Hero image

Salong Enna i Vallentuna AB

+46 8 684 436 00
Mörbyvägen 4, 186 32 Vallentuna Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Båda frisörerna är otroligt duktiga. Aldrig gått därifrån onöjd trots att jag testat en mängd olika frisyrer och stilar, i ca 4 år. En lugn miljö och mycket trevlig personal.
Supertrevlig frisör och väldigt noggrann. Kan starkt rekommendera och kommer att gå hit igen!
Mitt liv kan delas upp i två kapitel:
Mitt liv FÖRE salong Enna och mitt liv EFTER salong Enna.
Jag visste inte att man kunde gå till frisören och gå därifrån nöjd varje gång. Wowie.
Fantastiskt bemötande och en kanon resultat! Säkerhetstänk och hygienrutiner kring Covid från frisören uppskattades verkligen. Så nöjd med klippningen från en super-trevlig tjej! Ny stamkund här ????????‍♀️ ????????‍♀️
Super på alla sätt????????
Man känner sig alltid nöjd och Amel försöker verkligen hjälpa en.
Bästa frisören. Åker från Norrtälje för att klippa mig här. Gör både hår och skägg.
Amel är en riktigt riktigt bra frisör, vi flyttade till Vallentuna för 15 år sedan då han jobbade på det där andra stället som jag inte tänker säga.
Han klippte våran son då och min fru. Jag började klippa mig när han startade Enna.
Jag hade alltid rakat huvud, men nu lät jag det växa för att få glädjen att snacka med Amel.
Grym service. Haft samma frisör i 10 år.

Quick Facts About Salong Enna i Vallentuna AB

Salong Enna i Vallentuna AB är en professionell frisörsalong belägen på Mörbyvägen 4 i Vallentuna, en charmig och idyllisk stad i östra delarna av Sverige. Salongen är en toppmodern och stilfull plats där du kan förvänta dig en lyxig och avkopplande upplevelse.
Salong Enna i Vallentuna AB är stolt över att erbjuda en omfattande lista av frisörtjänster för både kvinnor och män. Våra skickliga och erfarna frisörer är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat och skapa individuella, trendiga och personliga frisyrer för våra kunder. Oavsett om du är ute efter en ny klippning, färgning, permanent, extensions eller något annat, kommer vårt team att vara där för att göra din vision till verklighet.
Vid Salong Enna i Vallentuna AB är vi också medvetna om att det kan vara en utmaning att hitta tid för skönhet och självvård i en hektisk vardag. Därför strävar vi efter att erbjuda flexibla tider och professionellt bemötande för att passa våra kunders behov. Vi förstår vikten av att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär i vår salong, där våra kunder känner sig bekväma och kan slappna av under behandlingen. Vi vill att du ska stiga in i vår salong och omedelbart känna dig som hemma.
Salong Enna i Vallentuna AB är också passionerade när det gäller att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen. Vårt team deltar regelbundet i träningskurser och workshops för att kontinuerligt utveckla och förfina våra färdigheter. Vi tror att detta är avgörande för att kunna erbjuda de mest innovativa och moderna behandlingarna till våra kunder.
En annan aspekt som vi på Salong Enna i Vallentuna AB prioriterar är att använda kvalitetsprodukter av högsta standard. Vi tror att rätt produkter kan göra en stor skillnad när det gäller att uppnå önskat resultat och för att bibehålla friskt och vackert hår. Vi samarbetar med välrenommerade varumärken inom branschen och väljer noggrant ut produkter som är skonsamma mot både håret och miljön.
Salong Enna i Vallentuna AB är känt för sin utmärkta service och kundomsorg. Våra kunder är vårt främsta fokus och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar varje gång de besöker oss. Vi sätter stor vikt vid att lyssna på våra kunder och förstå deras önskemål och behov. Vårt team av frisörer är både lyhörda och kunniga när det gäller att ge råd och rekommendationer för att skapa den perfekta frisyren för varje individ.
Utöver våra frisörtjänster erbjuder Salong Enna i Vallentuna AB också skönhetsbehandlingar som manikyr, pedikyr, färgning av ögonfransar och ögonbryn samt ansiktsbehandlingar. Dessa behandlingar bidrar till en helhetsupplevelse av välbefinnande och skönhet hos våra kunder.
I det stora hela är Salong Enna i Vallentuna AB stolt över att vara en plats där människor kan koppla av och ta hand om sig själva samtidigt som de får en professionell och personlig service. Vi strävar efter att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för varje individ som sätter sin fot i vår salong. Så om du är ute efter att förnya ditt utseende eller bara unna dig själv lite välförtjänt avkoppling, tveka inte att besöka Salong Enna i Vallentuna AB - där kreativitet och skönhet föds.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location