Hero image

Viking salong

+46 36 777 99 97
Trädgårdsgatan 25, 553 17 Jönköping Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Viking salong

Viking Salong - En Oas av Skönhet och Avkoppling i Hjärtat av Jönköping
Välkommen till Viking Salong! Beläget på Trädgårdsgatan 25 i Jönköping, Sweden, är vi stolta över att vara en av stadens främsta destinationer för skönhet och avkoppling. Med en passion för kvalitet och en dedikation till att erbjuda våra kunder en oförglömlig upplevelse, har vi skapat en oas mitt i stadens puls där man kan släppa vardagens stress och ge sig hän åt lyx och välbefinnande.
Viking Salong är perfekt beläget i hjärtat av Jönköping. Vår charmiga lokal på Trädgårdsgatan 25 strålar av elegans och komfort och välkomnar varje kund med en hemtrevlig atmosfär. Vår personal är professionell och vänlig, och vår högsta prioritet är att hjälpa dig att känna dig vacker både på insidan och utsidan.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar för att möta alla dina skönhetsbehov. Oavsett om du är i behov av en lyxig massage för att lindra spänningar och stress, en ansiktsbehandling för att återfukta och ge nytt liv åt din hud, eller en manikyr och pedikyr för att ge dina naglar en välförtjänt behandling, så finns vi här för att erbjuda dig det bästa inom skönhet och avkoppling.
Vår expertis sträcker sig också till hårologi. Vi har en erfaren team avfrisörer och hårexpertis som kan hjälpa dig att uppnå den frisyr du alltid har drömt om. Oavsett om du föredrar en klassisk snitt, en stilren uppsättning eller en trendig färgförändring, så kan våra stylister omsätta dina visioner till verklighet.
För att du ska känna dig som en äkta viking under ditt besök hos oss, erbjuder vi även skägg- och mustaschbehandlingar. Våra specialutbildade barberare kan forma och trimma ditt skägg så det får perfekt stil och vård - en perfekt lösning för den moderna mannen som vill se snygg ut även i ansiktshåret.
Viking Salong är mer än bara en skönhetssalong. Vi är en destination för total avkoppling och välbefinnande. Vår omsorgsfullt inredda spa-avdelning erbjuder en mängd olika behandlingar som hjälper dig att slappna av och återfå ditt välmående. Vår bastu och ångbad erbjuder djup avslappning och hjälper till att rena både kropp och själ. För att känna dig som en riktig viking kan du även prova på våra speciella vikingabehandlingar som inkluderar traditionell massage med varma stenar och aromatisk olja. Dessa behandlingar är utformade för att föra dig till en helt annan tid och plats, och lämna dig helt befriad från stress och oro.
Vårt engagemang för kvalitet sträcker sig även till produkterna vi använder. Vi har noggrant valt ut högkvalitativa varumärken som hjälper oss att uppnå de bästa resultaten och samtidigt vårda din hud och ditt hår på bästa sätt.
Oavsett om du är en Jönköpingsbo som letar efter en skön stund för dig själv eller om du är besökare i staden och vill unna dig en lyxig behandling, är Viking Salong platsen för dig. Ge dig själv förmånen att bli omhändertagen av vårt professionella och välkomnande team. Du förtjänar det bästa, och vi är här för att ge det till dig.
Välkommen till Viking Salong – din destination för skönhet, avkoppling och totalt välbefinnande i hjärtat av Jönköping!


Best PlaceJuice Reviews

Väldigt dåligt.
De kan klippa håret, men inte skägg!
Lyckades skära mig i örat med kniven, ingen löddring vid knivrakningen, ingen lotion/aftershave efter åt samt inget nackstöd.
Mycket missnöjd kund. Ja jag var inne och klippte mig på salongen igår. han som klippte mig använde enbart maskin och ingen sax. Jag gick dit idag och då tog han fram saxen vilket han inte kunde hantera så bra jag fick kolla efter hela tiden och peka på detaljerna som han skulle klippa jag såg det bättre än vad han gjorde!
Jag blev väldigt imponerad av hur de klippte håret De lyssnade till kunden och förklarade vad de tänkte göra. Man kan se att de är erfarna och trivs med sitt jobb. Jag kan varmt rekommendera dem!
Dem är typ bra men inte dom bästa för att när jag klippte mig så klippte frisören fel och det blev inte bra men det funkar
Kan klippa håret, men inte skägget! Akta!
Sååå fantastisk :)
hyggelige mennesker og spesialist en hyggelig man som heter Alaa ???? Han er snill og flink ????
Good service, good haircut, and good price

Viking salong Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance
Amenities
  • Toilets

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location