Hero image

Salong Pärlan

+46 522 310 30
Trädgårdsgatan 2, 451 31 Uddevalla Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Salong Pärlan

Salong Pärlan - Ett Pärlband av Skönhet och Välbefinnande på Trädgårdsgatan 2, 451 31 Uddevalla, Sverige
Uddevalla, en charmig stad belägen vid Västkusten i Sverige, är känd för sin vackra natur och sitt historiska arv. Denna pärla av en stad har mycket att erbjuda i form av både avkoppling och nöje. En plats som fångar uppmärksamheten hos många är den strålande Salong Pärlan, en pärla i sig själv, belägen på en av stadens mest välkända adresser - Trädgårdsgatan 2. Med sin lyxiga atmosfär och professionella service är Salong Pärlan en plats där skönhet och välbefinnande möts för att skapa en oförglömlig upplevelse för sina besökare.
Salong Pärlan är inte bara en plats för skönhet, det är en helhetsupplevelse. Det är en harmonisk oas där man kan lämna vardagens stress och bekymmer bakom sig och istället fokusera på sig själv och sitt välbefinnande. Salongens eleganta och stilfulla inredning ger en känsla av lugn och avslappning så snart man kliver in genom dörren. Med sitt bekväma möblemang och mjuka belysning skapas en atmosfär där man omedelbart känner sig välkommen och omhändertagen.
Salong Pärlan erbjuder ett brett utbud av skönhets- och välbefinnandetjänster för både män och kvinnor. Från ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar till massage och spa-behandlingar - salongen har allt man kan önska sig för att känna sig avkopplad och omhändertagen. Här kan man även njuta av professionella frisörtjänster, inklusive klippning, färgning och styling. Oavsett om man är i behov av en förändring eller bara vill piffa upp sitt utseende, kommer professionella och erfarna frisörer på Salong Pärlan att skräddarsy en behandling som passar ens individuella behov och önskemål.
För de som söker lyx och exklusivitet kan man även boka in sig på salongens VIP-behandlingar. VIP-gäster får möjlighet att njuta av extra förmåner såsom personliga konsultationer, skräddarsydda behandlingar och tillgång till exklusiva produkter och tjänster. Detta är ett bra alternativ för de som vill unna sig något extra och verkligen ta hand om både kropp och själ.
Salong Pärlan är inte bara en plats för individuell skönhet utan erbjuder även bruduppsättningar och sminkning. För brudar som vill se ut som riktiga pärlor på sin stora dag kan salongens professionella team skapa den perfekta looken som framhäver deras naturliga skönhet. Med erfarenhet och kunskap om de senaste trenderna och teknikerna inom brudsminkning och hårstyling kan Salong Pärlan frammana varje bruds drömstil och säkerställa att hon känner sig vacker och självsäker på sin speciella dag.
Salong Pärlan är stolt över sin dedikerade och professionella personal. Varje medlem av teamet är utbildad och erfaren inom sitt område och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på varje utförd behandling. Personalen är inte bara skicklig på sina tekniker utan de är också kundorienterade och strävar alltid efter att göra varje besök till Salong Pärlan minnesvärt och unikt. Med deras personliga engagemang och omtanke kan besökarna vara säkra på att de kommer att få den bästa möjliga servicen och en skönhetserfarenhet utöver det vanliga.
Utöver sitt engagemang för kundernas välbefinnande är Salong Pärlan även involverad i samhället och stödjer olika välgörenhetsorganisationer. Salongen är stolt över att kunna göra en positiv skillnad genom att bidra till olika sociala och miljömässiga ändamål. Genom sitt arbete för att göra världen till en bättre plats visar Salong Pärlan sitt engagemang för skönhet både på insidan och utsidan.
Salong Pärlan är helt enkelt en pärla bland skönhetsinstitutioner. Med sin vackra inredning, professionella team och omfattande utbud av tjänster, blir Salong Pärlan en plats där man kan koppla av, återhämta sig och känna sig vackrare än någonsin tidigare. Så oavsett om man är i Uddevalla eller besöker staden som turist, bör man absolut ta sig tid att utforska detta pärlband av skönhet och välbefinnande på Trädgårdsgatan 2.


Best PlaceJuice Reviews

Gå absolut inte hit om ni vill ha samma relutat som ni ber om. Har klippt mig här några gånger tidigare och har aldrig blivit nöjd då som t.ex. tunnar ut det även fast man säger att man inte vill att de ska det. Den tar även enbart kontant vilken gör det väldigt krångligt då det redan finns flera andra frisörer i närheten som inte bara tar kort, utan de klipper även ditt hår mycket bättre. Nu är det sagt för förändring och jag ska iallafall inte gå hit mer.
Tack.
Blev så besviken. Han klippte mitt hår 15 cm mer än vad jag sa.
Trevlig personal , Bra klippning , bra priser, mycket nöjd????????
Hardhendt vasking av håret!
Plutselig klippet han opp håret mitt, uten samtykke.
Fønte håret hardt og brutalt - FERDIG!
Jeg var finere på håret før jeg gikk inn til frisøren, enn da jeg kom ut derfra!
Plakaten utenfor med pris, tilsvarer ikke prisen når du er ferdig.
KUN KONTANT BETALING...
ALDRI MER!
Nytt och fint och bra frisör
Relativt bra klippning för priset i Uddevalla. Min klippning tog cirka 5 minuter (klagar inte på tiden) men trodde att jag då kvalificerade mig för det priset som stod på den stora gatuprataren utanför frisören men ett högre pris gällde. Tar endast kontanter (inte swish), vilket blev ett litet ofrivilligt problem. Småtråkig attityd när jag lämnade (enligt min tolkning).
De stylar alltid håret även om man inte vill och det ser värre ut då, bra priser men dåliga vanor.
Klipper mig här varje gång eftersom att det är dom bästa frisörerna i Uddevalla. Dom cet verkligen hur man vill klippa sig.

Salong Pärlan Info

Amenities

Accessibility

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location