Hero image

EuroNail Hallarna

+46 35 12 04 44
Prästvägen 1, 302 60 Halmstad Sweden
Open Today: 10:00 AM - 08:00 PM

Quick Facts About EuroNail Hallarna

Välkommen till EuroNail Hallarna i Halmstad, Sverige. Beläget vid Prästvägen 1 i Hallarna-komplexet, är detta en av stadens mest populära platser för nagelvård och skönhetsbehandlingar. Med vårt engagerade team av professionella nagelteknologer och skönhetsspecialister ser vi till att våra kunder får de bästa behandlingarna och en avkopplande upplevelse varje gång de besöker oss.
EuroNail Hallarna har en modern och elegant design, som skapar en avkopplande atmosfär för våra kunder. Våra behandlingsrum är utrustade med de senaste teknologierna och högkvalitativt utrustning för att vi kan erbjuda våra kunder enastående resultat. Vi är även stolta över att använda premiumvarumärken inom nagelprodukter och skönhetsvård för att säkerställa hållbarhet och kvalitet i våra behandlingar.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose olika behov och önskemål hos våra kunder. Våra nagelbehandlingar inkluderar både klassiska manikyr- och pedikyrbehandlingar samt mer avancerade alternativ som gel-naglar, tånagelförlängningar och olika nageldesigner. Vårt dedikerade team av nagelteknologer är professionellt utbildade och har stor erfarenhet inom branschen, vilket garanterar att våra kunder får enastående resultat varje gång.
Utöver nagelvård erbjuder vi också ett brett utbud av andra skönhetsbehandlingar. Vår skönhetssalong presenterar professionella tjänster som ansiktsbehandlingar, frans- och brynformning, färgning av fransar och bryn samt vaxning. Vår skönhetsteam är utbildade inom de senaste trenderna inom skönhetsvård och använder högkvalitativa produkter för att ge våra kunder de bästa resultaten.
För att skapa en lyxig och avslappnande upplevelse erbjuder vi även olika typer av spa-behandlingar som massager och kroppsbehandlingar. Våra professionella massörer använder sig av olika tekniker och aromatiska oljor för att skapa en avkopplande atmosfär och ge våra kunder en stund av total avkoppling och återhämtning.
På EuroNail Hallarna är vi stolta över att erbjuda exceptionell kundservice och skapa en intim atmosfär där våra kunder kan koppla av och njuta av sin behandling. Vårt vänliga och kunniga team finns alltid tillgängligt för att svara på frågor och ge råd om bästa sätt att ta hand om naglar och skönhet.
För att säkerställa att våra kunder får en bekväm och bekväm upplevelse har vi skapat en varm och inbjudande atmosfär i vår salong. Vår reception är ombonad och välkomnande, med en bekväm sittgrupp där kunder kan koppla av och vänta på sin behandling. Vi erbjuder också gratis wifi och förfriskningar för att säkerställa en bekväm och trevlig upplevelse för våra kunder.
Vår plats på Prästvägen 1, i Hallarna-komplexet gör att vi är lättillgängliga för både lokalbefolkningen i Halmstad och besökare från andra delar av staden. Vi erbjuder också flexibla öppettider för att kunna passa in i våra kunders hektiska schema.
Välkommen till EuroNail Hallarna i Halmstad! Vi ser fram emot att ta hand om dig och ge dig en fantastisk upplevelse inom nagelvård och skönhetsbehandlingar.


Best PlaceJuice Reviews

Super missnöjd. Gjort mina gelenaglar i flera år och vet olika stegen man ska göra. Kollar inte så alla är lika långa, kupper inte nagelbanden, slipar för hårt med maskinen , vill klippa ner originalnaglarna för att sätta en ny tipp nagel vilket man inte behöver. Lämna efter slipningen , slutförde aldrig mina. Nej tack.
Lacket släpper efter några dagar, slarvigt utfört.
Såå duktiga på detta. Alltid lika nöjd.
Hjälpsamma och snabba.. Dock kanske osociala mot kunden dom sitter mest och pratar på sitt språk framför dig som kund.
Bästa stället för att få gjort sina händer lena å fina å framför allt snygga naglar som dessutom sitter i länge. Testa själv å lägg en kommentar
Katastrof. Dålig service och ej prisvärt.
Jag betalade 560kr för en förlängning utav akryl, där 6 naglar var målade och 4 helt täckta med glitter. På deras skylt står det att en förlängning kostar 450kr, såklart kostar det extra för stenar och glitter som på vilken salong som helst. Dock är priserna orimliga, +200kr om man vill ha glitter på någon av naglarna samt upp till 50kr per Sten. Även att måla färg på naglarna verkar kosta mer, När jag kom in och visade bild på vilka naglar jag ville ha skulle slutgiltiga priset hamna på 480kr. När jag var klar var det plötsligt 560kr, notera även att det var 20% rea.Utan det hade jag betalat ca 670kr (1,2 * 560 = 672), vilket är helt orimligt med tanke på den enkla designen samt servicen.
Servicen var till stor del förfärlig, först röda flaggan är såklart att priset steg från ingenstans. Den andra är att en viss del av personalen var otrevlig. Tredje är att de hanterade mina händer oförsiktigt, kvinnan som slipade min naturliga nagel var väldigt oprofessionell. Hon slipade alldeles för länge på samma ställe enda tills det faktiskt gjorde ont, jag sa ifrån men trots det fortsatte hon.
Naglarna i sig ser hyfsade ut, jämna osv. Dock är glittret väldigt glest på vissa ställen.
Ingen salong jag rekommenderar!!
Maria gjorde nagelförlängning med akryl och fransk ombre på mig. Super fint resultat och jag fick en kortare oval form som jag önskat. Dessutom snabb. Rekommenderas starkt! +++++
Dåligt bemötande och service. Jag bokade tid för pedikyr och manikyr. I pedikyr skal även peeling för borttagning av död hud ingå men det fick jag specifikt be om då hon glömt av det. Det värsta vid manikyren var att de varmluftat mina naglar och det hade skapat bubblor i nagellacket. Dessutom tryckte en av personalen på nageln och förstörde lacket helt. De fick genast panik och ville gottgöra sitt misstag utan att fråga mig. Jag hade ingen tid då jag skulle hem till min dotter och vidare till en annan stad. Det skulle ta sammanlagt 1h 10 min men jag fick sitta i 1h 30min och med dåliga naglar. Hade de börjat om med lacket hade det tagit ytterligare 30 min.
Trots detta var jag tvungen att betala för det mesta, de erbjöd att bjuda på lacket, 50kr eller att jag kommer tillbaka för att måla om naglarna. Nej tack. Blir inget återbesök från mig eller från några utav mina vänner.

EuroNail Hallarna Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 08:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 08:00 PM
Thursday 10:00 AM - 08:00 PM
Friday 10:00 AM - 08:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:30 PM
Sunday 10:00 AM - 06:30 PM
Monday 10:00 AM - 08:00 PM

How to go there

Location