Hero image

Stuvsta klippotek YMEV HB

+46 8 689 99 01
Stationsvägen 25, 141 40 Huddinge Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility

Best PlaceJuice Reviews

Günstig, Schnell und Gut. Genau was man braucht!
mycket professionell och trevlig frisör. fick en förstklassig frisyr till ett bra pris ????
Rekommenderar starkt!
Frisören Natiq klipper väl och noggrant.
Trevlig personal duktiga på klippa
Gillar det inte, de som jobbar där är otrevliga och sura medan man blir klippt så står de andra utanför och röker. Det finns bara två stolar för de som väntar, tråkig miljö där det bara finns kakelväggar. Verkar som att stället har nya ägare som behöver underhållas.
Mycket bra frisörer. Känner inte igen mig i de övriga recensionerna som klagar på bemötandet. En fåordig men vänlig frisör som gjorde sitt jobb mycket väl.
Har klippt mig i flera år och varit nöjd men kommer inte gå dit fler gånger.
Jag färgade mitt hår och mitt val var mörkbrun färg. När jag kom ut i dagsljus visade det sig att håret var svart. Gick tillbaka och påtalade det men fick inte något medhåll utan skulden lades på mig.
Dåligt kundmottagande. Inget fanns att göra så nu har jag svart hår.
Helt ok om man vill ha kort frisyr, då är de bra. Har man långt hår klipps topparna ojämnt och snett. Frågar man efter produkter får man svaret "jag vet inte, kanske den här?" och det känns oseriöst.

Quick Facts About Stuvsta klippotek YMEV HB

Stuvsta klippotek YMEV HB, beläget på Stationsvägen 25 i Huddinge, Sverige, är en mångsidig och professionell plats som erbjuder en omfattande skönhetsupplevelse för sina kunder. Med över 20 års erfarenhet inom frisörbranschen har Stuvsta klippotek YMEV HB etablerat sig som en av de ledande salongerna i området och fortsätter att erbjuda högkvalitativa tjänster och en avkopplande miljö.
Som en av de mest populära frisörsalongerna i Huddinge strävar Stuvsta klippotek YMEV HB alltid efter att erbjuda en kreativ och personlig upplevelse för sina kunder. Salongen har ett team av erfarna och skickliga frisörer som är dedikerade till att skapa fantastiska frisyrer som kompletterar varje kunds individualitet och stil. Genom att lyssna på kundernas önskemål och göra noggranna bedömningar förstås deras skräddarsydda behov och förväntningar, vilket resulterar i utmärkta resultat varje gång.
Stuvsta klippotek YMEV HB erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar både kvinnor och män i alla åldrar. Oavsett om det är en enkel klippning eller en avancerad färgbehandling, kan kunderna lita på att de kommer att få en professionell och noggrann service. Salongen håller sig också uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård för att kunna erbjuda moderna och innovativa lösningar för sina kunder.
Utöver frisörtjänster erbjuder Stuvsta klippotek YMEV HB också andra skönhetsrelaterade behandlingar. Kunder kan uppleva avkoppling och förnyelse med hjälp av spa-behandlingar såsom ansiktsbehandlingar, massage och hårbottenmassage. Detta ger en komplett och heltäckande skönhetserfarenhet som får kunderna att känna sig fräscha och avslappnade.
Salongen strävar också efter att skapa en bekväm och inbjudande miljö för sina kunder. Det moderna och stilfulla interiöret ger en avslappnad atmosfär där kunderna kan koppla av och njuta av sin tid på salongen. Personalen är välkomnande och vänlig, och gör sitt bästa för att skapa en personlig och trevlig atmosfär för alla kunder.
Stuvsta klippotek YMEV HB sätter högsta vikt vid att använda kvalitetsprodukter i sina behandlingar. Genom att samarbeta med välkända varumärken och tillhandahålla en bred variation av professionella hårvårdsprodukter garanterar salongen att kunderna får de bästa produkterna för att bevara och förbättra sin hårvård efter deras besök.
Salongen har också tillhandahållit utbildningar för sitt personal, som förbättrar deras kunskaper och färdigheter för att kunna erbjuda de allra bästa behandlingarna. Detta engagemang för fortsatt utbildning säkerställer att frisörerna är uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna, och kan ge råd och rekommendationer till sina kunder baserat på deras individuella behov och önskemål.
Stuvsta klippotek YMEV HB är mer än bara en frisörsalong. Det är en plats där kunderna kan komma för att få en helhetsupplevelse av skönhet och välbefinnande. Med en kombination av skickliga frisörer, professionella produkter och en vänlig atmosfär strävar salongen efter att ge varje kund den bästa möjliga upplevelsen och göra dem nöjda och återkommande gäster.


Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location