Hero image

Stajl i Villan

+46 431 157 79
Åsbogatan 36, 262 51 Ängelholm Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Bra och trevliga frisörer, min son tycker dom är bra.
Duktiga och trevliga frisörer som kan sitt jobb. Har långt hår och blev mycket nöjd med hur klippningen utfördes, både nogrannt och med omtanke om resultatet. Uppskattar när man får förslag som det finns en tanke bakom. Och som sagt resultatet blev mycket bra, priserna är dessutom väldigt överkomliga .
Duktiga, trevliga och lätta att prata med medan man får håret klippt. Noggranna????
Alltid trevliga och bra priser
Undvika att klippa sig hos det frisör salongen, dem kan inte klippa håret bara förstöra.
Skickligt arbete, mycket trevlig och välbemött känner man sig. Sonen var nöjd med sin frysir och jag med med min. Mycket bra priser. Nackdelen är att om en tjej/kvinna vill bli klippt och få frysir får man inte, då dem manliga frysörer klipper inte kvinnor för min beundran, eftersom det är känt att män är dem bästa frysörer. Fördelen är att ägaren har tänkt på detta med och det finns en mycket duktig frysörska som man kan beställa tid hos till jätte bra pris jämförelse med överallt i Ängelholm. Salongen rekommenderas varm. Önskar att man också anställer en man som vill göra frysirer för kvinnor
Mycket trevligt.
Alltid lika trevligt att klippa sig här

Quick Facts About Stajl i Villan

Stajl i Villan är en unik plats belägen på Åsbogatan 36 i hjärtat av Ängelholm, Sverige. Med sin charmiga atmosfär och sina moderna faciliteter är detta en destination som lockar besökare från när och fjärran.
Beläget i en vacker byggnad från förra sekelskiftet har Stajl i Villan förvandlats till ett mångsidigt och spännande utrymme. Byggnaden har genomgått en omsorgsfull renovering för att behålla sin historiska karaktär samtidigt som den har anpassats för att möta dagens behov och förväntningar.
På Stajl i Villan finns en rad olika rum och utrymmen tillgängliga för både privatpersoner och företag. Oavsett om du letar efter en plats att fira ett bröllop, hålla en konferens eller bara njuta av en avkopplande helg bort från vardagens stress, kommer du att bli överväldigad av möjligheterna som Stajl i Villan har att erbjuda.
En av de mest imponerande funktionerna i detta vackra utrymme är den stora sal med högt i tak och vackra trägolv. Den perfekta platsen för evenemang i större skala, som bröllop eller företagsfester. Salens eleganta atmosfär och naturliga ljus ger en känsla av lyx och skapar en minnesvärd upplevelse för alla gäster.
För mindre sammanträden eller mer intimt firande finns det även mindre rum tillgängliga på Stajl i Villan. Dessa rum är fullt utrustade med allt du kan behöva för att hålla en lyckad händelse, inklusive modern teknik och bekväma sittplatser.
För den som söker avkoppling och återhämtning har Stajl i Villan också ett spa-område som erbjuder olika behandlingar och tjänster. Efter en hektisk dag eller vecka kan besökare njuta av avslappnande massage och skönhetsbehandlingar för att återställa balansen i kroppen och sinnena.
Den vackra trädgården runt Stajl i Villan är en annan höjdpunkt för besökare. Med blommande växter och gröna gräsmattor är detta den perfekta platsen att koppla av och njuta av vacker natur. Trädgården är även lämplig för olika utomhusaktiviteter och evenemang, som trädgårdsfester eller bokningar för bröllopsceremonier utomhus.
För gäster som söker en natt i lyx finns det även möjlighet att bo över på Stajl i Villan. De charmiga rummen har inretts med omsorg och erbjuder komfortabelt boende för en god natts sömn. Med moderna faciliteter och en stilfull inredning är rummen perfekta för både affärsresenärer och fritidsresenärer.
Stajl i Villan ligger också nära en mängd olika sevärdheter och aktiviteter. Oavsett om du är intresserad av konst, kultur, natur eller historia, finns det något för alla i den omgivande regionen. Bege dig till havet för en dag på stranden eller utforska de historiska delarna av Ängelholm, som erbjuder fascinerande arkitektur och rikt kulturarv.
Sammanfattningsvis är Stajl i Villan en fantastisk plats som erbjuder en unik upplevelse för besökare. Med sitt historiska arv, moderna faciliteter och vackra omgivningar är detta en destination som kommer att imponera på alla som kommer hit. Oavsett om du letar efter en plats att fira, samarbeta eller bara koppla av, kommer Stajl i Villan definitivt att uppfylla dina förväntningar.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location