Hero image

Anitas Salong

+46 611 51 18 16
Holmgatan 10, 871 45 Härnösand Sweden
Open Today: 10:00 AM - 03:00 PM

Amenities

Accessibility

Best PlaceJuice Reviews

Den sämsta frisören jag någonsin gått till, satte en mössa över mitt huvud när hon skulle bleka vilket jag inte sa nåt om från början men gjorde bara som hon ville?? Vilken seriös frisör gör de? Har jätte långt hår då de gjorde så extremt ont medans hon höll på att dra ut hårstråna från mössan. Började få massa tårar i ögonen för de var en sån hemsk smärta men hon fortsatte ändå utan att bry sig om de, satt där i total smärta och ville bara att det skulle vara över. Resultatet blev inte heller som jag ville utan bara jätte gult orange. Bad om en lite kallare ton men nej, hon la inte i nån toning heller utan bara fuskade med silvershampoo. För den delen när jag ville säga nåt så lät hon mig aldrig prata till punkt skulle alltid avbryta mig. Så sjukt dålig frisör kom därifrån med trauma för hur ont jag hade i hela huvudet. När jag sen skrev ett långt meddelande om hur missnöjd jag blev så brydde hon sig inte alls bara svara tillbaka med att de var tydligen ” mitt fel” jag hade fått de för ett bra pris så jag ska inte sitta och klaga?? Har verkligen inte fått de för nåt bra pris, skulle lika gärna kunna göra den röran hemma på mig själv. Noll empati usch.
Så fint av dem att hjälpa min mamma med sitt hår. De gjorde ett mycket bra jobb.
UPPDATERING !!!!!
Kan man vara mer nöjd ????
Bara rosor ????
Tusen stjärnor ????
Så himla fint gjort med barnen ! Förstår precis vad man menar när man visar . Inga problem ! Supertrevlig och gullig ????
Hit kommer vi alltid tillbaka ????????????????????
Jag har en son på 13 och en dotter på 10 .
Efter ett besök på Anitasalongen sprudlade båda som två stolta solar . Mina barn är så nöjda med sin klippning och vi föräldrar med !
Jag kan då rekommendera Anitasalongen till alla .
Otroligt trevliga och lyssnar på kunden .
Kunniga och förstår direkt hur man menar när man förklarar.
Klipper med säkerhet och utan att tveka.
Snabb ! Och det är i all positiv mening bra ! Man är trygg .
Bra med barn !
Tar alltid emot med ett leende. Och har rimliga priser .
Bara ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bra klippning med sax.
Mycket nöjd
Fantastisk frisör, snabb, noggrann & trevlig. Jag & sonen är nöjd & kommer definitivt fler gånger.
Så snälla duktiga tjejer ????
Fantastiskt trevliga och duktiga.
Allt man kan önska sig av en frisör. Blev precis som jag beställde. Tog ca 10-15 minuter.
Kostade 180 kr.
Tog emot mig trots att jag kom lite sent och bara glada miner.
Skön frisörstol och fräsch inredning.
Personalen själva var också snygga och prydliga.
Hit kommer jag att komma tillbaka, trots resa från Kramfors.
Mycket för pengarna hos Anitas Salong!
Nu kan man få hårvård, manikyr och pedikyr m.m. på samma ställe.
Nyrenoverade lokaler i vitt och fräscht, samt mysig, familjär stämning.
Jag lämnade Anitas Salong och kände mig så väl omhändertagen, bokstavligen från topp till tå.

Quick Facts About Anitas Salong

Anitas Salong är en populär och väletablerad skönhetssalong belägen på Holmgatan 10 i Härnösand, Sverige. Salongen är känd för att erbjuda professionella skönhetsbehandlingar och en avslappnad atmosfär, vilket gör den till en av stadens mest eftertraktade platser för avkoppling och egenvård.
Med sitt centrala läge och sin charmiga inredning lockar Anitas Salong besökare från när och fjärran. Salongen är hemtrevligt inredd med moderna möbler, vackra blomsterarrangemang och stämningsfull belysning, vilket skapar en harmonisk och inbjudande miljö för avkoppling och skönhetsvård.
Det erfarna och professionella teamet på Anitas Salong strävar alltid efter att ge varje kund en unik och personlig upplevelse. De är kända för sin uppmärksamhet på detaljer och deras förmåga att skapa skräddarsydda behandlingar som passar varje individs behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en avkopplande ansiktsbehandling, en lyxig manikyr eller en professionell makeup-session inför en speciell händelse, är du garanterad att bli väl omhändertagen hos Anitas Salong.
Salongen erbjuder ett brett utbud av behandlingar som passar alla åldrar och hudtyper. Deras skickliga estetiker är experter på allt från ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar till hårvård och permanent makeup. De använder enbart högkvalitativa produkter och moderna tekniker för att säkerställa att varje kund får bästa möjliga resultat.
En av de mest populära behandlingarna på Anitas Salong är deras avslappnande massage. Här kan du njuta av en professionell och skräddarsydd massage som löser upp spänningar, förbättrar cirkulationen och främjar kroppens naturliga läkningsprocess. Massagen utförs av certifierade massageterapeuter och är en upplevelse som får både kropp och själ att må bra.
För de som önskar en fräsch och trendig look kan Anitas Salong erbjuda en rad olika hårvårdsbehandlingar. Oavsett om du vill klippa, färga eller styla ditt hår, kan du lita på att det professionella teamet på salongen kommer att ge dig en fantastisk förvandling. De är välutbildade inom de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och arbetar med noggrannhet och precision för att uppnå bästa möjliga resultat.
Anitas Salong sätter alltid sina kunders välbefinnande i främsta rummet. Från det ögonblick du kliver in i salongen möts du av deras vänliga och hjälpsamma personal, som är dedikerade till att se till att din upplevelse blir så avkopplande och positiv som möjligt. De tar sig tid att lyssna på dina önskemål och ge råd och rekommendationer baserat på sina expertkunskaper, vilket gör att du alltid känner dig trygg och i goda händer.
Förutom sina individuella behandlingar erbjuder Anitas Salong även paketerbjudanden för de som vill unna sig en hel dag med skönhet och avkoppling. Dessa paket inkluderar en kombination av behandlingar som är noggrant utvalda för att ge en heltäckande och lyxig upplevelse. Du kan till exempel välja att kombinera en ansiktsbehandling med en massage och en manikyr för att ge både ansikte, kropp och händer en komplett skönhetsvård.
Anitas Salong är inte bara en plats för skönhetsbehandlingar, det är också en mötesplats där kunder kan koppla av och njuta av en stunds egentid. Salongen erbjuder en avslappnad och mysig atmosfär där varje kund får chansen att komma bort från vardagens stress och bara vara i stunden. Här kan du sitta ner med en kopp te eller kaffe, bläddra i en tidning eller bara njuta av den lugna musiken och den sköna atmosfären.
Sammanfattningsvis är Anitas Salong en fantastisk plats för alla som söker professionella skönhetsbehandlingar i en avslappnad och omsorgsfull miljö. Salongen är känd för sin höga kvalitet, expertis och personliga bemötande. Oavsett om du behöver en avkopplande massage, en förnyande hudvårdsbehandling eller bara en ny frisyr, kan du lita på att Anitas Salong kommer att överträffa dina förväntningar och få dig att känna dig som en ny människa.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location