Hero image

Frisör House Timrå

+46 60 57 53 55
Köpmangatan 37, 861 31 Timrå Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Frisör House Timrå

Frisör House Timrå, belägen på Köpmangatan 37 i Timrå, Sweden, är en modern och välrenommerad frisörsalong som erbjuder förstklassiga hår- och skönhetsbehandlingar för både kvinnor och män. Med sin avslappnade och trivsamma atmosfär har salongen blivit en favoritdestination för många som vill unna sig en stund av lyx och välbefinnande.
Salongen är elegant och stilren i sin inredning, med en kombination av minimalistiskt vitt och svart, som ger en känsla av lugn och harmoni. Vid ingången möts du av ett vänligt bemötande och en professionell personal som tar hand om dig med omsorg och expertis. Frisör House Timrå är mycket måna om att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.
Det breda utbudet av behandlingar på Frisör House Timrå inkluderar klippning, färgning, slingor, permanent, styling och extensions. Salongen använder sig av högkvalitativa produkter och hårvårdsartiklar från välkända varumärken för att säkerställa att varje kund får det bästa möjliga resultatet. De erfarna frisörerna på salongen lyssnar noggrant på dina önskemål och behov och ger professionella råd och rekommendationer för att skapa en look som passar dig perfekt.
Frisör House Timrå är också välkänd för sina fantastiska skönhetstjänster, inklusive ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, vaxning och makeup. Salongen har ett dedikerat team av skönhetsproffs som har expertkunskaper inom hudvård och kosmetika. Oavsett om du vill förbättra hudens hälsa och lyster, få perfekt formade ögonbryn eller bli stylad inför en speciell händelse, kan du lita på att Frisör House Timrå kommer att göra dig strålande vacker.
En av de saker som gör Frisör House Timrå unik är deras engagemang för kundens totala välbefinnande. Salongen jobbar med en helhetssyn och strävar efter att skapa en avkopplande och avstressande upplevelse för varje kund. Här kan du sitta tillbaka och njuta av sköna behandlingar samtidigt som du får professionella tips för att vårda och bevara din skönhet och hälsa.
Frisör House Timrå sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att överträffa förväntningarna. Personalens passion och kärlek till yrket är tydlig i allt de gör, och deras höga kompetens och ständiga yrkesutveckling gör salongen till en av de bästa frisörsalongerna i Timrå och dess omgivningar.
Oavsett om du önskar en förändring av din frisyr, en härlig ansiktsbehandling eller en professionell makeup inför en speciell händelse, är Frisör House Timrå platsen att besöka. Här får du en personlig och proffsig behandling som överträffar dina förväntningar och ger dig en oförglömlig upplevelse av skönhet och välmående. Slappna av och låt det erfarna teamet på Frisör House Timrå ta hand om dig och få dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv.


Best PlaceJuice Reviews

Säkert en bra salong men jag gick bara förbi. Själv rakar jag min skalle ????
Hasse är en jättetrevlig och en bra ????
Gör gärna ett besök så fixar han skägg & hår
Kan inte klippa frisyr på dam! Brände mig på örat med hårtorken, sänker inte temperatur trots jag bad om det!
Prisvärt, snabba och duktiga är dom som jobbar där. Klipper alltid sonen där.
snabba och duktiga, kmr ta hit mina pojkar när det är dags igen????
5 minuter i stolen, klippt och klart för ett billigt pris. Varför åka långaga och betala dyra pengar för en modefrisyr närman kan få en snygg kortklippning under 200 kronor. ( Denna är riktad till män)
Snabb och effektiv, med godkänt resultat. Dom bjuder på kaffe medan ni väntar.
Bra (till sätt priset) och snabb drop-in. Fler stjärnor får dom när dom börjar ta kortbetalningar. Det är ändå 2020.

Frisör House Timrå Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location