Hero image

Tarek Frisör

+46 76 214 44 10
Runstensvägen 34, 136 45 Handen Sweden
Open Today: 11:00 AM - 05:00 PM

Quick Facts About Tarek Frisör

Tarek Frisör – En innovativ och professionell salong i Handen, Sverige
Välkommen till Tarek Frisör, en modern och trendig frisörsalong belägen på Runstensvägen 34 i Handen, Sverige. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en unik och lyxig upplevelse, där våra professionella frisörer strävar efter att uppfylla alla dina hårbekymmer och önskemål.
Tarek Frisör är inte bara en plats där du klipper och stylar ditt hår. Vi ser det som vår uppgift att skapa en avkopplande och trivsam miljö där våra kunder kan koppla av och njuta av en personlig behandling. Vårt team av frisörer har en passion för att skapa enastående frisyrer och vi är stolta över att erbjuda en rad olika tjänster som är anpassade efter dina specifika behov.
När du kliver in genom dörrarna hos Tarek Frisör välkomnas du av en elegant och modern inredning med en avslappnad atmosfär. Vi lägger stor vikt vid att skapa en miljö där du kan känna dig avslappnad och förtroendeingivande. Vårt team av kunniga och erfarna frisörer är välutbildade inom de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling och hårvård. Vi är hängivna åt att alltid hålla oss uppdaterade inom den senaste modevärlden för att kunna erbjuda dig det absolut bästa.
Vare sig du söker en förändring i din frisyr eller bara behöver en klippning eller styling, är våra frisörer experter på att ge dig den perfekta looken. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och funderingar för att kunna skapa en personlig och skräddarsydd frisyr som framhäver din naturliga skönhet. Vårt team är välutbildat inom att arbeta med olika hårtyper och texture, så oavsett om du har långt, kort, lockigt eller rakt hår – vi har lösningen för dig.
För att vi ska kunna erbjuda de bästa resultaten arbetar vi endast med kvalitetsprodukter och användning av avancerade tekniker och metoder. Vi är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare av välkända varumärken inom hårprodukter och vi använder endast professionella verktyg och utrustning för att uppnå de bästa resultaten. Vi brinner för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och vi sätter alltid våra kunders nöjdhet i fokus.
Förutom våra klippningar och styling erbjuder vi även andra tjänster som färgning, slingor, permanent och uppsättningar för speciella tillfällen. Våra kunniga frisörer hjälper dig gärna att hitta den perfekta färgen som framhäver din personlighet och stil eller att skapa en fantastisk uppsättning för en bröllopsfest eller födelsedagsfest.
På Tarek Frisör strävar vi efter att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för alla våra kunder. Vi uppmuntrar dig att besöka oss på Runstensvägen 34 i Handen, Sverige och uppleva vår professionella och klientfokuserade service. Vi ser fram emot att få vara en del av din hårvård och hjälpa dig att uppnå den perfekta frisyren varje gång. Välkommen till Tarek Frisör!


Best PlaceJuice Reviews

Tarek är professionell och trevlig, han tar sin tid och är noggrann.
Mycket nöjd med resultatet. Kommer besöka Tarek igen
Proffesionellt bemötande och mycket väl utfört arbete idag!
Tarek klippte mitt hår och skägg
Tack för det!
Sjukt bra service, klippningen var jättebra och skägget blev perfekt. Rekommenderar starkt!
Klippt mig 2 gånger hos Tarek och blivit mer än nöjd bägge gångerna. Proffs!
Tarek är så otroligt duktig och professionell med ett kundbemötande i toppklass! Nr.1 barberare, går alltid hem lika nöjd och ser bra ut från alla vinklar. Har haft svårt med andra frisörer men Tarek är i en helt egen liga.
Väldigt trevlig och fint bemötande mot min son. Han blev så nöjd med sin frisyr och fade. Hit kommer vi alltid gå. Bra pris.
Tarek är jätteduktig på både hår och skägg!
Man känner sig välkommen och blir bemött på ett väldigt trevligt sätt alltid när man kommer dit. ????????????
Vänligt proffsigt bemötande. Jag är jättenöjd med klippning. Till ett mycket bra pris. Kan varmt rekommendera Tarek frisör

Tarek Frisör Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 11:00 AM - 08:00 PM
Wednesday 11:00 AM - 05:00 PM
Thursday 11:00 AM - 08:00 PM
Friday 11:00 AM - 08:00 PM
Saturday 02:00 AM - 08:00 PM
Sunday Closed
Monday 11:00 AM - 05:00 PM

How to go there

Location