Hero image

Sigges Barbershop

+46 500 10 25 25
Gustav Adolfs gata 53, 541 45 Skövde Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Sigges Barbershop

Sigges Barbershop i Skövde, Sverige, är en välkänd och populär destination för dem som söker en professionell och stilfull frisering. Beläget på Gustav Adolfs gata 53, i hjärtat av staden, har denna moderna salong blivit en favorit bland män i alla åldrar.
Det första som möter besökare som kliver in genom dörren på Sigges Barbershop är atmosfären. Salongen utstrålar en charmig, retrokänsla med sina klassiska möbler, rustika trägolv och vintageinredning. Inbjudande och välkomnande, denna unika miljö ger kunderna en känsla av att resa tillbaka i tiden till de äldre tidernas barbershops.
Men trots sin nostalgiska charm är Sigges Barbershop en modern och professionell salong i ordets rätta bemärkelse. Personalen, bestående av skickliga och erfarna frisörer, är dedikerade till att erbjuda kunderna de bästa möjliga tjänsterna med den senaste expertisen och tekniken.
En av de mest populära tjänsterna på Sigges Barbershop är den klassiska herrklippningen. Frisörerna är kända för sin precision och skicklighet när de klipper och formar håret för att skapa en look som passar varje individ. Oavsett om det är en traditionell kortare frisyr eller en modern, trendig stil, strävar personalen efter att ge varje kund en unik och personlig upplevelse.
Förutom klippningar erbjuder Sigges Barbershop också ett brett utbud av andra tjänster såsom rakning, skäggtrimning och skäggvård. För dem som vill ha den perfekt snyggade och välvårdade skäggstilen är frisörerna experter på att forma och trimma skägg för att förhöja varje individs ansiktsdrag.
Det är inte bara de tjänster som erbjuds som gör Sigges Barbershop till en så populär plats att besöka. Det är också den personliga och professionella servicen. Personalen är vänlig, öppen och alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ge råd om hårvård och styling. De strävar efter att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär där kunderna kan känna sig helt och hållet omhändertagna.
För att ytterligare förbättra kundupplevelsen erbjuder Sigges Barbershop också ett urval av kvalitetsprodukter för hårvård och styling. Från schampo och balsam till pomader och skäggoljor – här finns allt som behövs för att hålla håret friskt, snyggt och välvårdat även mellan salongsbesöken.
Sigges Barbershop är också känd för sina evenemang och aktiviteter som organiseras kontinuerligt. De anordnar regelbundet temakvällar med specialerbjudanden och rabatter, samt samarbeten med lokala företag för att erbjuda exklusiva paket och erbjudanden. Detta gör salongen till en levande och dynamisk plats som alltid har något nytt och spännande att erbjuda sina kunder.
Utöver allt detta är Sigges Barbershop också aktivt involverat i det lokala samhället. De stödjer olika välgörenhetsorganisationer och deltar i community-projekt för att bidra till en positiv förändring i sitt närområde. Genom att känna ett ansvar för samhället runtomkring är Sigges Barbershop mer än bara en frisörsalong – det är en plats där människor kan komma samman och göra skillnad.
Slutligen, sigilloga besökare av Sigges Barbershop inte bara en frisyr, de lämnar med en upplevelse. Att sitta i de bekväma kaptensstolarna och bli ompysslad av de skickliga frisörerna ger kunderna en stund av avkoppling och njutning. Oavsett om det är för en ny klippning, en rakning eller bara för att njuta av den unika atmosfären, är Sigges Barbershop i Skövde definitivt värt ett besök.


Best PlaceJuice Reviews

Mein Lebensgefährten war heute hier zum Haare und Bart schneiden. Das Ergebnis ist mega???? unbedingt hingehen. Super nett. Super sauber. Super Ergebnis. Ein Bild auf dem Handy gezeigt und nach 45 min. sah er ganz genauso aus???? Die Jungs wissen was Sie da tun. Sowas gibts in Hamburg nicht . Martin und Dani
Kom in, visade en referensbild på hur jag ville ha det och satte mig ner, som man gör.
När jag går därifrån är jag kraftigt besviken, istället för det jag visade upp fick jag något helt annat som var på tok för kort, extra minus för att frisören totalt rakade bort mina polisonger utan att fråga eller säga något om det.
Kasst, kommer nog inte hit igen.
Trevliga snubbar, schysst lokal och håret blev kortare. Skägget skalades bort utan kostnad dessutom!
Grym service, bra klippningar och rakningar. Snabba som alltid! Finns inget ställe jag skulle rekommendera mer!
Mycket trevligt ställe att besöka. Grymt duktiga frisörer där både håret på huvudet och hakan kan få en trimning. Stora fräscha lokaler. Rekommenderas verkligen.
Grymt bra service och alltid trevligt när man får en kopp med gott kaffe.
Toppen service! Duktiga och har superbra priser.
Snabbt och bra! Alltid trevligt bemötande!

Sigges Barbershop Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location