Hero image

Trend Salong

+46 70 097 72 92
Storgatan 102A, 171 55 Solna Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Quick Facts About Trend Salong

Trend Salong: En modern frisörsalong i hjärtat av Solna, Sweden.
Välkommen till Trend Salong, beläget på Storgatan 102A i det charmiga området Solna, Sweden. Här möts du av en modern och professionell miljö, där vårt passionerade team av frisörer erbjuder en rad olika tjänster för att få dig att känna dig som din allra bästa version. Oavsett om du är ute efter en förändring av frisyr eller behöver professionell rådgivning, är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina hårmål på bästa sätt.
Vår salong, stolt belägen i hjärtat av Solna, är känd för sin innovativa framåtsträvande atmosfär. När du kliver in genom dörrarna möts du av en elegant och välkomnande reception, där vår vänliga personal finns där för att guida och ge dig den hjälp du behöver. Våra frisörer, utbildade och erfarna inom de senaste hårtrenderna och teknikerna, strävar efter att skapa en personlig upplevelse för varje kund. Vi tror att varje kund är unik och förtjänar att bli behandlad med omsorg och respekt.
På Trend Salong erbjuder vi en mängd olika tjänster som inkluderar klippning, färgning, extensions, styling och mycket mer. Oavsett om du vill ha en elegant och polerad uppsättning, en fräsch och modern klippning eller kanske en vacker uppsättning löshår, så finns vårt kunniga team redo att hjälpa dig att förvandla din vision till verklighet. Vi är stolta över att använda högkvalitativa produkter och verktyg för att säkerställa att ditt hår får den omvårdnad och behandling det förtjänar. Vi är också glada över att kunna erbjuda skonsamma färgnings- och blekningstekniker som hjälper till att bevara hårets hälsa och styrka.
För oss på Trend Salong handlar det inte bara om att skapa fantastiska frisyrer, utan också att bygga på starka och långvariga relationer med våra kunder. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär där du kan känna dig som hemma. Varje besök hos oss är en chans för oss att lära känna dig och förstå dina individuella behov och önskemål. Vår passion är att göra människor nöjda och självsäkra genom deras hår och vi arbetar alltid för att överträffa våra kunders förväntningar.
För att göra ditt besök ännu mer underbart erbjuder vi även en rad avslappnande och lyxiga behandlingar där du kan koppla av och njuta av en stund för dig själv. Från hår- och hårbottenmassage till professionella ansiktsbehandlingar, kan vi skräddarsy en skönhetssession som ger dig en total makeover från topp till tå och får dig att känna dig som en helt ny person.
Utöver våra professionella tjänster strävar vi också efter att vara engagerade i vår lokala Solna-community. Vi deltar regelbundet i välgörenhets- och samhällsprogram som stödjer de behövande och låter oss ge tillbaka till dem som har gjort vår framgång möjlig.
Trend Salong är inte bara en frisörsalong, det är en plats där människor kommer för att få en förändring, för att lämna vardagens stress och för att omvandla sig själva. Vi är glada över att kunna erbjuda våra tjänster och expertis till invånarna i Solna-området och vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong. Ge dig själv gåvan av perfektion och boka en tid hos oss på Trend Salong idag.


Best PlaceJuice Reviews

Professional and friendly barber
Super good deal for the money as well. As someone coming from the Mediterranean region, I usually find difficult to find a barber that understands my hair type, but that wasn’t the case here.
I recommend this place for others and would coming again.
Bra service, Jean är en riktig kunnig frisör. Rekommenderas varmt. Kommer definitivt komma tillbaka. Tack för en fin frisyr, supernöjd!
Mvh Petter
Jean är väldigt trevlig och professionell. Mycket noggrann i sitt arbete med toppresultat, dessutom väldigt prisvärt.
Jean är verkligen en duktig frisör. Salongen är ren och fräsch och priserna mer än rimliga.
Väl bemött av Jean! Fick även skägget fixat, vilken service!
Skönt att man bor bredvid, men hade kunnat åka långväga för att klippa mig här. Vi ses snart igen!
Uppdatering 03/10/2022: Fortfarande 5 stjärnor hos Jean! Alltid ett leende på läpparna och bra service, går alltid härifrån med bra frisyr och mer energi!
Really complete service, and excellent results. Professional haircut, hair wash and shave for an excellent price. Jean it’s also pleasant and nice guy!
Jean är jättetrevligt, noggrann och professionell. Supernöjd med resultatet. Rekommenderar starkt!
Jean är superbra! Bra service och fint resultat :)

Trend Salong Info

Amenities

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 07:00 PM
Sunday 02:00 AM - 06:00 PM
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location