Hero image

KAPPERMEE

+31 20 617 6176
Aalsmeerweg 301059 AK Amsterdam Netherlands
Open Today: 09:00 AM - 05:30 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
Amenities
  • Restroom

Best PlaceJuice Reviews

Een jaar lang heb ik mijn haren laten groeien tot een bepaalde lengte en dat is hier helemaal verpest vanwege miscommunicatie met een Engelssprekende dame. Ondanks deze fout ben ik vrij rustig gebleven en aangegeven dat dit niet de bedoeling was, maar dat de eigenaar dan vertelt dat het mooi geknipt is en dat het een kwestie van smaak betreft, dan zit je totaal verkeerd in dit beroep. Het minste wat ze kunnen doen is het geld teruggeven en dat hebben ze ook gedaan. Maar wel met een steek onder water door dit soort onnozele opmerkingen. Ik had vrij lang haar wat nu gemillimeterd is aan de zijkant en dus weer een jaar moet laten groeien.

Deze vriendelijke kapper knipt geweldige kapsels. Besteed veel aandacht en tijd aan mn haar. Luistert goed naar mijn wensen en ben weer heel erg blij.

Finally found a great hairdresser and i love my haircut every time!

After countless visits of many different hair salons in Amsterdam, I found this one. They listen to you, are highly experienced on hair cuts and changing designs, after 8 years, they manage to surprise me with their creativity. I love it there and indeed suggest a visit !

Ik vind het altijd weer een feestje om naar Kappermee te gaan! De sfeer is ontspannen, er staat goede muziek op en je wordt goed verzorgd. Fred knipt mij meestal en zegt dan: 'Ik ga je blij maken'. En dat lukt elke keer!

Wat een lieverds, ondanks een afspraak liepen ze vreselijk uit. Maar met koffie/drankje en grappige conversatie is dat eerder een positief iets. Je haar wassen combineren ze met een heerlijke hoofdmassage.

Kappermee! Vriend Fred is al 18 jaar mijn trouwe kapper. Mijn haar zit daarom altijd goed. En zo niet, dan ga ik weer naar Fred!

Superaardig en kundige kapper (Fred en vrouw) de meiden in dienst een paar keer gehad en steeds ontevreden. Nu een maandje wachten voordat m'n kapsel weer oké is. Mocht je hier heen willen, kies voor Fred.

Today

Opening Hours

Thursday 09:00 AM - 05:30 PM
Monday Closed
Friday 09:00 AM - 08:30 PM
Sunday Closed
Wednesday 09:00 AM - 05:30 PM
Tuesday 09:00 AM - 05:30 PM
Saturday 09:00 AM - 04:00 PM

How to go there

Location