Hero image

Ebony Afro Kosmetika & Salong HB

+46 8 10 36 22
Klara Norra kyrkogata 15111 22 Stockholm Sweden
Open Today:

Quick Facts About Ebony Afro Kosmetika & Salong HB

Ebony Afro Kosmetika & Salong HB är en populär destination för personer som letar efter kvalitativ kosmetika och professionella skönhetsbehandlingar i hjärtat av Stockholm, Sverige. Beläget på Klara Norra kyrkogata 15, erbjuder denna plats ett brett utbud av produkter och tjänster som syftar till att främja och fira den naturliga skönheten hos människor med afrikanskt ursprung.
Denna mysiga och välinredda salong erbjuder en varm och välkomnande atmosfär för sina kunder. Personalen på Ebony Afro Kosmetika & Salong HB är känd för sin expertis och erfarenhet inom afrikansk kosmetika och skönhetsvård. De är kvalificerade att ge råd och rekommendationer för att hjälpa varje individ att hitta de mest lämpliga produkterna och behandlingarna för sina unika behov. Med deras hjälp kan kunderna uppnå optimala resultat och känna sig självsäkra i sin egen hud.
En av de mest framstående funktionerna hos Ebony Afro Kosmetika & Salong HB är deras omfattande sortiment av kosmetika och skönhetsprodukter. Salongen erbjuder noggrant utvalda varumärken och produkter som är specifikt utformade för att möta behoven hos afrikanska hud- och hårtexter. Det breda sortimentet inkluderar allt från hårprodukter, hudvårdsprodukter, smink och mycket mer. Varje produkt är omsorgsfullt utvald för att säkerställa att de uppfyller högsta standard och ger kunderna de bästa resultaten.
Förutom att erbjuda kosmetika och skönhetsprodukter erbjuder Ebony Afro Kosmetika & Salong HB också en mängd olika professionella skönhetsbehandlingar. Dessa behandlingar utförs av erfarna och välutbildade hudterapeuter och frisörer för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga vården. De olika behandlingar som erbjuds inkluderar bland annat ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, hårvård, manikyr och pedikyr. Varje behandling är skräddarsydd efter individuella behov och önskemål för att ge en helt unik och personlig upplevelse.
Utöver produkter och behandlingar, erbjuder Ebony Afro Kosmetika & Salong HB också en rad olika tjänster för att göra besöket ännu mer bekvämt och bekvämt för sina kunder. Dessa inkluderar hemleverans av produkter, bläddra i och online shoppingalternativ, samt professionell konsultation och rådgivning. Salongen har skapat en varm och vänlig atmosfär där kunderna kan slappna av och njuta av en lyxig upplevelse.
För dem som letar efter en plats att förbättra sitt utseende och självförtroende, är Ebony Afro Kosmetika & Salong HB ett idealiskt val. Med sitt breda sortiment av kosmetika, professionella behandlingar och kvalificerad personal kan salongen garantera en unik och personlig upplevelse för varje individ. Oavsett om det är för att förbättra sin hud, hårvård eller bara för att njuta av en avkopplande stund i en elegant miljö, kan kunderna vara säkra på att de kommer att bli väl omhändertagna på detta exklusiva skönhetscenter.
Ebony Afro Kosmetika & Salong HB strävar efter att inte bara erbjuda produkter och behandlingar, utan också främja en positiv och hälsosam syn på skönhet och självkänsla hos sina kunder. Genom att erbjuda anpassade lösningar och rådgivning hjälper salongen kunderna att känna sig bekväma och stolta över sin naturliga skönhet. Besök Ebony Afro Kosmetika & Salong HB för en upplevelse som är lika unik och fängslande som varje individ som går igenom dörren.


Best PlaceJuice Reviews

Tyvärr men gubben verkar inte ha nån utbildning som frisör när det gäller klippning i alla fall samt hygien (fick smutsig handduk på mig). Väntat mer/mindre än en timme fast jag hade bokat tid via telefon o va tydlig med att jag ville få klippning o plattning men när jag väl va där o dubbelkollade om priset sa han att det blir mer än dubbelt så mycket hans anledning va att att han hade många kunde i salongen. Sen när han tvättade håret o kammade var han jättehård fast till och med jag brukar vara hård så det inte så att jag är känslig. Det värsta va dock klippningen som va jätte ojämnt o blev inte alls som på bilder jag hade visat honom!!!! Det värsta stället jag har varit på!!!!!! Ofräschast salong som kan existera i Sverige ushhhhhhhh!!!!
Köpte mitt keratin hår där, aldrig varit med om sämre kvalite. Använt löshår i flera år och bara efter 1 månad var topparna av och håret bara trasslade sig trots att jag följt alla skötselråd. Samt att keratin ska hålla 3-6 månader. När jag tog ut håret så var det fullt med vitt lim i hela mitt hår alltså är deras hår inte 100% keratin som dom säger att det är. Ringde tillbaka till salongen och berättade detta och han var otroligt otrevlig och vägrade att hjälpa till kommer aldrig gå tillbaka dit eller köpa hår därifrån igen aldrig varit med om sämre hår eller sämre bemötande
Betalade 1200 för Micro träns men han sydde bara in det.
När jag ville få det fixat några veckor senare tog han ytterligare 1000 kr för ett slarvigt jobb att sy in. Kommer aldrig gå tillbaka
Ett butik där det är bra ordning och fint
En av de bästa frisörsalong som jag har varit,
This is the store that every girl should visit! They have everything for the hair and for very affordable prices. I love it!
Great store. They have a lot of products that you need for your hair. They owner is very friendly and helpful.
Det var jätte bra och roligt.

Ebony Afro Kosmetika & Salong HB Info

Amenities