Hero image

Klippt och Klart

+46 176 123 46
Tullportsgatan 4, 761 30 Norrtälje Sweden
Open Today: 09:30 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Klippt och Klart

Klippt och Klart - Din Skönhetssalong i Norrtälje
Välkommen till Klippt och Klart, en exklusiv skönhetssalong belägen på Tullportsgatan 4 i vackra Norrtälje, Sverige. Här kan du njuta av en lyxig och avkopplande stund för kropp och själ, samtidigt som våra professionella skönhetsexperter tar hand om dig från topp till tå. Med en passion för skönhet och välbefinnande strävar vi efter att ge varje kund en upplevelse utöver det vanliga.
Vi på Klippt och Klart erbjuder ett brett utbud av tjänster inom skönhet och avkoppling. Våra skickliga frisörer skapar fantastiska frisyrer, klippningar och färgbehandlingar som framhäver din naturliga skönhet och ger dig ett sätt att uttrycka din personlighet. Oavsett om du är ute efter en trendig och modern look eller en tidlös klassiker, har vi kunskapen och kreativiteten för att uppfylla dina önskemål.
Förutom våra hårtjänster erbjuder vi även professionell makeup för speciella tillfällen såsom bröllop, fester eller event. Våra makeupartister har den rätta kunskapen och erfarenheten för att framhäva dina bästa drag och skapa en look som passar just dig. Vi använder enbart kvalitetsprodukter och arbetar med de senaste teknikerna för att skapa en perfekt makeup som håller hela dagen eller kvällen.
Vår skönhetssalong erbjuder även en rad avkopplande behandlingar för att ge dig tid att fokusera på ditt välbefinnande. Unna dig själv en avkopplande massage som löser upp spänningar, förbättrar cirkulationen och ger dig en känsla av total avkoppling. Vi har även professionella hudvårdsterapeuter som erbjuder ansiktsbehandlingar, peelingar och andra behandlingar för att ge dig en strålande och ungdomlig hud.
För att skapa en avkopplande och rofylld atmosfär har vi satsat på en elegant och modern inredning i vår skönhetssalong. Med smakfulla detaljer och en inbjudande atmosfär vill vi skapa en plats där du kan koppla av från vardagens stress och förnya både din skönhet och energi. Vi lägger stor vikt vid kundnöjdhet och strävar efter att skapa en personlig och unik upplevelse för varje individ som besöker oss.
Hos Klippt och Klart lägger vi stor vikt vid kvalitet, vilket innebär att vi enbart arbetar med professionella produkter och verktyg. Vi samarbetar med kända varumärken som garanterar högsta kvalitet och gynnsamma resultat. Våra erfarna och utbildade skönhetsexperter är ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom skönhet och välbefinnande för att kunna erbjuda dig det bästa möjliga.
Vår passion för skönhet och välbefinnande speglas i vårt engagemang för att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för våra kunder. Vi är dedikerade till att göra varje besök till Klippt och Klart till en lyxig och avkopplande stund där du kan lämna vardagens stress och bekymmer bakom dig. Vi strävar efter att skapa en plats där du kan känna dig välkommen och omhändertagen från det ögonblick du kliver in genom dörren.
Oavsett om du behöver en ny frisyr, en professionell makeup eller en avkopplande behandling, är Klippt och Klart den perfekta platsen för dig. Besök oss på Tullportsgatan 4 i Norrtälje, Sverige, för att uppleva vår exklusiva skönhetssalong och ta del av våra fantastiska tjänster. Vi ser fram emot att ta hand om dig och hjälpa dig att framhäva din naturliga skönhet.


Best PlaceJuice Reviews

Min kompis möter mig med en anti-mullet helt sjukt vad folk ska behöva genomlida dessa dagar, depressionen är kommen
Norrtälje bästa frisörer lyhörda för dina önskemål anstränger sig för att du ska bli nöjd skickliga och har bra priser
Parvane, har varit kund hos dig i många år och alltid varit nöjd och fått många positiva kommentarer, idag likadant! Tack snälla!
Mycket trevlig och kunnig personal. Klippt mig där i 3 år nu! Super nöjd
Elias är bäst. Så proffsig och säker. Trevligaste frisören på länge
Aldrig mer ! Jag har både väldigt tjockt, vågigt och långt hår så det är uppklippt med uttunnade toppar för att inte se ut bara som ett fluff . Den här tjejen hade 0 kunskap , Det var som att ta en sax och klippa rakt av på alla längder (vilket då bara blev de undre) och när jag påpeka det blev hon hårdhänt och påstod att mitt hår var sönderfärgat, inte uppklippt …… Så nu är halva mitt hår klippt , hon klippte inte heller i fram eller jämförde några längder så det är ojämt och ser riktigt riktigt illa ut. Så jag får besöka en ny frisör som har kunskap .. Tror inte tjejen ens har utbildning .
Har aldrig varit med om sån service. Att frisören klagar över att man "ändrar" sig "flera gånger"...vem gör så? Man vill ju få håret klippt som man vill ha det! Sen klipper dom knappt håret och typ gör det omöjligt för en att få det som man vill. Dryg personal som inte alls verkar vilja klippa håret eller ens vara där. Älskade det här stället innan...men den verkar ha tappat sin charm nu på senare år.
Slank in där idag och tjejen som klippte mig gjorde mig väldigt nöjd!!!

Klippt och Klart Info

Amenities

Today

Opening Hours

Tuesday 09:30 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:30 AM - 06:00 PM
Thursday 09:30 AM - 06:00 PM
Friday 09:30 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:30 AM - 06:00 PM

How to go there

Location