Hero image

Ladies & Gentlemen

+46 26 770 11
Drottninggatan 19, 803 20 Gävle Sweden
Open Today: Closed

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance
Payments
  • Cash only
  • Credit cards

Best PlaceJuice Reviews

Super war wirklich schön und nette Leute
3 åriga sonen som inte velat klippa sig fick göra det samtidigt som sin pappa och då gick det toppen! De va proffsiga och snabba och vi kommer absolut tillbaka!
Skrämmande dåligt, frisören hade extremt bråttom, ingen kommunikation, han pratade endast med en person i lokalen från samma land (samma språk iaf). Klippte mig slarvigt på 8 minuter. Kommer aldrig att besöka igen. Stay away!
Grymt snabb och skicklig! Varit där 1 gång i månaden hela 2022 och blev lika nöjd varje gång 10/10!
Det var väldigt svårt för mig att hitta någon bra frisör, jag har testat jättemånga frisörer, men aldrig var nöjd.
En kompis rekomonderade Ladie & Gentlemen som ligger i stan, jag har varit där och klippte mitt hår hos dem, jag väldigt nöjd och tacksam. Riktigt bra, trevliga, snälla och erfarna killar som jobbar där.
Jag har varit kund hos dem sedan 2019 och aldrig varit missnöjd, och kommer alltid att gå till dem, jag rekomenderar dem jättestarkt.
Kom på drop-in med min blivande 5åring som är rädd för att klippa håret men frisören här gjorde ett grymt jobb och fick klart hela håret med både sax och maskin. Är otroligt nöjd med tålamodet och servicen. Kommer definitivt komma tillbaka.
Aldrig varit med om proffsigare och trevligare bemötande . Har varit här klippet mig och färga hårt första gång och löver kommer mer , blir jättefin .
Jag kommenderar andra ni ska vara nöjda ;) .
Jättenöjd! Lyssnade och gick igenom noggrant innan. Resultatet blev toppen, kommer definitivt att gå dit igen. Klippning utförd av Jonas.

Quick Facts About Ladies & Gentlemen

Ladies & Gentlemen, Drottninggatan 19, 803 20 Gävle, Sweden är en unik plats som bjuder på en mix av stil, elegans och historisk charm. Beläget i hjärtat av Gävle, erbjuder denna plats en unik upplevelse för besökare och lokalbefolkningen.
Med sin vackra och anmärkningsvärda arkitektur är Ladies & Gentlemen, Drottninggatan 19 en lyxig destination som har lockat besökare i flera årtionden. Den här ikoniska byggnaden är vackert utsmyckad med detaljer från förra seklet och har bevarat sin ursprungliga charm och skönhet. Det är ett imponerande exempel på en tid då byggnader byggdes med konstnärlig hängivenhet och omsorg.
En gång i tiden var detta herrgårdens huvudbyggnad, som byggdes på 1800-talet och var hem åt en förmögen familj med aristokratisk bakgrund. En promenad genom korridorerna på Ladies & Gentlemen för tankarna till en svunnen tid då de rika och berömda träffades i dessa praktfulla omgivningar. Byggnaden är en påminnelse om Gävles rika historia och har genomgått omfattande renoveringar för att bevara sin glans och historiska integritet.
När man kliver in i denna magnifika plats möts man av en kombination av vintage och modern design. De eleganta möblerna, de vackra kristallkronorna och de dekorativa detaljerna skapar en atmosfär av sofistikering och charm. Varje hörn andas lyx och stil, vilket ger besökarna en känsla av att vara privilegierade gäster i en svunnen värld.
Ladies & Gentlemen erbjuder också ett utbud av unika och exklusiva tjänster för att göra vistelsen ännu mer minnesvärd. På platsen finns ett lyxigt spa där besökare kan koppla av och njuta av olika behandlingar och massage som utförs av professionell personal. Spa-området är designat med omsorg och erbjuder en fridfull miljö där man kan fly vardagens stress och oro.
I anslutning till spaet finns det en lyxig restaurang som erbjuder en gourmetupplevelse för alla sinnen. Här kan besökarna njuta av raffinerade rätter och en omfattande vinkällare som lockar vinälskare från när och fjärran. Personalen på restaurangen är kunnig och professionell och ger varje gäst en personlig upplevelse.
För dem som söker en unik plats för företagsarrangemang eller privata tillställningar erbjuder Ladies & Gentlemen också exklusiva konferens- och festvåningar. Med sin eleganta och historiska atmosfär är dessa lokaler perfekta för bröllop, jubileumsfester eller företagsevenemang. Personalen finns alltid till hands för att hjälpa till med att planera och organisera varje detalj för att försäkra sig om att varje evenemang blir minnesvärt och personligt.
När man vistas på Ladies & Gentlemen, Drottninggatan 19 är det omöjligt att inte uppskatta platsens unika karaktär och charm. Detta är en exklusiv destination som erbjuder något utöver det vanliga. Här blir man behandlad som en riktig gentleman eller dam och får uppleva en tidsanda som få andra platser kan erbjuda. Vare sig man tillbringar bara en natt eller stannar längre, kommer man att lämna med vackra minnen och en önskan att återvända för att uppleva Ladies & Gentlemens magi igen.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location