Hero image

La Vogue i Skellefteå AB

+46 910 158 53
Trädgårdsgatan 8, 931 31 Skellefteå Sweden
Open Today: 07:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About La Vogue i Skellefteå AB

La Vogue är en exklusiv plats belägen på Trädgårdsgatan 8 i Skellefteå, Sverige. Med sin elegant utformade inredning och unika atmosfär är La Vogue det perfekta stället att besöka för en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du är ute efter en avkopplande middag, ett glas vin med vänner eller en festlig tillställning, finns det något för alla på La Vogue.
Välkommen till denna fantastiska plats där stil och elegans möter enastående kulinariska upplevelser. La Vogue erbjuder en mix av moderna smaker och traditionella rätter från hela världen. Varje rätt är snyggt presenterad och noggrant tillagad av våra skickliga kockar, som får dig att bli kär i maten. Oavsett om du föredrar kontinentala rätter, asiatiska rätter eller något unikt skapat av våra egna kreativa kockar, kommer du att bli förtjust över det varierade utbudet och den höga kvaliteten på vår meny.
När du kliver in på La Vogue möts du direkt av en elegant inredning, som kombinerar moderna och klassiska element. De mjuka belysningen accentuerar de vackra detaljerna i rummet och skapar en romantisk och sofistikerad atmosfär. Vare sig du sitter i den mysiga loungen eller i en av de flotta matsalarna, kommer du att uppleva en känsla av exklusivitet och avkoppling.
Förutom den förstklassiga maten erbjuder La Vogue också ett brett utbud av drycker i vår fullt utrustade bar. Från exotiska cocktails till ett omfattande urval av internationella viner och fina spritsorter, finns det något för alla smaker. Våra skickliga bartenders hjälper gärna till att rekommendera den perfekta drycken för att komplettera ditt måltid eller bara för att njuta av ensam.
Utöver att servera lunch och middag är La Vogue också en perfekt plats för att arrangera privata evenemang och fester. Våra erfarna eventplanerare och personal ser till att varje detalj är perfekt för att skapa en minnesvärd upplevelse. Vi kan anpassa vår lokal för att passa olika typer av evenemang som bröllop, födelsedagsfester, företagsmöten eller andra speciella tillställningar.
För att göra din upplevelse ännu bättre är vår personal alltid vänliga och professionella. Vi sätter högt värde på en personlig och professionell service, vilket gör att kunderna känner sig välkomnade och uppskattade under hela besöket på La Vogue. Från det ögonblick du kliver in på platsen, kommer du att känna dig som en viktig gäst och vi strävar efter att ge dig en överlägsen service.
Kom och upptäck den exceptionella skönheten i La Vogue. På Trädgårdsgatan 8 i Skellefteå hittar du inte bara en krog, utan en plats där du kan njuta av livets goda saker. Låt oss förföra dina smaklökar med vår utsökta mat och dryck, och låt oss ta hand om dig och dina nära och kära på en av våra festliga evenemang. Välkommen till La Vogue, där elegans möter kulinariska underverk.


Best PlaceJuice Reviews

Alltid lika nöjd över resultatet hos trevliga Katarina
Kan verkligen varmt rekommenderas,varit kund länge där.Mycket bra frissering,serviceinriktad personal som gör allt för kunden, man känner sej ochså alltid välkommen. Alltid varit nöjd över resultatet varje gång.
Väldigt trevlig personal i härlig och centralt belägen lokal.
Bra, både kunder o personal har munskydd.
Fin salong och jätte trevlig personal, blev just klippt av en jätte duktig elev.
Bra bemött. Har varit nöjd vart enda gång man har varit där.
Maritha lyckas alltid fixa mitt hår på bästa sätt
Alltid bra klippning av duktiga Paulina ????. Jättenöjd ????

La Vogue i Skellefteå AB Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 07:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 08:00 AM - 06:00 PM
Thursday 08:00 AM - 06:00 PM
Friday 08:00 AM - 04:00 PM
Saturday Closed
Sunday Closed
Monday 07:00 AM - 08:00 PM

How to go there

Location