Hero image

KAPPERMEE

+31 20 617 6176
Aalsmeerweg 301059 AK Amsterdam Netherlands
Open Today: 09:00 AM - 08:30 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
Amenities
  • Restroom

Best PlaceJuice Reviews

Een jaar lang heb ik mijn haren laten groeien tot een bepaalde lengte en dat is hier helemaal verpest vanwege miscommunicatie met een Engelssprekende dame. Ondanks deze fout ben ik vrij rustig gebleven en aangegeven dat dit niet de bedoeling was, maar dat de eigenaar dan vertelt dat het mooi geknipt is en dat het een kwestie van smaak betreft, dan zit je totaal verkeerd in dit beroep. Het minste wat ze kunnen doen is het geld teruggeven en dat hebben ze ook gedaan. Maar wel met een steek onder water door dit soort onnozele opmerkingen. Ik had vrij lang haar wat nu gemillimeterd is aan de zijkant en dus weer een jaar moet laten groeien.
Deze vriendelijke kapper knipt geweldige kapsels. Besteed veel aandacht en tijd aan mn haar. Luistert goed naar mijn wensen en ben weer heel erg blij.
Finally found a great hairdresser and i love my haircut every time!
After countless visits of many different hair salons in Amsterdam, I found this one. They listen to you, are highly experienced on hair cuts and changing designs, after 8 years, they manage to surprise me with their creativity. I love it there and indeed suggest a visit !
Ik vind het altijd weer een feestje om naar Kappermee te gaan! De sfeer is ontspannen, er staat goede muziek op en je wordt goed verzorgd. Fred knipt mij meestal en zegt dan: 'Ik ga je blij maken'. En dat lukt elke keer!
Wat een lieverds, ondanks een afspraak liepen ze vreselijk uit. Maar met koffie/drankje en grappige conversatie is dat eerder een positief iets. Je haar wassen combineren ze met een heerlijke hoofdmassage.
Kappermee! Vriend Fred is al 18 jaar mijn trouwe kapper. Mijn haar zit daarom altijd goed. En zo niet, dan ga ik weer naar Fred!
Superaardig en kundige kapper (Fred en vrouw) de meiden in dienst een paar keer gehad en steeds ontevreden. Nu een maandje wachten voordat m'n kapsel weer oké is. Mocht je hier heen willen, kies voor Fred.

Quick Facts About KAPPERMEE

Sterke punten:
- Geweldige kapsels: Uit verschillende opmerkingen blijkt dat KAPPERMEE geweldige kapsels knipt. Klanten zijn tevreden met het resultaat van hun knipbeurten en vinden hun haar mooi.
- Aandacht en tijd: Klanten merken op dat de kappers bij KAPPERMEE veel aandacht en tijd besteden aan hun haar. Dit suggereert dat ze uitgebreid luisteren naar de wensen van de klant en moeite doen om het gewenste resultaat te bereiken.
- Ervaring en creativiteit: Volgens een beoordeling zijn de kappers bij KAPPERMEE zeer ervaren en kunnen ze verrassen met hun creativiteit. Dit impliceert dat ze bekwame professionals zijn die in staat zijn om kapsels te creëren die de verwachtingen van de klant overtreffen.
- Ontspannen sfeer: Een klant beschrijft de sfeer bij KAPPERMEE als ontspannen, met goede muziek en een goede verzorging. Dit draagt bij aan een positieve ervaring voor klanten, omdat ze zich comfortabel kunnen voelen tijdens hun bezoek.
- Klantgericht: Uit een opmerking blijkt dat Fred, een kapper bij KAPPERMEE, altijd zegt dat hij de klant gelukkig zal maken en hierin slaagt. Dit wijst op een klantgerichte benadering waarbij kappers proberen aan de verwachtingen van de klant te voldoen en hen tevreden te stellen met het resultaat.
- Extra's: Klanten merken op dat KAPPERMEE extra diensten aanbiedt, zoals het combineren van het wassen van het haar met een heerlijke hoofdmassage. Dit biedt een extra gevoel van luxe en verzorging voor de klant.
Zwakke punten:
- Miscommunicatie: Een klant merkt op dat er miscommunicatie was met een Engelssprekende medewerker, wat leidde tot een verpeste knipbeurt. Hoewel de kapper het geld heeft teruggegeven, wijst deze situatie op een potentiële zwakte in het efficiënt communiceren met internationale klanten.
- Lange wachttijden: Een klant merkt op dat ze ondanks een afspraak lang moest wachten voordat ze geknipt werden. Hoewel dit voor sommige klanten geen probleem lijkt te zijn omdat ze genieten van de koffie/drankjes en conversaties, kan dit voor anderen als negatief worden ervaren. Lange wachttijden kunnen leiden tot ontevredenheid bij klanten en een verlies van tijd.
- Tevredenheid van andere medewerkers: Hoewel Fred wordt geprezen als een geweldige en bekwame kapper, merkt een klant op dat ze ontevreden is met andere medewerkers van KAPPERMEE. Dit kan wijzen op inconsistentie in de kwaliteit van de dienstverlening, afhankelijk van het personeel dat de klant bedient.
- Tijd nodig om het kapsel te herstellen: Een klant merkt op dat ze een maand moeten wachten voordat hun kapsel weer oké is. Dit kan wijzen op een zwakte in termen van het vermogen van de kapper om het gewenste resultaat te bereiken of om aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Een lange wachttijd om een kapsel te herstellen kan ook ongemak veroorzaken voor de klant.


Today

Opening Hours

Thursday 09:00 AM - 05:30 PM
Monday Closed
Friday 09:00 AM - 08:30 PM
Sunday Closed
Wednesday 09:00 AM - 05:30 PM
Tuesday 09:00 AM - 05:30 PM
Saturday 09:00 AM - 04:00 PM

How to go there

Location