Hero image

Kapsalon Iwona

+31 6 38446765
Hornweg 71432 GD Aalsmeer Netherlands
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
  • Wheelchair accessible parking lot
Amenities
  • Restroom

Best PlaceJuice Reviews

Bardzo miło szybko i Dokladnie
Fantastyczna obsługa ,dziewczyny podczas strzyżenia porozmawiają z Tobą na każdy temat ,przy tym zachowując skupienie na strzyżonych włosach ????????
Brak finezji i precyzji ale całkiem Ok
Jak by dało cię dać więcej gwiazdek to bym dała więcej. Obsługa rewelacyjna. Przyszłam niewiedząc czego tak naprawdę chcę a Pani Iwona sprawiła że wyszłam taka zadowolona jak mało kiedy byłam. MEGA Polecam :*
Miła obsługa i dobre cięcie ????
Super. Jestem bardzo zadowolona, weszłam z chęcią zmiany, lecz brakiem inspiracji, otrzymałam i pomysł i wykonanie. Napewno wrócę
Polecam .Dobry salon w przyzwoitej cenie.
Witam, jestem bardzo zadowolona z Kapsalon Iwona, za każdym razem wychodzę super zadowolona bardzo polecam Iwonę. Ps. Super dziękuję Iwonka

Quick Facts About Kapsalon Iwona

Kapsalon Iwona-plaats heeft verschillende sterke en zwakke punten, gebaseerd op de opmerkingen hierboven.
Sterke punten: 1. Snelheid en nauwkeurigheid: Verschillende klanten merken op dat de service bij Kapsalon Iwona-plaats snel en nauwkeurig is. Ze waarderen het feit dat de kappers tijdens het knippen een gesprek met hen aangaan, terwijl ze toch gefocust blijven op het knippen van het haar. Dit toont aan dat het personeel in staat is om efficiënt te werken zonder de kwaliteit van hun diensten in gevaar te brengen.
2. Fantastische service: Klanten prijzen de fantastische service bij Kapsalon Iwona-plaats. Ze merken op dat het personeel tijdens het knipproces met hen praat en hen op hun gemak stelt. Dit creëert een positieve sfeer en zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen.
3. Fijne prijs-kwaliteitverhouding: Een klant merkt op dat Kapsalon Iwona-plaats een goede salon is voor een redelijke prijs. Dit duidt erop dat de prijzen betaalbaar zijn, terwijl de kwaliteit van de diensten hoog is. Dit is aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar waar voor hun geld.
4. Inspirerende ideeën: Een klant merkt op dat ze naar Kapsalon Iwona-plaats kwam zonder duidelijk idee van wat ze wilde, maar dat ze dankzij Pani Iwona met een geweldige nieuwe look vertrok. Dit suggereert dat de kappers bij Kapsalon Iwona-plaats in staat zijn om creatief te zijn en klanten te voorzien van nieuwe ideeën voor hun kapsel.
Zwakke punten: 1. Gebrek aan finesse en precisie: Een klant merkt op dat er een gebrek aan finesse en precisie is bij Kapsalon Iwona-plaats. Hoewel de klant tevreden was met de algehele ervaring, suggereert deze opmerking dat er ruimte is voor verbetering in termen van finetuning en aandacht voor detail.
Het is belangrijk op te merken dat dit slechts enkele opmerkingen zijn van klanten en dat het niet mogelijk is om een volledig beeld te krijgen van de sterke en zwakke punten van Kapsalon Iwona-plaats met slechts deze beperkte gegevens. Het is altijd belangrijk om andere bronnen van feedback en beoordelingen te raadplegen om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van de diensten die worden aangeboden.


Today

Opening Hours

Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Monday Closed
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Sunday Closed
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 03:00 PM

How to go there

Location