Hero image

Salong Parsa

+46 76 288 28 86
Krokslätts parkgata 52C, 431 68 Mölndal Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Salong Parsa

Salong Parsa, belägen på Krokslätts parkgata 52C i Mölndal, Sverige, är en framstående skönhetssalong och ett populärt val för både lokalbefolkningen och besökare. Med sin professionella personal och en omfattande lista över tjänster strävar Salong Parsa efter att ge sina kunder en lyxig och avkopplande upplevelse.
Salong Parsa lockar genast uppmärksamhet med sin modernt designade lokal, som ger en känsla av elegans och exklusivitet. Den ligger i en trevlig och centralt belägen del av Krokslätts parkgata, vilket gör det enkelt och bekvämt att nå för alla som vill njuta av sina tjänster. Salongen är också lättillgänglig med olika alternativ för allmänna kommunikationer i närheten samt gott om parkeringsplatser för dem som föredrar att köra.
En av Salong Parsas mest framstående egenskaper är dess duktiga personal, som består av utbildade och erfarna skönhetsexperter. Dessa professionella arbetar hårt för att säkerställa att varje kund får bästa tänkbara behandling och service. Genom att använda sig av de senaste teknikerna och produkterna inom branschen kan Salong Parsas team erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller varje kunds unika behov och önskemål.
Salong Parsa erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillfredsställa olika skönhetsbehov och önskemål. En av deras mest efterfrågade tjänster är deras frisörbehandlingar, där deras skickliga frisörer tränar konstverk på kundens hår. Oavsett om det handlar om en enkel klippning eller en radikal förändring, kan klienter lita på att Salong Parsa kommer att överträffa deras förväntningar med deras skicklighet och kreativitet.
Förutom frisörbehandlingar erbjuder Salong Parsa också en mängd andra tjänster, inklusive manikyr och pedikyr för dem som vill ge extra omsorg åt sina naglar och händer. Deras skickliga nageltekniker förvandlar trötta och vanliga naglar till vackra konstverk, och deras uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet speglar sig i varje arbetad nagel. För dem som letar efter att förbättra sin hudyta erbjuder Salong Parsa också olika typer av ansiktsbehandlingar som fokuserar på att förnya och återfukta huden.
För kunder som söker en mer avslappnande och terapeutisk upplevelse erbjuder Salong Parsa också massagebehandlingar. Deras erfarna massörer använder en kombination av olika massage-tekniker och aromaterapi för att ge total avkoppling och förnya både kropp och själ.
För att säkerställa att de kan leverera de bästa möjliga tjänsterna håller Salong Parsa sig uppdaterade med de senaste trenderna och innovationerna inom skönhetsbranschen. Detta inkluderar att införa nya produkter och tekniker samt att kontinuerligt utbilda sitt team för att säkerhetsställa att de är på toppen av deras yrkeskunnande. Denna strävan efter att förbättra och utveckla sig själva gör att Salong Parsa är en trendig plats att besöka när det gäller skönhet och välbefinnande.
Salong Parsa är inte bara en plats för att få skönhetsbehandlingar, det är också en plats för att koppla av och känna sig välkommen. Salongen ger en vänlig och varm atmosfär där kunderna kan känna sig bekväma och avstressade. Det är en plats där människor kan unna sig lite egen tid och ta hand om sig själva på bästa möjliga sätt.
I sammanhanget av Salong Parsas expertis och engagemang för att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen, är det ingen överraskning att de har ett utmärkt rykte och en lojal kundbas. Många av deras kunder kompletterar Salong Parsa för deras professionella och trevliga personal, högkvalitativa tjänster och avkopplande atmosfär.
Så, oavsett om du är i behov av en ny frisyr, en uppfriskande ansiktsbehandling eller helt enkelt vill unna dig själv en avslappnande massage, är Salong Parsa platsen att gå till. Med deras omtänksamhet, skicklighet och passion för skönhet och välmående kan du vara säker på att du får en unik och minnesvärd upplevelse på Salong Parsa, Krokslätts parkgata 52C, 431 68 Mölndal, Sverige.


Best PlaceJuice Reviews

Jättetrevlig frisör som kan sin sak. Ordnar både skägg och hår till en väldigt rimlig kostnad.
Klippte mitt hår, och färgade de. Blev super nöjd, och det blev super fint. Rekommenderar verkligen att man ska dit, och jag kommer definitivt återvända. Ägaren är super trevlig och gästvänlig.????☺️
Mycket nöjd! Klipper bra, lågt pris och väldigt trevlig!
Absolut bästa frisören!
Bra lokal, bekväm och bra pris!
Går varje vecka!
Skägget känns alltid perfekt när jag går från salongen!
Vaxning av näsa och öron rekommenderas.
Förstår inte så bra när man vill ha annan frisyr än bakåt. Svårt att förklara men jag ville att han skulle klippa mer på min son. Inte ha den långa luggan bakåt i "backslick" eftersom han är 10år och han inte fixar sitt hår och han vill inte lägga tiden eller så på att fixa. Utan vi ville ha kortare. Det gick inte. Blev som vanligt g fint när man varit där men sen är det ju inte snyggt...
I was a walk-in on a Saturday before 15:00. The little shop was clean and neat. The haircut and style was very quick. Very kind and helpful woman. I am definitely going to return when I need a trim. I looked a long time to find a salon that was open.
A very good haircut and beard trim for a very reasonable price. I will keep coming back!

Salong Parsa Info

Amenities

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location