge. Dessa privata utrymmen ger dig och ditt sällskap möjlighet att njuta av restaurangens bekvämligheter och god mat i en mer privat och avskild miljö. Perfekt för födelsedagsfiranden, företagsmiddagar eller annat speciella tillfällen, garanterar dessa lounger en minnesvärd och personlig upplevelse.
Sammanfattningsvis, är Hårdoktorn en enastående plats som erbjuder en komplett upplevelse för sina gäster. Med fantastisk mat, en unik atmosfär och en passion för sport, garanterar restaurangen en minnesvärd och trevlig kväll för alla besökare. Oavsett om du är en lokal invånare eller en besökare på genomresa, bör du definitivt lägga Hårdoktorn till din lista över ställen att besöka i Norrköping.