Hero image

Ali`s Barber

+46 8 531 801 07
Forvägen 13, 145 51 Norsborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Professional och trevlig personal, de vet hur man bemöter kunder och tillfredsställa deras kunder önskemål hår klippning av still. Tack.
Väldigt trevligt, billigt och professionellt.
Finns ingenstans i Sverige som har en sådan erfaren och duktiga frisörer som hos Alis frisörsalong. Jag rekommenderar starkt till er alla som vill klipp sig, till alis frisörsalong. Jag ger 10 stjärnor 5 stjärnor räcker inte
Spacious and warm environment to be hangout until your turn comes. Card and swish accepted Sling With cash. People at here are very friendly and the haircutting is only you can do for 100kr. Apart from haircutting many hair and beauty services are available.
????
Klipper mig här varje gång, blir alltid 110% nöjd!
Bra frisör billgt bra klippnig profs klippnig vad du vill för still då för du det
Kendim tyresöde oturuyorum ama tras olmaya herzaman ali abimin yanina gidiyorum fittja ya kaliteli sac kesimin tek adresi alis frisör

Quick Facts About Ali`s Barber

Ali's Barber är en framstående och omtyckt herrfrisörsalong belägen på Forvägen 13 i Norsborg, Sweden. Med sin centrala placering och fyra års erfarenhet har denna salong snabbt blivit en populär destination för både lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Med fokus på kvalitet, stil och personlig service har Ali's Barber blivit känd för att erbjuda en oöverträffad frisyrupplevelse för sina kunder.
Från det ögonblick du kliver in i salongens moderna och elegant inredda utrymme kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen av det välutbildade och professionella teamet av barberare. Ali's Barber är känt för sin exklusiva atmosfär där varje kund får en individuell och personlig upplevelse. Oavsett om du vill ha en trendig och modern frisyr eller en traditionell och klassisk look, är barberarna på Ali's Barber specialiserade på att förverkliga dina önskemål på bästa sätt.
Det som verkligen skiljer Ali's Barber från andra frisörsalonger är deras dedikation till kvalitet och noggrannhet. Varje kund får en grundlig och personlig konsultation för att förstå deras specifika önskemål och behov. Från klippning till styling och skäggtrimning, gör barberarna på Ali's Barber allt för att ge varje kund en perfekt frisyr som passar deras ansiktsform, personlighet och stil. Med en kombination av traditionella tekniker och moderna klippmaskiner och produkter uppnår de oöverträffad precision och förfining i varje detalj.
Utöver sina högkvalitativa och skräddarsydda tjänster, erbjuder Ali's Barber även en mängd andra förmåner till sina kunder. Salongen har bekväma sittplatser, en avslappnande atmosfär och en TV där kunderna kan koppla av och njuta av under tiden de får sin behandling. Dessutom finns det också en lounge där kunderna kan njuta av en kopp kaffe eller en kall dryck medan de väntar på sin tur. Det är denna uppmärksamhet på detaljer som verkligen gör att Ali's Barber sticker ut från mängden och ger sina kunder en unik och minnesvärd upplevelse varje gång de besöker salongen.
Ali's Barber är också känd för sina rimliga priser och flexibla bokningsalternativ. Salongen är öppen sju dagar i veckan och erbjuder både drop-in- och bokade tider för att tillgodose olika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en snabb trimning eller en fullständig förvandling av ditt utseende, är Ali's Barber dedikerade till att ge varje kund den tid och uppmärksamhet de förtjänar för att få bästa möjliga resultat. Genom att kombinera professionell användning av verktyg och produkter med sin passion för hantverket, garanterar Ali's Barber högsta möjliga kundnöjdhet.
Slutligen är Ali's Barber mer än bara en herrfrisörsalong - det är en plats där människor kommer för att umgås, koppla av och sträva efter det perfekta utseendet. Med en varm och välkomnande atmosfär är detta ett ställe där kunderna kan känna sig som hemma och låta sig bli bortskämda med en professionell behandling av erfarna barberare. Oavsett om du är ute efter en kortare trimning eller en helt ny look, är Ali's Barber platsen där du kan lita på att få högsta kvalitet och en frisyr som verkligen passar dig.
Sammanfattningsvis är Ali's Barber den ultimata destinationen för den perfekta herrfrisyrupplevelsen i Norsborg, Sweden. Med en passion för hantverket och en oöverträffad kundservice strävar denna salong alltid efter att uppnå det bästa resultatet för varje kund. Med sin dedikation till kvalitet och noggrannhet har Ali's Barber blivit en definitiv favoritplats för både lokalbefolkningen och besökare. Så oavsett om du är i behov av en snabb klippning eller en total makeover, varför inte slå dig ner i denna moderna och avslappnande salong och låt Ali's Barber ta hand om dig och din frisyr.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location