Hero image

Kista Hårgäng

+46 8 750 55 25
Kista Galleria, Danmarksgatan 11, 164 91 Kista Sweden
Open Today: 10:00 AM - 09:00 PM

Quick Facts About Kista Hårgäng

Kista Hårgäng, beläget i Kista Galleria på Danmarksgatan 11 i Kista, Sverige, är en populär plats för både män och kvinnor som söker professionella hårvårdstjänster. Med sitt breda utbud av behandlingar och välskolade frisörer har Kista Hårgäng lyckats etablera sig som en av de bästa salongerna i området.
När man kliver in genom dörrarna på Kista Hårgäng möts man av en välkomnande atmosfär och en elegant inredning. Salongen är smakfullt inredd med moderna möbler och är utrustad med allt som behövs för att erbjuda sina kunder en avkopplande och professionell upplevelse. Det är tydligt att Kista Hårgäng prioriterar både kvalitet och komfort för sina kunder.
Det som verkligen utmärker Kista Hårgäng är deras team av skickliga och passionerade frisörer. Dessa yrkesverksamma har genomgått noggrann utbildning och har en gedigen erfarenhet inom branschen. Med sin expertis och uppmärksamhet på detaljer kan de skapa frisyrer som passar varje individ och möta varje kunds unika behov och önskemål.
Kunder som besöker Kista Hårgäng kan förvänta sig en rad olika behandlingar. Salongen erbjuder allt från klippningar och styling till färgning och permanent. Oavsett om man söker en trendig och modern look eller en klassisk och tidlös frisyr kan man vara säker på att frisörerna på Kista Hårgäng har förmågan att skapa det önskade resultatet.
Förutom det breda utbudet av hårvårdstjänster är Kista Hårgäng även kända för att erbjuda enastående kundservice. Frisörerna tar sig tid att noggrant lyssna på varje kunds önskemål och erbjuder professionella råd och rekommendationer för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Kundens tillfredsställelse är alltid högsta prioritet för Kista Hårgängs team och de strävar alltid efter att göra varje besök till en perfekt upplevelse.
Förutom att erbjuda högkvalitativa behandlingar till sina kunder, använder Kista Hårgäng även bara de bästa produkterna på marknaden. Salongen samarbetar med välrenommerade varumärken som garanterar att de produkter som används för behandlingar är av högsta kvalitet och skonsamma mot både hår och hårbotten.
Beläget i Kista Galleria, har Kista Hårgäng fördelen av att vara lättillgänglig för både boende och besökare i området. Gallerian är en av Stockholms största och mest populära shoppingdestinationer och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra tjänster. Efter ett besök på Kista Hårgäng har kunderna möjlighet att utforska gallerian och njuta av allt den har att erbjuda.
I slutändan är Kista Hårgäng inte bara en frisörsalong, det är en plats där man kan njuta av en professionell hårvårdsbehandling och samtidigt koppla av och känna sig omhändertagen. Med sitt engagerade team av kunniga frisörer, högkvalitativa behandlingar och förstklassig kundservice förtjänar Kista Hårgäng sin status som en av de bästa salongerna i Kista och även hela Stockholm.


Best PlaceJuice Reviews

Ägaren till salongen är helt sjuk i huvudet!
Han är aggressiv och slog en kund som var tjej och inte vart nöjd med deras arbete framför ögonen på mig och mitt sällskap.. vi ringde dit vakterna och han blev anmäld. Ush vilket beteende! Att en man slår en ung kvinna ca 20 år?!
Helt sjukt hur sånna människor kan driva en salong. Det är syrianer som äger den.
Min favoritplats att klippa mig.
Priset är 500 för hår och skägg i skrivande stund.
Man får nog besöka ett par gånger så man hittar sin frisör som man är nöjd med. Jag har min favorit här som gör ett mycket bra jobb med mitt skägg.
Salongen finns inte kvar.
Bokade klippning hos "Gasse" via hemsidan. Väldigt nöjd, mycket proffsigt.
Dem är så trevliga och kunniga och klipper fint
Duktiga på klippa
Bästa frisör i Stockholm Remy
Helt Ok

Kista Hårgäng Info

Amenities

From the business
  • Identifies as women-owned
Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance
Amenities
  • Gender-neutral toilets
Payments
  • Debit cards

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 09:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 09:00 PM
Thursday 10:00 AM - 09:00 PM
Friday 10:00 AM - 09:00 PM
Saturday 10:00 AM - 09:00 PM
Sunday 10:00 AM - 09:00 PM
Monday 10:00 AM - 09:00 PM

How to go there

Location