Hero image

Shop New Styles

+46 300 755 70
Östergatan 14, 434 30 Kungsbacka Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Shop New Styles

Shop New Styles är en trendig och modern butik belägen på Östergatan 14 i den charmiga staden Kungsbacka, Sverige. Med sin unika och eklektiska stil erbjuder butiken ett brett utbud av modekollektioner och accessoarer för både kvinnor och män.
Beläget i hjärtat av Kungsbacka, är Shop New Styles en destination i sig själv för modeentusiaster och shoppare som är ute efter det senaste och mest stilfulla inom modet. Butiken är känd för sin moderna och eleganta design, och dess interiör är en kombination av minimalistisk skandinavisk estetik och industriell chic. Här råder en atmosfär av lyx och uppkoppling, som verkligen kan uppskattas av dem som har en passion för mode och stil.
Kollektionerna som erbjuds på Shop New Styles är noga utvalda för att passa den moderna och självsäkra individen, oavsett personlig stil eller preferens. Butiken strävar efter att erbjuda något för alla, från de som föredrar det klassiska och tidlösa till de som älskar att experimentera och bryta normer. Med ett noggrant urval av internationella märken och designernamn, är sortimentet på Shop New Styles alltid inspirerande och uppdaterat för att möta de senaste trenderna.
En av de saker som gör Shop New Styles unikt är dess dedikation till att erbjuda en personlig och lyxig shoppingupplevelse för sina kunder. Det vänliga och kunniga personalen är alltid redo att ge råd och hjälpa till att skapa den perfekta looken. De är experter på att hitta plagg och accessoarer som bäst framhäver kundernas individuella stil och personlighet.
Shop New Styles är även känd för sina regelbundna modeevent och exklusiva erbjudanden. Butiken håller ofta modevisningar och stylingseminarier där besökare kan få inspiration och lära sig mer om de senaste trenderna inom mode. Dessutom anordnar butiken VIP-kvällar och specialerbjudanden för att belöna sina mest lojala kunder.
När det kommer till sortimentet av kläder och accessoarer kan kunderna förvänta sig en rad olika alternativ på Shop New Styles. För kvinnor erbjuder butiken allt från eleganta klänningar och kostymer till casual denim och trendiga toppar. För män finns det ett brett utbud av stilrena skjortor, blazers, byxor och avslappnade t-shirts. För båda könen finns även ett urval av accessoarer som väskor, skor, smycken och solglasögon för att komplettera varje outfit.
Utöver att erbjuda ett fantastiskt sortiment av mode, strävar Shop New Styles också efter att vara en aktiv del av samhället. Butiken stöder lokala konstnärer och designers genom att visa deras verk, och det finns ofta samarbeten med lokala välgörenhetsorganisationer och initiativ för att bidra till samhällsutvecklingen.
Shop New Styles är definitivt en plats som inte får missas av modeentusiaster och shoppare som besöker Kungsbacka. Genom sin moderna design, utvalda kollektioner och personliga service erbjuder butiken en unik och spännande shoppingupplevelse för alla som söker det senaste inom mode. Besök Shop New Styles på Östergatan 14, 434 30 Kungsbacka, Sverige och upplev en värld av stil och elegans.


Best PlaceJuice Reviews

Bra service, fick tid direkt (Drop in BARA)
Själva klippning tog inte mer än 20min, lite snabbt och inte super noga med detaljerna. Helt okay för priset, du får det du betalar för.
Priset - 220kr för Fade!
Bra service till mycket bra pris. Så populärt att det kan vara 1.5 timme kö på drop in.
Bra pris och en suverän klippning
Bästa salongen i staden!
Verkar bara kunna klippa en sorts frisyr. Är du ute efter kort snaggat eller dylikt är det väl prisvärt, annars har jag varit på bättre ställen.
Super duktiga och trevliga personal
Mycket billigt och väl rekommenderat arbete
Bästa frisören i kba
Muhammad och hans kollegor är toppen. Snabba, bra och aldrig lång väntetid. Bjuder alltid på kaffe och bra pris.

Shop New Styles Info

Amenities

Amenities
  • Toilets
Payments
  • Cash only

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location