Hero image

salon Sapphire

Safirgatan 6, 421 48 Västra Frölunda Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About salon Sapphire

Salong Sapphire är en av Västra Frölundas mest populära skönhetsdestinationer, belägen på Safirgatan 6 i den vackra stadsdelen. Med sitt minimalistiska och moderna inredningskoncept erbjuder salongen en fristad för avkoppling och förnyelse. Med sitt team av erfarna och passionerade skönhetsexperter är Salong Sapphire stolt över att erbjuda ett brett utbud av professionella skönhetsbehandlingar och tjänster. Oavsett om du är i behov av en ansiktsbehandling, manikyr eller kanske bara en ny frisyr, finns det något för alla att njuta av på Salong Sapphire.
Salong Sapphire är belägen på en av Västra Frölundas mest framträdande gator, Safirgatan. Stadsdelen, som ligger precis utanför Göteborg, är känd för sina charmiga bostadsområden och närheten till vacker natur. Safirgatan är en lugn och trevlig gata, omgiven av grönska och vackra hus. Det är en plats där människor kan stanna till och uppleva något extra. Salong Sapphire passar perfekt in i denna harmoniska miljö och erbjuder en fristad från vardagens stress och jäkt.
När du kliver in genom dörrarna på Salong Sapphire möts du genast av en atmosfär av lugn och skönhet. Den minimalistiska inredningen, med sin eleganta design och neutrala färger, skapar en avkopplande och fridfull miljö. Salongen är smakfullt inredd med moderna möbler och förstklassig utrustning, allt för att säkerställa att varje besök blir till en lyxig upplevelse.
På Salong Sapphire är skönhetsexperterna dedikerade till att ge varje kund en personlig och skräddarsydd upplevelse. De lyssnar noga på dina behov och önskemål, och arbetar tillsammans med dig för att skapa den perfekta looken eller behandlingen. Oavsett om du vill ha ett nytt hårklipp eller en avkopplande massage, har Salong Sapphire den högsta kompetensen och expertisen för att uppfylla dina önskemål.
Salong Sapphire är stolta över sitt breda utbud av skönhetsbehandlingar och tjänster. Här kan du njuta av ansiktsbehandlingar som renar, återfuktar och förnyar din hud, eller skapa en snygg och trendig frisyr med hjälp av professionella stylister. För dig som önskar lite extra lyx och avkoppling erbjuder salongen också massagebehandlingar som tar bort stress och spänningar från kroppen. Utöver detta erbjuder Salong Sapphire också manikyr, pedikyr, hårstyling och färgning, vilket innebär att du kan få alla dina skönhetsbehov tillfredsställda under ett och samma tak.
Salong Sapphire är även noga med att använda sig av de bästa produkterna och teknikerna på marknaden. Skönhetsexperterna använder endast högkvalitativa produkter som är skonsamma mot huden och ger optimala resultat. Med deras expertis inom skönhet och deras genuina intresse för att göra kunderna nöjda, är det ingen överraskning att Salong Sapphire har fått ett gott rykte i Västra Frölunda.
Förutom sitt engagemang för att erbjuda de bästa skönhetsbehandlingarna är Salong Sapphire också engagerade i att skapa en hållbar och ekologisk verksamhet. Genom att använda sig av miljövänliga produkter och minska sitt koldioxidavtryck strävar salongen efter att bli en förebild inom branschen när det kommer till hållbarhet och miljömedvetenhet.
Sammanfattningsvis är Salong Sapphire en fantastisk plats för avkoppling, förnyelse och skönhet. Belägen på Safirgatan 6 i Västra Frölunda, erbjuder salongen en fristad från vardagens stress och jäkt. Med sitt fokus på personlig service och kvalitetsbehandlingar är Salong Sapphire det självklara valet för alla som vill unna sig en stunds avkoppling och lyx i en trevlig och avslappnande miljö.


Best PlaceJuice Reviews

As a regular customer from past one and half year, I should say they are very friendly and professional people. In front of the salon, there are many free carparking lots for 15minutes also in addition there are paid parking lots too. By tram, its just one stop further from Frolonda torg.
Fräsch salong, trevlig och kunnig personal och bra pris! Är helnöjd med servicen då frisören verkligen lyssnade på hur jag ville ha det! Kommer definitivt bli stammis här ????
Billigt och bra klippning.
Jag fråga efter en skinfade och istället så klippte dom allt hår och nu ser jag ut som en ägg
Dem ger dig galen fade här
Bra klippning och trevlig personal!
Super trevliga och klipper som legender!
Trevliga frisörer och fräsch miljö, klippningen funkar men blir ofta kort.

salon Sapphire Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location