Hero image

Malmbro Salong

+46 72 302 34 99
Malmbrogatan 14, 392 35 Kalmar Sweden
Open Today: 09:30 AM - 03:30 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

I visit Kalmar only once or twice every month, but I always make sure to get my haircut here.
Good barber with solid skills.
Amazing value for money, student price (200kr), great attention to details and really nice haircut
Snabb, billig, bra
Mycket bra service och trevligt bemötande ????
Väldigt professionell och trevlig bemötande med hyfsat pris. Rekommenderas Starkt!
Bra klippning. Bra pris och en frisör som bär munskydd. Känns tryggt.
Duktig, bra och relativt billig frisör. Drop in eller förbokning. Rekommenderas varmt!
صالون الحلاقة جيد و ممتاز جدا و انا انصح الجميع لكي يقوموا بالحلاقة هنا

Quick Facts About Malmbro Salong

Malmbro Salong är en exklusiv skönhetssalong belägen på Malmbrogatan 14 i Kalmar, Sverige. Med sin sofistikerade inredning och professionella team av skönhets- och wellness-experter är Malmbro Salong ett populärt val för dem som söker en avkopplande och förnyande upplevelse.
När man kliver in på Malmbro Salong möts man genast av en elegant och modern atmosfär. Salongen har nyligen genomgått en omfattande renovering för att ge gästerna den bästa möjliga upplevelsen. Den lyxiga inredningen kombinerar stil och komfort på ett sätt som omedelbart får gästerna att känna sig avslappnade och välkomnade.
Malmbro Salong erbjuder en rad olika tjänster för att tillgodose olika skönhetsbehov. Oavsett om det gäller hår, naglar eller hudvård kan gästerna vara säkra på att de kommer att bli ompysslade av professionella och kunniga terapeuter. Salongen erbjuder även massage- och spa-behandlingar för dem som vill unna sig lite extra avslappning och lyx.
En av de mest populära tjänsterna som erbjuds på Malmbro Salong är deras skönhetsspecialister. Dessa experter kan hjälpa gästerna att hitta den perfekta looken för speciella tillfällen eller bara för att lyfta fram deras naturliga skönhet. Med sin expertis och kreativitet kan de skapa en personlig stil som passar varje individs unika smak och behov.
Nagelservice är en annan populär behandling på Malmbro Salong. Gästerna kan välja bland ett brett sortiment av nagelförstärkning, manikyr och pedikyr för att ge sina händer och fötter den ultimata vården och snyggaste utseendet. Nagelterapeuterna på Malmbro Salong är skickliga på att skapa vackra naglar och de använder endast kvalitetsprodukter för att säkerställa bästa resultat.
För dem som vill fräscha upp sin hud erbjuder Malmbro Salong även professionella hudvårdstjänster. Deras hudterapeuter kan anpassa behandlingar för att passa olika hudtyper och bekymmer. Gästerna kan njuta av ansiktsbehandlingar, peelingar och andra skönhetsbehandlingar som bidrar till att förnya och förbättra deras hud.
För att erbjuda en komplett upplevelse av välbefinnande och avkoppling erbjuder Malmbro Salong även massage- och spabehandlingar. Gästerna kan välja bland olika massagestilar, såsom svensk massage eller aromaterapi, för att slappna av och återhämta sig från vardagens stress och spänningar. Salongen har även en avkopplande spa-avdelning där gästerna kan njuta av bastu- eller ångbad för att rensa sinnet och kroppen.
Malmbro Salong är mer än bara en skönhetssalong. Det är en plats där gästerna kan komma för att ta hand om sig själva och bli ompysslade av professionella terapeuter. Med sitt breda utbud av tjänster och sitt engagerade team av skönhets- och wellness-experter är Malmbro Salong det perfekta valet för dem som vill känna sig vackra, avslappnade och nöjda från topp till tå.
Sammanfattningsvis kan sägas att Malmbro Salong är en exklusiv och avkopplande skönhetssalong belägen i centrala Kalmar. Med sin sofistikerade inredning och sitt professionella team kan gästerna förvänta sig en högkvalitativ och personlig service. Oavsett om det gäller hår, naglar, hudvård eller massage- och spa-behandlingar kan gästerna vara säkra på att de kommer att bli ompysslade och lämna salongen med ett förnyat välbefinnande. Besök Malmbro Salong för att uppleva en oas av skönhet och avkoppling mitt i stadens puls.


Today

Opening Hours

Tuesday 09:30 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:30 AM - 06:00 PM
Thursday 09:30 AM - 06:00 PM
Friday 09:30 AM - 06:00 PM
Saturday 09:30 AM - 03:30 PM
Sunday Closed
Monday 09:30 AM - 06:00 PM

How to go there

Location