Hero image

Slotts Salongen

+46 72 733 45 45
Maltesholmsvägen 41, 165 55 Hässelby Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Quick Facts About Slotts Salongen

Slotts Salongen är en elegant och väletablerad plats belägen på Maltesholmsvägen 41 i Hässelby, Sweden. Denna exklusiva destination erbjuder en rad lyxiga tjänster inom skönhet och avkoppling för att möta behoven hos sina kunder. Med sitt förstklassiga läge och exceptionella service har Slotts Salongen blivit en av de mest eftertraktade platserna för dem som söker en njutbar och skäddarsydd skönhetsupplevelse.
Beläget i en vacker, historisk byggnad, är Slotts Salongen perfekt integrerat i sin omgivning och erbjuder en omedelbar känsla av lyx och elegans. Byggnadens unika arkitektur, med sina karakteristiska drag av klassisk svensk design, ger en autentisk atmosfär och välkomnande atmosfär för besökare. Dess imponerande fasad och välunderhållna trädgård bidrar också till platsens charm och lockelse.
När du kliver in genom dörrarna till Slotts Salongen möts du av en atmosfär av sofistikering och avkoppling. Salongens inredning är omsorgsfullt vald för att skapa en harmonisk och mysig miljö där gästerna kan känna sig avslappnade och bekväma. Den professionella personalen välkomnar varje besökare med varma leenden och erbjuder en personlig och skräddarsydd service för att möta individuella behov och önskemål.
En av de mest populära tjänsterna som erbjuds på Slotts Salongen är skönhetsbehandlingar. Salongen har ett brett utbud av behandlingar som syftar till att förbättra hudens hälsa och utseende. Allt från ansiktsbehandlingar och massage till manikyr och pedikyr, erbjuder Slotts Salongen en omfattande lista över professionella skönhetsbehandlingar. De erfarna och utbildade terapeuterna använder endast högkvalitativa produkter och avancerad teknik för att ge exceptionella resultat och skapa en helande och föryngrande upplevelse för sina kunder.
För dem som söker en fullständig förvandling, erbjuder Slotts Salongen även professionella frisörtjänster. Med sitt team av erfarna frisörer och stylister, strävar salongen efter att uppfylla varje gästs önskan och behov när det gäller hårklippning, färgning, styling och mycket mer. Varje besökare får en personlig konsultation för att säkerställa att deras resultat blir precis som de önskar och att deras hårs hälsa och välbefinnande prioriteras.
För att komplettera sin omfattande lista över skönhets- och frisörtjänster erbjuder Slotts Salongen också en rad andra bekvämligheter och specialerbjudanden. Dessa inkluderar avslappnande spa-paket för att ge besökare en chans att koppla av och återhämta sig helt och hållet. Med sin harmoniska atmosfär och privilegierade läge erbjuder salongen också en tillflyktsort från den stressiga stadspulsen där du kan ta en paus och unna dig själv en stund av lugn och ro.
Slotts Salongens popularitet och framgång kan också tillskrivas dess engagemang för att erbjuda enastående kundservice. Varje besökare behandlas med omsorg och respekt, och personalen strävar efter att skapa en personlig relation med varje kund. Deras vänliga och hjälpsamma attityd gör besöket till en trevlig och minnesvärd upplevelse, vilket gör att gäster kommer tillbaka gång på gång.
Slotts Salongen på Maltesholmsvägen 41 i Hässelby, Sweden, är utan tvekan en plats som erbjuder enastående skönhets- och avkopplingstjänster. Dess eleganta miljö, omfattande tjänster och professionella personal skapar en idyllisk miljö för alla som söker en unik och lyxig skönhetsupplevelse. Så om du behöver en välbehövlig ansiktsbehandling, en trendig hårklippning eller bara några timmars avkoppling, är Slotts Salongen definitivt ett besök värt.


Best PlaceJuice Reviews

Vill du bli superbra klippt till kanonpris åk hit. Min favorit frisör. Blir alltid bra. Har testat rätt många å dom här e absolut mest å bäst prisvärda i Västerort. Bra hårprodukter oxå.
väldigt bra frisyrer till lågt pris samt väldigt snabbt gjort. frisören vet vad han gör och det märks, men lyssnar på kundens önskemål. han är den enda frisören, vilket kan leda till långa väntetider upp till en timme vilket är frustrerande. detta är dock det enda problemet allt annat är perfekt
Mycket bra frisörsalong som ägs av en smart och kunnig frisör
❤ ????‍♂️????‍♀️???? ❤
En hårt slitande frisör, han är snabb med god erfarenhet och många år i branshen, bra pris.
Trots att klippningen endast tog 10 min var det ett förvånansvärt bra jobb, till ett billigt pris. Däremot var det endast en frisör i hela salongen så fick vänta 1 timme på min tur. Samt att frisören var ganska hårdhänt med maskinerna.
Men slutresultatet är jag nöjd med... bättre än många andra ställen.
Snabbt och vänlig man tog hand om mig trots att han va på väg hem. Tack...
Otrevlig ställe, frisören lyssnade inte på vad jag sa och det fanns många äldre man där som satt och åt bullar.
Kommer aldrig klippa mitt hår där igen och nu får jag helt enkelt gå runt med keps tills det växer tillbaka.
Skulle inte rekommendera till min värsta fiende
Väldigt duktig frisör klipper och tar hand om ditt hår på mycket bra sätt. Väldigt erfaren och klipper snabbt mycket nöjd

Slotts Salongen Info

Amenities

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday 11:00 AM - 05:00 PM
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location