Hero image

Nieuwe Kapsalon Millennium

+31 72 511 4554
Gedempte Nieuwesloot 1391811 KS Alkmaar Netherlands
Open Today: 09:30 AM - 05:30 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
Amenities
  • Restroom

Best PlaceJuice Reviews

Vriendelijk personeel en altijd een goede service. Er wordt altijd een bakkie koffie of thee aangeboden en ze staan ook vaak zonder afspraak voor je klaar!
Eindelijk een kapper die aandacht besteed en de tijd neemt om goed te knippen, is het zeker waard om hier heen te rijden vanuit Haarlem. Een echte aanrader.
Al jaren klant hier en zodanig tevreden dat tegenwoordig niemand anders dan kapper Riza mijn haren mag knippen! Mooie lijnen en niet zomaar snel snel geknipt voor het oog, maar mooie goede overgangen die ook mooi blijven…
Ik kan er vaak ook op zeer korte termijn een afspraak maken, wat het ook heel laagdrempelig maakt en je niet 3 à 4 weken moet wachten op een open plekje om te knippen… Even bellen en het is zo geregeld!
Goede kapper.. Misschien wel 1 van de betere echte goede
Update febr 2023.. Nu er weg na 6 jaar, hij vroeg opeens 30 euro voor heren knippen, ja dag dus naar andere kapper. Dit is veel te duur.
Ik kom al zeker 5 jaar regelmatig bij deze kapper. Je kan altijd binnenlopen of bellen om te vragen wanneer ze tijd voor je hebben en vaak is dat vrij snel. Aardige en professionele kappers en altijd een goede sfeer!
Kom hier al jaren, goede service, altijd vriendelijk, kopje koffie, na het knippen worden oor haren weggebrand met brandende wattenstaaf en wenkbrauwen bijgewerkt( met een schaar:-), Cherry on top is de nek/rug massage. En dat allemaal voor maar €25,-
Een hele fijne en zorgvuldige kapper. Er hangt een relaxte sfeer en er wordt veel tijd genomen voor je kapsel.
Hele vriendelijke mensen die de tijd nemen voor je kapsel. Erg tevreden!

Quick Facts About Nieuwe Kapsalon Millennium

Nieuwe Kapsalon Millennium-plaats heeft verschillende sterke en zwakke punten op basis van de opmerkingen. Hieronder worden ze uitgelegd:
Sterke punten: 1. Vriendelijk personeel en goede service: Een groot aantal opmerkingen benadrukt dat het personeel vriendelijk is en altijd een goede service biedt. Dit creëert een positieve en gastvrije sfeer voor klanten.
2. Flexibiliteit en beschikbaarheid: Klanten waarderen het dat Nieuwe Kapsalon Millennium-plaats vaak zonder afspraak beschikbaar is en dat ze zelfs op korte termijn een afspraak kunnen maken. Dit maakt het laagdrempelig en handig voor klanten die geen weken willen wachten om geknipt te worden.
3. Goed knipwerk: Verschillende opmerkingen wijzen erop dat de kappers van Nieuwe Kapsalon Millennium-plaats kwalitatief goed werk leveren in termen van knippen. Ze nemen de tijd om het haar zorgvuldig te knippen, met aandacht voor detail en goede overgangen.
4. Ontspannen sfeer en aandacht voor klanten: Klanten waarderen de relaxte sfeer bij Nieuwe Kapsalon Millennium-plaats en het feit dat er tijd wordt genomen voor hun kapsels. Deze persoonlijke aandacht draagt bij aan een positieve ervaring voor de klanten.
5. Extra diensten: Verscheidene opmerkingen vermelden dat Nieuwe Kapsalon Millennium-plaats extra diensten aanbiedt, zoals het branden van oorharen met een brandende wattenstaaf en het bijwerken van wenkbrauwen met een schaar. Het aanbieden van deze extra's geeft klanten het gevoel dat ze goed worden verzorgd.
Zwakke punten: 1. Prijs: Een klant merkt op dat de prijs voor heren knippen plotseling is gestegen naar 30 euro, wat als te duur wordt beschouwd. Dit kan negatief worden ervaren door klanten die de prijs te hoog vinden in vergelijking met andere kappers in de omgeving.
Conclusie: Over het algemeen lijkt Nieuwe Kapsalon Millennium-plaats veel sterke punten te hebben, zoals vriendelijk personeel, goede service, flexibiliteit, kwalitatief goed knipwerk, aandacht voor klanten en extra diensten. Deze zorgen voor tevreden klanten en een positieve sfeer in de kapsalon. Het enige zwakke punt dat werd genoemd, is de prijs, die door sommige klanten als te hoog wordt ervaren. Het is belangrijk dat Nieuwe Kapsalon Millennium-plaats dit punt overweegt en mogelijk actie onderneemt om de prijs competitiever te maken.


Today

Opening Hours

Thursday 09:30 AM - 07:00 PM
Monday 02:00 AM - 05:30 PM
Friday 09:30 AM - 05:30 PM
Sunday Closed
Wednesday 09:30 AM - 05:30 PM
Tuesday 09:30 AM - 05:30 PM
Saturday 09:30 AM - 05:00 PM

How to go there

Location