Hero image

Frisör på Poseidons torg AB

+46 8 745 44 40
Poseidons Torg 5, 136 46 Handen Sweden
Open Today: 09:30 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Frisör på Poseidons torg AB

Frisör på Poseidons Torg AB är en populär och välrenommerad frisörsalong som ligger på Poseidons Torg 5 i Handen, Sweden. Salongen har en central belägenhet, vilket gör det både bekvämt och lättillgängligt för både lokalbefolkningen och besökare att komma dit.
Med sin moderna och stilfulla inredning erbjuder Frisör på Poseidons Torg AB en avkopplande och trivsam atmosfär för sina kunder. Salongens professionella och erfarna frisörer strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och skapa skräddarsydda frisyrer som passar varje individs personliga stil, behov och önskemål. Genom att lyssna noggrant på sina kunders önskemål och genom att använda sig av de senaste teknikerna och trenderna inom frisöryrket kan salongen garantera att varje kund går därifrån med ett leende på läpparna och förtroendet att frisyren är perfekt.
Frisör på Poseidons Torg AB erbjuder ett brett utbud av frisörtjänster för både kvinnor och män. Bland de tjänster som finns tillgängliga kan nämnas klippning, färgning, slingor, permanent, styling och hårvård. Salongen använder sig av endast de bästa och mest kvalitativa produkterna för att se till att kundernas hår får den bästa behandlingen och omsorgen det förtjänar. Genom att ha ett starkt engagemang för både kvalitet och kundnöjdhet gör Frisör på Poseidons Torg AB alltid sitt yttersta för att uppnå bästa möjliga resultat.
Vid bokning av en tid på Frisör på Poseidons Torg AB kan kunderna förvänta sig en personlig och professionell service som går utöver förväntningarna. Salongens frisörer är välutbildade och har en bred kunskap och erfarenhet inom sitt yrke. De håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna genom att delta i fortbildningar och kurser inom frisöryrket. Detta gör att de kan erbjuda sina kunder de mest moderna och trendiga frisyrerna, samtidigt som de kan arbeta med traditionella och tidlösa stilar.
Förutom att erbjuda professionella frisörtjänster strävar Frisör på Poseidons Torg AB också efter att skapa en positiv och trevlig upplevelse för sina kunder. Salongen är välorganiserad och har en avslappnad atmosfär som genomsyrar hela verksamheten. Personalen är vänlig, uppmärksam och välkomnande, och gör allt för att skapa en bekväm och avstressande miljö för sina kunder. Här är det inte bara enklare att ta hand om sitt utseende, utan även en trevlig paus från vardagsstressen.
Frisör på Poseidons Torg AB är stolta över att ha ett stort antal nöjda kunder som regelbundet återkommer och rekommenderar salongen till sina vänner och familj. Salongens goda rykte och höga kundnöjdhet är en tydlig indikation på det professionella arbete och dedikation som ligger bakom varje frisörbesök. Här blir du garanterat omhändertagen av erfarna frisörer som tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa en frisyr som passar dig perfekt.
Så om du är i behov av en professionell och pålitlig frisörsalong i Handen, Sweden, bör du definitivt överväga att besöka Frisör på Poseidons Torg AB. Med sitt fokus på kvalitet, kundnöjdhet och det senaste inom frisörbranschen är salongen den perfekta platsen för att få precis den frisyr du önskar. Välkomna till Frisör på Poseidons Torg AB och upplev en enastående frisörupplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar.


Best PlaceJuice Reviews

VARNING!
har klippt mig här många gånger, men nu räcker det.
Krävde efter klippningen mer betalt än vad som står på prislistan och hänvisar till en liten handskriven papperslapp. "Långt hår"
Fick betala 55% mer!!?
Riktigt lurendrejeri. Gnäller på att kunder klipper sig för sällan.
Klipp dig inte här!!! Jag för varnar alla som ens fick tanken att göra det. Har bott i Sverge i tio år nu och aldrig har jag fått en så dålig kund service och klippning. En värre klippning måste man leta efter. Jag varnar er!!!!! ????????????
Tycker det är bra. Speciellt om man återkommer flera gånger då de oftast vet hur du vill att håret ska se ut.
Klipper mig alltid här och har gjort det i över tio år, samma goa killar hela tiden som alltid har tid för mig. Snyggt, snabbt och enkelt.
Mycket otrevlig och oproffsig. Om dom vill ha kunder kvar borde dom nog ändra sin attityd. Listan är lång hur illa en person uttryckte sig. Kommer aldrig att gå dit!
Denna får väldigt lågt betyg av mig med anledningen av att frisören där inte kan "ta order" enligt hans beskrivning när jag beskriver hur jag ville ha min frisyr. Väldigt omötesgående och otrevlig personal. Bojkottar detta ställe!
Jag klippde mig hos Poseidions klippotek för ett tag sedan. De hade en väldigt otrevlig personal samt vid klippningen så förklarade jag hur jag ville ha det tydligt men de gjorde fel trotts flera på pekningar om det under klippningen. Jag rekomenderar ingen att klippa sig där.
Mvh en missnöjd kund.
Helt okej frisör. Alltid trevliga. Inte så kostsam. Lokalen lite trist, inte så stort men har dagsljus.

Frisör på Poseidons torg AB Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 09:30 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:30 AM - 06:00 PM
Thursday 09:30 AM - 06:00 PM
Friday 09:30 AM - 06:00 PM
Saturday 09:30 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:30 AM - 06:00 PM

How to go there

Location