Hero image

Barber Skönhetssalong

+46 8 408 017 20
Dragonvägen 33, 194 33 Upplands Väsby Sweden
Open Today:

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Finns INGEN bättre frisör/barberare i Stockholm. Helt magiska och färdigheten är unik.
Lång erfarenhet, professionalism och utmärkt bemötande, jag rekommenderar :))))))
Otroligt! Åker från Örebro för att bli omhändertagen här!
Jag har nu klippt håret där två gånger. Man blir vänligt emottagen. Frisörerna, som möjligtvis är något fåordiga, bryr sig verkligen och tar därför tid på sig. De kan verkligen sin sak. Detta till ett jättebra pris. Jag är mycket glad att de öppnat. Enligt mig den bästa herrfrisören i Upplands Väsby, helt klart.
Trevlig personal och ägaren får en alltid att känna sig välkommen
En av frisörerna var den sämsta jag någonsin varit med om. Stressad, hårdhänt, tryckte hårt med rakbladet och orsakade blödningar och ojämnt klippt. Värdelöst!
De som jobbar kan klippa både skägg och hår. Mycket bra varje gång, alltid lika nöjd. Bäst i norrort!
Skön miljö och otroligt trevlig personal.
Man känner sig alltid välkommen. ????????

Quick Facts About Barber Skönhetssalong

Barber Skönhetssalong är en framstående plats för skönhetsbehandlingar och barberartjänster som är belägen på Dragonvägen 33 i Upplands Väsby, Sverige. Med sin exklusiva och avslappnade atmosfär har salongen blivit ett populärt resmål för invånarna i Upplands Väsby och dess omgivningar.
Barber Skönhetssalong är känd för att erbjuda en mängd olika behandlingar och tjänster som är utformade för att ta hand om både mäns och kvinnors behov när det kommer till skönhet och välbefinnande. Salongens professionella och kunniga team av skönhetsterapeuter och barberare arbetar hårt för att förse sina kunder med en lyxig upplevelse och för att överträffa deras förväntningar.
En av de mest efterfrågade tjänsterna på Barber Skönhetssalong är deras barberartjänster. Salongen rymmer ett dedikerat barberarrum som erbjuder allt från klassiska rakningar till moderna klippningar och stylingar. Här kan kunderna njuta av en professionell och avslappnande upplevelse samtidigt som deras ansikte och skägg tas om hand på bästa möjliga sätt. Barber Skönhetssalong använder enbart högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa att deras kunder får det bästa möjliga resultatet.
Utöver barberartjänsterna erbjuder Barber Skönhetssalong även diverse skönhetsbehandlingar för både män och kvinnor. Dessa inkluderar ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr, massage och kroppsbehandlingar samt vaxning. Salongens skönhetsterapeuter är välutbildade och har en gedigen erfarenhet inom sina områden. De kommer att skräddarsy varje behandling efter varje kunds specifika behov och önskemål för att garantera bästa möjliga resultat.
Förutom det breda utbudet av tjänster erbjuder Barber Skönhetssalong också en härlig och lyxig atmosfär som gör att kunderna kan koppla av och njuta av sin skönhetssession fullt ut. Salongen är stilfullt inredd med moderna detaljer och eleganta möbler som ger en känsla av exklusivitet och avkoppling. Musik av hög kvalitet och doftande ljus skapar en extra avslappnande atmosfär som kompletterar den övergripande upplevelsen.
Barber Skönhetssalong är dedikerad till att tillfredsställa sina kunders behov och önskemål. Salongen fokuserar på att erbjuda en personlig och lyxig upplevelse för varje enskild kund och strävar efter att skapa en stark och långsiktig relation med dem. Personalen är känd för sin vänlighet, professionalism och expertis, och de är alltid redo att ge råd och rekommendationer för att hjälpa sina kunder att få sina önskade resultat.
För att boka en tid på Barber Skönhetssalong kan kunder enkelt använda sig av salongens online-bokningssystem eller ringa direkt till salongen. Personalen kommer att vara glada att hjälpa till med att hitta en tid som passar den individuella kundens schema och behov.
Sammanfattningsvis är Barber Skönhetssalong en framstående plats för skönhetsbehandlingar och barberartjänster i Upplands Väsby, Sverige. Salongen erbjuder en mängd olika behandlingar som är utformade för att ta hand om både mäns och kvinnors behov när det kommer till skönhet och välbefinnande. Med sin exklusiva och avslappnade atmosfär och sitt dedikerade team av professionella terapeuter och barberare strävar Barber Skönhetssalong alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar och erbjuda en lyxig upplevelse.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1