Hero image

Dilans Salong

+46 90 19 33 33
Ekonomstråket 9, 907 30 Umeå Sweden
Open Today: Closed

Quick Facts About Dilans Salong

Dilans Salong, belägen på Ekonomstråket 9 i Umeå, Sweden, är en pärla i skönhetsbranschen som erbjuder ett brett utbud av professionella skönhetsbehandlingar. Salongen grundades av den passionerade och erfarna skönhetsspecialisten Dilan, som har en stark vision om att erbjuda sina kunder en lyxig och avkopplande upplevelse kombinerat med effektiva behandlingar för både kropp och själ.
När man stiger in på Dilans Salong möts man av en lugn och fridfull atmosfär. Salongen är inrett i en elegant och modern stil, med varma färgtoner och eleganta detaljer som skapar en harmonisk miljö. Här är varje detalj noga utvald för att skapa en trivsam och avkopplande miljö för kunderna.
Dilans Salong erbjuder en rad olika skönhetsbehandlingar som riktar sig till både kvinnor och män. På salongen kan man få allt från klassiska behandlingar som ansiktsbehandlingar och massage till mer avancerade behandlingar som microneedling och kemisk peeling. Dilan och hennes team av experter är noggranna med att välja ut de bästa produkterna och behandlingsmetoderna för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga resultat.
En av Dilans Salongs mest populära behandlingar är ansiktsbehandlingarna. Dessa skräddarsys utifrån varje kunds individuella behov och önskemål, och innehåller olika steg som rengöring, ångbehandling, ansiktsskrubb, massage och masker. För kunder som vill ha extra lyx och avkoppling kan man även välja till en ansiktsmassage eller en avslappnande huvudmassage under behandlingen.
För den som önskar en härlig stund av avkoppling och förnyelse erbjuder Dilans Salong också massagebehandlingar. Här kan man bland annat få klassisk svensk massage, djupgående massage och aromaterapi. Massagen anpassas efter varje kunds individuella behov och mål, och utförs av skickliga terapeuter som har professionell utbildning och erfarenhet inom området.
För de som är ute efter att förbättra sin hudkvalitet och minska förekomsten av oönskade hudproblem erbjuder Dilans Salong avancerade behandlingar såsom microneedling och kemisk peeling. Microneedling är en effektiv behandling som stimulerar kroppens produktion av kollagen och elastin, vilket ger en förbättrad hudstruktur och minskad synlighet av ärr och rynkor. Kemisk peeling är en annan populär behandling som hjälper till att förbättra hudens textur genom att avlägsna döda hudceller och främja celldelning.
Utöver skönhetsbehandlingar är Dilans Salong även känt för sina nagelbehandlingar. Salongen erbjuder professionell manikyr och pedikyr, där kunderna kan njuta av en avkopplande stund samtidigt som deras naglar får en snygg och välvårdad look. För den som vill ha extra längd och volym kan man även få nagelförlängning och nagelförstärkning med hjälp av akrylnaglar eller gelénaglar.
Dilans Salong strävar alltid efter att erbjuda sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Teamet är professionellt, kunnigt och välkomnande, och de gör allt för att se till att varje kund får personlig uppmärksamhet och att deras behov och önskemål tillgodoses. Kundernas nöjdhet är av största vikt för Dilans Salong, och de gör allt för att överträffa förväntningarna och lämna sina kunder med ett leende på läpparna.
Dilans Salong är så mycket mer än bara en skönhetssalong - det är en plats där man kan komma för att unna sig själv en stund av avkoppling och förnyelse. Här kan man släppa alla bekymmer för en stund och helt fokusera på att ta hand om sig själv. Oavsett om man är i behov av en ansiktsbehandling, massage, nagelvård eller någon annan skönhetsbehandling kan man vara säker på att Dilans Salong kommer att leverera en upplevelse utöver det vanliga. Så ta en paus från vardagens stress och boka in ett besök på Dilans Salong för att få en lyxig och avkopplande stund som kommer att göra underverk för både kropp och själ.


Best PlaceJuice Reviews

Väldigt fin service! Som ni ser tog de han om min fyraåriga dotter på ett föredömligt vis som fick både klubba och rosa slingor under tiden och efter att jag klippt mig.
Jag har klippt mig här många gånger och kommer tillbaka för att det är trevligt, prisvärt, bra resultat, drop in och att det går undan utan att tumma på kvalité.
Jag har för första gången hittat en jag frisör gillar och återkommer till.
Dilans Salong är så proffsig, lyhörd och trevlig, kan verkligen rekommendera denna salong.
De förtjänar alla sina höga betyg, du kommer inte bli besviken.
Riktig snälla människor. Klipper män och kvinnor. Detta stället är bra för dig som bor rund ålidhem och tomtebo.
Väldigt besviken!
Var med min son som hade mycket, tjockt och lockigt hår. Frisören pratade bara med sonen 9 år.
Lyssnade inte eller frågade mig inget.
Han klippte sonen bra på sidorna med klippmaskin och tänkte lämna det oklippt uppe på huvudet.
Jag sa till att det ska klippas mycket upptill.
Frisören suckade och klippte, frågade åter sonen och tog sedan av skynket och sopade ihop håret. Tog han 1 cm så är jag nöjd.
Jag måste klippa till det ikväll då håret är så långt att det bara faller!!!
Gå inte hit.
Assistenten som klipper här kan knappt språket, kan t ex inte skilja på "inte kortare" och "ta gärna bort mer".
Ägaren har ingen förståelse och blir arg när man är missnöjd istället för att vilja kompensera.
Visar med bild hur man vill ha det men får ändå bara "gubbfrisyr".
Gå inte hit.
Bra pris, bra frisörer som lyssnar på dina behov. Vill du prata funkar det, vill du sitta och vara tyst stör de inte annat än frågor om frisyren
Has prices for students listed but charges full price. Claims they don't do student pricing during summer but it's not listed anywhere in the salon
Short wait time, very good cutting. I think cost is medium compared to UK (approx £20 for student cut) but reading the other comments apparently this is cheap for Sweden, so ????????‍♂️ no deductions from starts.

Dilans Salong Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location