Hero image

Hår & Nagel Galleri HN

+46 8 712 35 00
Granängsringen 63, 135 44 Tyresö Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Hår & Nagel Galleri HN

Hår & Nagel Galleri HN, beläget på Granängsringen 63, i Tyresö, är en framstående skönhetsanläggning som erbjuder en exklusiv och avkopplande miljö för kunder att njuta av olika behandlingar för hår och naglar. Med sitt centralt belägna läge och enastående service har Hår & Nagel Galleri HN blivit en populär destination för både lokalbefolkningen och besökare.
Hår & Nagel Galleri HN är stolt över att erbjuda en mängd olika professionella behandlingar för att möta kundernas individuella behov och preferenser. Med sitt erfarna team av skickliga frisörer och nageltekniker levererar de högkvalitativa resultat som lämnar kunderna helt nöjda. Salongen är inredd i en modern och elegant stil som skapar en avslappnad och lyxig atmosfär, vilket gör att alla som kommer hit kan känna sig välkomna och bekväma.
När du kliver in på Hår & Nagel Galleri HN möts du av en vacker och välkomnande reception, där det vänliga personalen alltid finns där för att ta emot dig. De är välutbildade och har lång erfarenhet inom sina specialområden, vilket gör att du kan känna dig trygg med att du befinner dig i händerna på experter. Personalen tar sig tid att lyssna på dina önskemål och ger råd baserat på din hårtyp och ansiktsform, vilket garanterar att du får den perfekta frisyren som passar dig bäst.
Hår & Nagel Galleri HN erbjuder även en mängd olika behandlingar för att göra dina naglar vackra och välskötta. Vare sig du vill ha en klassisk manikyr eller en mer detaljerad nageldesign, har salongen ett brett utbud av färger, mönster och dekorationer som du kan välja mellan. De använder bara högkvalitativa produkter för att säkerställa att dina naglar får den bästa möjliga behandlingen och håller sig vackra under lång tid framöver.
När du besöker Hår & Nagel Galleri HN kan du förvänta dig en avkopplande och lyxig upplevelse. Salongen är utrustad med bekväma stolar och mysig belysning, vilket gör det till en idealisk plats att koppla av och njuta av lite egentid. Personalen strävar efter att skapa en lugn och trevlig atmosfär där du kan slappna av och låta dem ta hand om allt.
Hår & Nagel Galleri HN är också involverade i samhället och stöder olika välgörenhetsorganisationer och evenemang. De är engagerade i att hjälpa och göra positiv förändring i samhället, vilket visar deras engagemang för att vara mer än bara en vanlig skönhetssalong. Genom att besöka Hår & Nagel Galleri HN kan du inte bara unna dig själv en fantastisk skönhetsbehandling, utan också stödja samhället och göra skillnad.
Slutligen kan Hår & Nagel Galleri HN stolt utmärka sig som en av de bästa skönhetssalongerna i Tyresö och erbjuder en unik och lyxig upplevelse för sina kunder. Oavsett om du är ute efter en snygg frisyr eller välskötta naglar, kommer du garanterat att lämna salongen med ett leende på läpparna och känna dig som den bästa versionen av dig själv. Besök Hår & Nagel Galleri HN idag och njut av en unik och upplyftande skönhetsupplevelse.


Best PlaceJuice Reviews

Älskar salongen för deras energi och liv. Det blir alltid så bra allt jag gör när jag är där.
Jag känner mig alltid välkommen och är lika nöjd varje gång.
Ägaren är mycket trevlig o mån om kunderna. Dock besviken på dom ofräscha borstar/kammarna m gammalt hår i, smutsiga stolar o dåligt arbete samt bemötände av små barn från kvinnorna som arbetar. Bortsett från detta ...bra resultat o pris sisådär.
Mkt duktig och trevlig personal. Väldigt bra priser!
Det är Jag, hans Fru Lilli Gadacy Carijn, som är Supernöjd, Varje gång blir som jag vill fast 10 ggr bättre! Jag var blond,men blev röd/brunett igår! :) Eva är en wizzard med saxen! Samarbetet mellan Omar & Eva är så proffsigt och gott kaffe :)
Bäst service till bra priser!
fantastisk personal som brinner för kunden & gör allt med positiv approach. (sthlms bästa barberare & proffsfärg med olaplex tydligen som sätter ribban)
Fantastiskt duktig personal.
Jag blir nöjd varje gång och får berömmande kommentarer från andra människor.
En granne där jag bor som är frisör, sa att detta måste vara proffs som gjort.????

Hår & Nagel Galleri HN Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location