Hero image

Atik salong

+46 76 268 81 19
Karl XI gatan 13, 222 20 Lund Sweden
Open Today: 10:00 AM - 03:00 PM

Amenities

Accessibility

Best PlaceJuice Reviews

Very good with scissors, delivered exactly what I wanted.
I went here for the first time and I found it very close to railway station. I like my hairstyle and the way I wanted. He is fast and good Barber. Recommend for studentS as there is discount for them.
This is a simple hair salon, suitable for a quick do, especially for men and boys. The owner is very very skilful with the scissors (as opposed to many who can only work with the machine). The prices are also very user-friendly. It could be a bit cleaner and brighter, but for the price and the purpose of getting a trim, this is totally fine.
Kanon på alla sätt
Have been going regularly for two years approximately and it is always a treat. Good service, understands my hair styling desires and also very good value. Can definitely recommend!
Trevlig frisör med mycket bra resultat för alla typer av frisyrer!
Skicklig, trevlig och nogrann frisör! Även bra pris.
Bra klippning.

Quick Facts About Atik salong

Atik salong är en framstående plats belägen på Karl XI gatan 13 i den charmiga staden Lund, i hjärtat av Sverige. Denna anmärkningsvärda Salong är en oas av skönhet och avkoppling, och lockar till sig en mångfald av människor som vill unna sig lyx och välmående.
Atik salong är en högst modern och väletablerad plats som erbjuder ett brett utbud av professionella skönhets- och hälsotjänster. Salongen är hem till erfarna och kvalificerade terapeuter utrustade med den senaste teknologin och vetenskapen inom skönhetsvård. Deras förmågor och kunskaper gör det möjligt för dem att skapa en unik och anpassad upplevelse för varje kund som kliver in genom dörrarna.
Det mest anmärkningsvärda med Atik salong är dess breda utbud av skönhetsbehandlingar. Från ansiktsbehandlingar till hårutjämning, manikyr och pedikyr, massage, vaxning och mycket mer - Atik salong har allt du behöver för att förbättra och förnya ditt utseende och välmående. Medan sina skönhetsbehandlingar används endast högkvalitativa produkter och tekniker för att säkerställa bästa möjliga resultat för kunderna.
Salongen erbjuder också specialiserade tjänster såsom brudstyling, make-up applikation och personlig coaching för de som letar efter en mer omfattande makeover eller en fördjupad förståelse för sin egen stil. Atik salong strävar alltid efter att ge sina kunder en upplevelse som fokuserar på deras individuella behov och önskemål. Deras professionella och passionerade terapeuter går alltid den extra milen för att säkerställa att kunderna känner sig bekväma och nöjda.
Atik salong är även känt för sin avkopplande atmosfär och eleganta inredning. Salongen är designad för att vara en fristad från vardagens stress och bekymmer. Det lugna och harmoniska inredningen förhöjer den övergripande upplevelsen och ger kunderna en möjlighet att koppla av och känna sig bortskämda under deras tid på salongen.
Trots att ha en modern och sofistikerad atmosfär, förblir Atik salong varmt och välkomnande. Personalen är vänlig, tillmötesgående och lyhörd för kundernas önskemål och preferenser. Deras enastående kundservice och professionella inställning har gjort Atik salong till en populär destination för såväl lokalbefolkningen som turister som besöker Lund.
Inte bara är Atik salong en enastående plats för skönhets- och hälsotjänster, det är också en social knutpunkt för människor som värdesätter skönhet och välmående. Salongen är ofta värd för olika evenemang och workshops inom området för skönhet, hälsa och välbefinnande. Detta ger kunderna möjlighet att utöka sin kunskap och upptäcka nya sätt att vårda sin kropp och själ.
Sammanfattningsvis erbjuder Atik salong en unik och lyxig upplevelse för alla sina kunder. Med sitt breda utbud av skönhets- och hälsotjänster, passionerade och kvalificerade terapeuter, avkopplande atmosfär och exceptionell kundservice, är Atik salong definitivt en plats att besöka för att unna dig en stund av avkoppling och skönhet i Lund, Sverige.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location