Hero image

Shine salon

+46 54 15 67 00
Västra Torggatan 15, 652 24 Karlstad Sweden
Open Today: Closed

Quick Facts About Shine salon

Shine Salon, beläget på Västra Torggatan 15 i Karlstad, Sverige, är en modern och exklusiv skönhetssalong som erbjuder ett brett utbud av professionella skönhets- och spa-tjänster. Med sitt eleganta och avslappnade interiör samt sitt engagerade team av skickliga och erfarna skönhetsterapeuter, är Shine Salon utformad för att ge sina kunder en lyxig och avkopplande upplevelse.
Salongen är strategiskt belägen i centrala Karlstad, vilket gör den lättillgänglig för både invånare och besökare. Shine Salon har ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa skönhets- och spa-behandlingar och erbjuder en rad olika tjänster för att uppfylla olika behov och önskemål.
En av de mest populära tjänsterna på Shine Salon är deras hårbehandlingar. Salongen har ett team av professionella frisörer som är experter på att skapa trendiga och personligt anpassade frisyrer. Oavsett om det är en enkel klippning eller en mer komplex färgförändring, kan kunderna vara säkra på att de kommer att bli nöjda med resultatet. Salongen erbjuder även håruppsättningar för speciella tillfällen, som bröllop eller gala-evenemang, där skickliga stylister kan skapa fantastiska sammansättningar som fyller varje kunds önskemål.
För de som är intresserade av att förbättra sin hudvård, erbjuder Shine Salon en mängd olika ansiktsbehandlingar. Salongen jobbar med professionella hudvårdsmärken och deras skönhetsterapeuter är experter på att identifiera kunders hudtyp och behov för att skräddarsy ansiktsbehandlingar som ger bästa möjliga resultat. Oavsett om det handlar om att rengöra och återfukta huden eller att behandla specifika hudproblem som akne eller åldrande, kan kunderna vara säkra på att de är i trygga händer hos Shine Salon.
För de som letar efter en avkopplande och lyxig upplevelse, erbjuder Shine Salon också spa-behandlingar som massage och kroppsbehandlingar. Skönhetsterapeuterna på salongen är experter på att lindra stress och spänningar genom olika massagetekniker och för att hjälpa kunderna att slappna av fullständigt och återfå sin balans. Kroppsbehandlingar, som exempelvis kroppsskrubb eller olika typer av inpackningar, erbjuds också för att ge kunderna en välförtjänt känsla av välbefinnande och lyx.
För de som vill piffa upp sina naglar erbjuder Shine Salon också en rad olika manikyr- och pedikyrbehandlingar. Salongen har ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan, och deras nagelterapeuter är experter på att skapa både enkla och komplexa nagelkonstverk. Oavsett om det handlar om att ge naglarna en enkel och elegant look eller att skapa unika och extravaganta designer, kan kunderna vara säkra på att få den nagelbehandling de önskar.
Utöver att erbjuda enastående skönhets- och spa-tjänster, strävar Shine Salon också efter att erbjuda en övergripande upplevelse av förstklassig kundservice. Salongen strävar efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där kunderna kan koppla av och njuta av sin behandling. Det engagerade teamet av skickliga skönhetsterapeuter är välutbildade och lyhörda för kundernas önskemål och behov för att säkerställa att varje besök på Shine Salon blir en minnesvärd upplevelse.
Sammanfattningsvis erbjuder Shine Salon en exklusiv och lyxig skönhetssalong i centrala Karlstad, Sverige. Med sitt breda utbud av professionella skönhets- och spa-tjänster, engagerade team av erfarna skönhetsterapeuter och en varm och välkomnande atmosfär, är Shine Salon det perfekta valet för alla som vill skämma bort sig själva med en avkopplande och lyxig upplevelse.


Best PlaceJuice Reviews

Bra pris, bra service och snygg klippning varje gång ☀️
I've been doing drop-ins regularly here and never have to wait long if ever.
Super professional and friendly staff, very patient and the prices are very good. Can very much recommend
Har ej vart där
Jag har klippt mig där i många år och vad jag minns har jag aldrig varit onöjd. Enda anledningen jag ser till alla dåligt recensioner är att folk som är vana att betala närmre 1000 spänn för en timme hos frisören tror att de ska få exakt samma resultat för ett mycket billigare alternativ.
Sist klippte jag inte en "standard" frisyr eller "Ronaldo" utan utgick ifrån en bild. Helt nöjd blev jag och fattar fortfarande inte vad folk menar med bristerna. Tror ni inte på mig, testa själva.
Duktiga frisörer. Vill du klippa dig till ett vettigt pris och samtidigt få en bra resultat, då är Shine Salong något för dig
De kan göra en frisyr o den är as ful så om du gillar as fula frisyrer så är shine nånting för dig. Jag visade en bild på hur jag ville ha, frisören kollade o sen klippte en as ful frisyr o jag hade ju inte direkt tagit fram en bild på en as ful frisyr. Alla som ger 5 stjärnor säger att det är bra pris o går snabbt. Bra pris kan jag hålla med om det är bra men det finns en anledning till att det går snabbt de rakar bara av allt förutom lite där uppe o sen klipper de bort det där uppe utan knappt titta. Så om du gillar snabba, billiga och as fula frisyrer så rekommenderar jag shine starkt men om du bryr dig det minsta hur du ser ut så skulle jag välja nån annan stans.
Duktiga personal.
Professionellt bemötande. Sakar klippte mitt hår precis som jag ville.
Jag är otrolig glad och tacksam.
Rek alla.
Han förstörde mitt hård och i slutet så ville han ha 500 bara för håret. Rekommenderas inte

Shine salon Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance
Amenities
  • Wi-Fi
Payments
  • Cash only
  • Credit cards

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 11:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location