Hero image

Hairport Göteborg

+46 73 563 13 32
Skonaren Ingos gata 6, 417 60 Göteborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Lena är magisk. Alltid supernöjd.
Bästa frisören istan. Ingen tvekan!
Det lockar proffsigt inredning i lokalen och säkert proffsigt med tjänsten, dock inte så öppet med att ta innya kunder. Fick rekommendation av min kollega att komma dit, dock fick svar på plats att ”för mig” kan bli möjligt att boka in tid snarast om två-tre veckor. :/... så i mina ögon inte proffsigt bemötande även om de skulle få in en stamkund eftersom jag bor i närheten, men så blir det inte.
Bra, trevliga och duktiga. Jag bor 45mil bort men försöker klippa mig här så ofta jag är i Göteborg. Ibland svårt med tid men samtidigt kan jag bara en speciell helg eller dag då jag är i Göteborg.
Känns verkligen bra när man kommer dit. Väldigt trevligt bemötande av Jonathan och Lena. Har varit kund där många år och kommer ut lika nöjd efter varje besök! Rekommenderas starkt att ni boka tid dit!
Väldigt duktiga och kunniga och proffsiga frisörer.
Det här skriver jag med hela hjärtat ????????????????och
vill rekommendera er varmt till nära och kära och alla de andra som bor här i området,vill bara säga aldrig hittad en salong i Eriksberg och Sannegårdshamnen som blev lika nöjd både jobbet och priset vilket gör att man vill bli stamp kund hos er.
klippte mitt hår igår hos fina Lena och är väldigt nöjd ,man känner sig trygg med henne ,först visade jag en bild till henne innan hon börjar klippa så ville jag en liknande frisyr men fick verkligen än nu bättre och finare och är super nöjd
Är väldigt glad att jag hittade er .Vill säga att ni är verkligen super duktiga ,rekommenderar varm till alla som bor här i Sannegårdshamnen att prova hairport salongen.Ni kommer inte hitta bättre salong ????
Man blir verkligen jätte nöjd när man får det som man önskar och väntar sig och till och med lite extra
Med väldigt bra pris
Tack för att ni finns och lycka till
Hairport har varit den enda frisören jag besökt under de senaste åren och jag är oerhört nöjd. Trevlig personal och jag är alltid lika nöjd med klippningen efter jag lämnar dem!
Världens bästa service, alltid varit sjukt nöjd med deras klippning. Så nöjd att jag har hittat en bra salong efter 6 månader i gbg :D

Quick Facts About Hairport Göteborg

Hairport Göteborg är en exklusiv och modern frisörsalong belägen på Skonaren Ingos gata 6, i hjärtat av Göteborg, Sverige. Salongen har snabbt blivit känd för att erbjuda professionella frisörtjänster av hög kvalitet till sina kunder. Med sitt engagerade team av frisörer och en avslappnad och välkomnande atmosfär, erbjuder Hairport Göteborg en unik upplevelse för alla som besöker salongen.
Det första som träffar dig när du kliver in på Hairport Göteborg är den moderna och stilrena inredningen. Salongen är smakfullt designad med eleganta svarta och vita färger, vilket skapar en sofistikerad atmosfär. Den öppna planlösningen ger utrymme för kunderna att känna sig avslappnade och bekväma under behandlingen.
Hairport Göteborgs engagerade team av frisörer är välutbildade och erfarna inom de senaste trenderna och teknikerna. De sätter alltid sina kunders behov och önskemål i främsta rummet och är dedikerade till att skapa en unik och personlig stil för varje individ. Oavsett om du önskar en snygg klippning, en föränderlig färg eller en helt ny frisyr, kommer Hairport Göteborgs frisörer garanterat att ge dig den perfekta looken.
Salongen använder endast de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att du får professionella resultat varje gång du besöker dem. Genom att samarbeta med ledande varumärken inom hårvård, kan Hairport Göteborg erbjuda sina kunder innovativa produkter som är skonsamma mot både hår och hårbotten. Dessa produkter är också tillgängliga för försäljning i salongen så att du kan fortsätta att vårda ditt hår hemma.
Hairport Göteborg erbjuder också ett brett utbud av tjänster för att tillgodose alla sina kunders behov. Förutom klippningar och färgningar kan du också boka tid för håruppsättningar inför speciella tillfällen, extensions eller en avslappnande hårbehandling. Salongen är även specialiserad på styling och klippning för bröllop och andra evenemang, och deras kreativa team hjälper gärna till att skapa den perfekta looken för din stora dag.
När du besöker Hairport Göteborg kan du förvänta dig en avkopplande och njutbar upplevelse. Salongen strävar efter att skapa en lugn och rogivande atmosfär där du kan slappna av och låta deras professionella team ta hand om dig. De erbjuder även en rad skönhetsbehandlingar, som till exempel ansiktsbehandlingar och manikyr, för att du ska kunna unna dig en komplett makeover.
Hairport Göteborg ligger i ett utmärkt läge i Göteborg, vilket gör det enkelt att besöka salongen. Oavsett om du bor i närheten eller kommer från andra delar av staden, finns det gott om parkeringsmöjligheter och kommunala transportmedel i närheten. Det finns också flera trevliga caféer och butiker i området där du kan njuta av en kopp kaffe eller shoppa efter ditt frisörbesök.
Så oavsett om du behöver en enkel trimning eller en total makeover, kan du lita på att Hairport Göteborg är den perfekta platsen för dig. Med sitt engagerade team av frisörer, moderna faciliteter och en avslappnad atmosfär, erbjuder salongen en exklusiv upplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar. Besök Hairport Göteborg idag och upptäck varför de är en av Göteborgs mest populära frisörsalonger.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location