Hero image

Frisörstugan Västerås

+46 21 35 03 87
Hallsta Gårdsgata 7, 721 38 Västerås Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Quick Facts About Frisörstugan Västerås

Frisörstugan i Västerås, belägen på Hallsta Gårdsgata 7, är en populär och väletablerad salong som erbjuder en omfattande rad av frisörtjänster för både damer och herrar. Med en passion för kreativitet och noggrannhet har Frisörstugan snabbt blivit en av stadens mest eftertraktade platser för att få professionell hårvård och styling.
När du kliver in i Frisörstugan möts du direkt av en varm och välkomnande atmosfär som genomsyrar hela salongen. Personalen tar ett personligt och engagerat bemötande på största allvar och strävar efter att skapa en avspänd och behaglig miljö för varje kund. Salongens eleganta och moderna interiör erbjuder en lyxig upplevelse och bidrar till att skapa en avkopplande och trivsam stämning.
Frisörstugan erbjuder ett brett utbud av frisörtjänster som är skräddarsydda för att möta behoven och önskemålen hos varje individ. Oavsett om du är ute efter en klassisk klippning, en trendig färgning eller en helt ny frisyr, kan du vara säker på att du i Frisörstugan kommer att få en resultat som är både professionellt utfört och helt i linje med dina önskemål.
Salongen arbetar endast med noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att varje kund får en hårvård i absolut världsklass. Personalen på Frisörstugan är välutbildade och har en gedigen kunskap och erfarenhet inom frisörbranschen. De håller sig ständigt uppdaterade om de senaste frisyrtrenderna och teknikerna för att kunna erbjuda sina kunder de mest aktuella och moderna klippningarna och stylingarna.
En av de mest populära tjänsterna på Frisörstugan är deras förvånansvärt avancerade och omfattande färgbehandlingar. Salongen har specialiserade färgtekniker som hjälper kunder att hitta rätt nyans, skapa snygga färgkombinationer och till och med genomföra avancerade balayage- eller ombre-effekter. Kunderna lämnar alltid salongen med strålande och välskötta färgbehandlingar som ger liv och uttryck till deras frisyrer.
Utöver de traditionella frisörtjänsterna erbjuder Frisörstugan också professionella råd och rekommendationer för hårvård och styling. Personalen är kunnig inom hårvård och kan ge kunderna tips om vilka produkter och metoder de bör använda för att bevara och förbättra hårets hälsa och skönhet. Frisörerna på Frisörstugan är även experter på styling och kan hjälpa kunderna att skapa det perfekta utseendet för speciella tillfällen och evenemang.
Frisörstugan strävar efter att erbjuda mer än bara en vanlig frisörservice, de vill skapa en totalupplevelse för sina kunder. Salongen erbjuder därför också avslappnande hårbottenmassager och välbehövliga spa-behandlingar för att ge en helhetsinriktad och njutbar upplevelse. Kunderna kan ta en paus från vardagens stress och njuta av att bli ompysslade i en underbart lugnande och avkopplande miljö.
Frisörstugan Västerås kan vara den perfekta destinationen för dem som söker en professionell och personlig hårvårdsupplevelse. Med sin höga standard, dedikerade personal och omfattande utbud av tjänster, strävar salongen efter att göra varje kunds besök så minnesvärt och tillfredsställande som möjligt. Oavsett om du behöver en enkel klippning eller en total makeover, kan du vara säker på att Frisörstugan kommer att leverera hårvård av högsta kvalitet och skapa den perfekta frisyren för dig.


Best PlaceJuice Reviews

Det var bra i början , trevliga personal och man kände sig välkommen och mer noggrant, men sist jag vart där har upplevt helt annan sak allt ska gå fort och stressad det förstår jag men fortfarande kvalitet har minskat, synd att en sånt företag så fort växer lite då blir sämre kvalitet
Ibland får man en trevlig och bra frisör, och ibland får man en som är otrevlig och oproffsigt som inte ens klarar av vanlig fade. Bäst att boka tid i förväg ist, eller gå till nån annan stans så slipper man chansa.
Har tidigare vart ok, men blivit mkt sämre. Ointresserad personal. Ställer frågor men lyssnar ej och svarar inte. Dessutom har priset gått upp. Byter from nu till annan frisör.
Klippte mig via drop-in, smidigt att bara ta en nummerlapp och vänta på sin tur. Berättade hur jag ville bli klippt och fick det precis som jag ville ha det, väldigt nöjd med resultatet. Snabbt, bra pris och bra service. Kan rekommendera!
Gå inte dit med kort , deras apparat är mystiskt trasig året om ???? iblsnd funkar den dock, för de måste redovisa nånting. Riktiga skojare på den fronten.
Själva klippningen kan vara bra / riktigt dålig. Det är för många av deras frisörer är under godkänt. Finns dock en som är duktig.
En som klippte mig kunde inte ens göra en linje rätt, inte fade heller. En annan kunde dessa simpla saker enkelt. Detta är frisörsalongen där du kan gå ut nöjd men också väldigt missnöjd.
Sparka de som inte kan klippa , inte speciellt avancerat att klippa enkla frisyrer för män.
Slutbetyg 1.5/5
Jag går in, tar en drop-in-lapp, klipper mig, 10min senare ser jag ut som en normal människa. Det kostar 170kr. Inget onödigt prat utan effektivt arbete och jag får en bra frisyr. Vill jag ha massa onödigt småpratande och onödigt väntetid skulle jag gå någon annanstans. Här kan jag klippa mig tillfredsställande samtidigt som jag handlar på Willys eller Jula/Biltema vilket gör det fullt motiverat att göra under arbetstid.
Brukar betala 200 bara för att jag slipper småpratandet.
Värsta frisörupplevelsen jag varit med om. Står 150kr på alla tavlor och reklamskyltar men tar betalt 170 bara för att man betalar med kort. Ägaren frågar alltså om man har kontanter med sig och har du inte det får du räkna med ett högre pris. Har du inte heller kontanter med dig blir han rätt så sur över det. Hoppas Skatteverket kommer på besök för era fasoner.
Rekommenderar ej. Ge era pengar till någon hederligare.
Jag har börjat att klippa mig hos Dolfi , snabb, duktigt och blir alltid ett bra resultat. Kommer absolut att gå tillbaka!

Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Frisörstugan Västerås Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 11:00 AM - 04:00 PM
Sunday 11:00 AM - 03:00 PM
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location