Hero image

Spader Kung AB

+46 470 295 00
Båtsmanstorget 1, 352 30 Växjö Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Spader Kung AB

Spader Kung AB är en unik plats belägen på Båtsmanstorget 1 i Växjö, Sverige. Denna plats är känd för sitt utbud av spännande aktiviteter och underhållning, som har gjort den till en populär destination för både lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Med sin mångsidighet och kreativitet har Spader Kung AB blivit en samlingspunkt för människor i alla åldrar och intressen.
En av anledningarna till Spader Kung ABs popularitet är det breda utbudet av spel och nöje som erbjuds. Platsen har ett omfattande val av spelautomater och bordsspel, inklusive klassiker som roulette, blackjack och poker. Oavsett om man är en erfaren spelare eller nybörjare kan man njuta av spänningen som dessa spel ger. Förutom casinospel erbjuder Spader Kung AB också bowlingbanor, biljardbord och darttavlor. Det finns verkligen något för alla att ha roligt med på denna plats.
Förutom spel och nöje är Spader Kung AB också känd för sitt fantastiska utbud av mat och dryck. Besökarna kan välja mellan flera restauranger och kaféer som serverar allt från traditionella svenska rätter till internationella delikatesser. Oavsett om man är sugen på en saftig biff, färsk fisk eller en mättande sallad finns det något att tillfredsställa alla smaker. För de som bara vill koppla av och ta en drink finns också en bar med ett omfattande urval av drycker, inklusive ett brett utbud av vin, öl och cocktails.
Spader Kung AB är också populärt för sina regelbundna evenemang och temakvällar. Varje vecka ordnar platsen temanätter som lockar människor från när och fjärran. Oavsett om man är intresserad av musik, dans, film eller spel finns det alltid något spännande på gång på Spader Kung AB. Dessa evenemang ger inte bara en underhållande upplevelse, utan skapar också en levande och engagerande atmosfär för besökarna att njuta av.
För de som längtar efter avkoppling och välbefinnande erbjuder Spader Kung AB också ett härligt spa- och wellness-center. Här kan besökarna koppla av och njuta av olika typer av massage, ansiktsbehandlingar och andra behandlingar som hjälper till att lindra stress och spänningar. Spaet är utrustat med moderna faciliteter och erfaren personal som garanterar en upplevelse av högsta kvalitet.
Utöver sitt breda utbud av aktiviteter och underhållning står Spader Kung AB också för högsta kundservice och gästfrihet. Personalen är vänlig, professionell och alltid redo att hjälpa till. Besökarna kan förvänta sig en varm och välkomnande atmosfär där deras behov och önskemål blir tillfredsställda.
Sammanfattningsvis är Spader Kung AB en fantastisk plats belägen på Båtsmanstorget 1 i Växjö, Sverige. Med sitt breda utbud av spel, mat och dryck, evenemang och wellness-möjligheter har den blivit en populär destination för lokalbefolkningen och besökare. Oavsett om man vill njuta av spänningen vid spelborden eller koppla av på spaet är Spader Kung AB den perfekta platsen att besöka.


Best PlaceJuice Reviews

Jag har klippt mig här sedan mitten på -70-talet. Personalen har skiftat några gånger, men miljön är fortfarande lika trivsam.
Jättetrevliga och optimistiska. Tog med sonen och de förklarade varför hårklippning var nyttigt????????????????. Bästa "Drop-in" jag varit på på länge. Mycket trevligt bemötande, tålmodiga, duktiga och förstående. Bra pris, snabbt och bra service... ???? Blev grymt ???? ????????
Stor skillnad sedan ny ägare tagit över. Synd att de tidigare frisörerna har slutat vilket i sig tyder på att något inte är som det ska. Kommer inte klippa mig där mer.
Utmärkt bra och detaljerad service. Mycket trevlig personlig service.
Trevlig och duktig personal. Knappt någon väntetid och gick därifrån med en riktigt stilig frisyr.
Josefine är den bästa hårstylisten i Växjö. Hon gjorde mitt hår ljusblont, jag är så nöjd med resultat.
Trevlig personal och bra klippning! Kan rekommenderas!
Den är trevlig Frisör

Spader Kung AB Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance
Payments
  • Cash only
  • Credit cards

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location