Hero image

HAIR FASHION LUDVIKA

+46 240 101 10
Engelbrektsgatan 3, 771 30 Ludvika Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About HAIR FASHION LUDVIKA

Hair Fashion Ludvika, beläget på Engelbrektsgatan 3 i Ludvika, Sverige, är den ultimata destinationen för alla som söker professionell hårvård och skönhetstjänster. Med en passion för att skapa fantastiska frisyrer och en uppskattning för personlig stil har detta etablerade salongskoncept blivit ett välkänt namn i staden. Med sin moderna och välkomnande atmosfär, kombinerat med skicklig expertis och en eklektisk estetisk, är Hair Fashion Ludvika det självklara valet för alla som vill ha en uppdaterad och trendig look.
En av de mest uppenbara aspekterna som genomsyrar Hair Fashion Ludvika är dess centrala läge i hjärtat av Ludvika. Engelbrektsgatan, där salongen är belägen, har blivit ett ikoniskt landmärke i staden och är lättillgänglig för alla invånare och besökare. Oavsett om du är en lokal boende i området eller om du gör en resa till Ludvika, bör du inte missa chansen att besöka denna framstående skönhetssalong.
När du kliver in genom dörrarna på Hair Fashion Ludvika möts du direkt av en atmosfär av snygghet och professionalism. Salongen är elegant designad med modern inredning som genomsyrar hela interiören. Det är ingen tvekan om att mycket tid och tanke har lagts på att skapa en harmonisk och inspirerande miljö för besökarna. Från den minimalistiska designen till de trendiga detaljerna är Hair Fashion Ludvika en plats där du verkligen kan känna dig avslappnad och uppdaterad.
Men det som verkligen sätter Hair Fashion Ludvika isär från andra salonger är personalen och deras enastående kunskap och skicklighet. Med en passion för sitt yrke och en önskan att göra varje kund nöjd, arbetar teamet på Hair Fashion Ludvika otroligt hårt för att skapa skräddarsydda och unika frisyrer som passar varje individs stil och personlighet. Oavsett om du är ute efter en klassisk och elegant frisyr eller om du vill prova en trendig och djärv look, kommer du garanterat att bli nöjd med resultatet.
För att uppnå dessa fantastiska resultat använder Hair Fashion Ludvika endast de absolut bästa produkterna på marknaden. Genom att samarbeta med några av de mest innovativa och välrenommerade varumärkena inom hårvård och styling, kan salongen erbjuda kunderna något utöver det vanliga. Genom att använda högkvalitativa produkter kan kunderna vara säkra på att deras hår håller sig friskt och vackert mellan besöken. Dessutom erbjuder Hair Fashion Ludvika även skönhetsbehandlingar såsom ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr för att ge de sista toucherna till en komplett och heltäckande skönhetsupplevelse.
För att göra upplevelsen på Hair Fashion Ludvika ännu mer bekväm och njutbar erbjuder salongen en rad tjänster och förmåner för sina kunder. Detta inkluderar allt från gratis Wi-Fi och förfriskningar till en relaxavdelning där du kan koppla av och njuta av din behandling i lugn och ro. Det är verkligen en plats där kundernas välbefinnande och bekvämlighet prioriteras högt.
Så om du är i behov av en hårförändring eller bara vill unna dig lite tid för avkoppling och självvård är Hair Fashion Ludvika platsen för dig. Med sitt skickliga team, moderna atmosfär och enastående service är det ingen överraskning att denna salong har blivit så populär i Ludvika. Nästa gång du är i närheten, varför inte stanna till och uppleva skönheten och njutningen av Hair Fashion Ludvika? Du kommer inte bli besviken.


Best PlaceJuice Reviews

Förstår fan knappt svenska och står och ”fnittrar” och pratar arabiska med varandra medans dom klipper en, inte okej och inte en bra salong att klippa sig vid rekommenderar absolut inte någon som inte är arab som vill bli ”fadad” att klippa sig här usch fyfan säger ja bara
Lånar min väns konto så jag kan meddela att jag ännu en gång är nöjd med min frisyr.
Återkommer.
Hälsar Ami från Sthlm.
I am soo happy with my haircut ???? the staff is very nice and the owner who cut my hair has the real tallent to feel the client and its needs and now I have perfect haircut, just as I like???? and got more than I wanted???? definately can recommend HAIR FASHION LUDVIKA, thank you????
Mitt barn har klippt sig här flertalet gånger och alltid varit super nöjd, provade idag jag också slingade håret och en klippning. Alltid bra bemötande och super nöjd med både slingor och klippningen av både mig och mitt barn. Kommer absolut komma tillbaka fler gånger ????
Jag har klippt o färgat håret hos Ako i flera år och är alltid lika nöjd. Kan varmt rekommendera fler att gå hit.
Fascinerande ställe. Personalen var tvungna att bråka klart innan de kunde ta hand om kunderna...
En Stockholmstjej som är i Ludvika på semester. Har en otrolig lejonman till hår och var i behov av en klippning. Har ett par väl utvalda frisörer som klarar av det på hemmaplan.
Jag ger frisören Ako ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ han kunde verkligen hantera saxen????????.
Billigt var det också!
Jag har ostyrigt, mycket tjock hår som inte många frisörer i Sverige har klarat av att hantera. Ako, ägaren på hairfashion förtjänar en stjärna för att han har haft sinne för vilken frisyr jag ska ha och hur han ska klippa så att jag istället för en fågelbo faktiskt har en frisyr på huvudet numera! Stort tack!

Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

HAIR FASHION LUDVIKA Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance
Amenities
  • Toilets

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location