Hero image

Snabba Saxen

+46 142 402 34
Stora Torget, 596 31 Skänninge Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Snabba Saxen

Snabba Saxen är en populär och välkänd plats som ligger på Stora Torget i den charmiga staden Skänninge i Sverige. Med sin unika karaktär och en atmosfär som inte kan jämföras med något annat, är Snabba Saxen en plats som besökare kontinuerligt återvänder till.
Beläget i hjärtat av Skänninge, är Stora Torget en historisk och betydelsefull plats som har varit en centrum för handel och aktiviteter i flera århundraden. Torget har bevarat sin karaktär och charm genom åren och är ett populärt landmärke och samlingsplats för både lokalbefolkningen och turister.
Snabba Saxen är en frisersalong som har funnits på Stora Torget i över 30 år och har byggt upp ett starkt rykte inom staden. Salongen drivs av skickliga och erfarna frisörer som är kända för sin precision, kreativitet och professionalism. Kundnöjdhet är deras främsta prioritet, och de strävar efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär för sina kunder.
Salongen är inredd med stil och elegans, vilket ger en lyxig och avkopplande miljö för kunderna att njuta av. Genom att erbjuda en rad olika tjänster som klippningar, färgningar, permanent, styling och mycket mer, kan Snabba Saxen möta behoven och önskemålen hos alla sina kunder.
Vad som gör Snabba Saxen speciell är deras engagemang för att förstå och tillgodose varje kunds individuella behov och önskemål. Genom att ge en grundlig konsultation innan varje behandling, kan frisörerna på Snabba Saxen skapa skräddarsydda och personliga frisyrer som verkligen passar varje persons stil och personlighet.
Frisörerna på Snabba Saxen är inte bara skickliga inom sitt yrke, utan de håller sig också ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen. Detta gör att de kan erbjuda sina kunder moderna och trendiga frisyrer som är i takt med dagens mode.
Utöver det utmärkta arbetet som utförs på Snabba Saxen, är salongen också känd för sitt enastående kundbemötande. Personalen är vänlig, hjälpsam och tillmötesgående, och de gör sitt bästa för att skapa en avslappnad och positiv atmosfär för sina kunder. Det är inte ovanligt att höra skratt och glada samtal fylla salongen under en vanlig arbetsdag.
Snabba Saxen är inte bara ett ställe att klippa sig på, det är en plats där kunderna kan koppla av och unna sig själva en stund av välförtjänt egen tid. Här är det möjligt att släppa bekymren och stressen i vardagen och bara njuta av en avkopplande och förnyande upplevelse.
För de som vill ha en hel makeover eller behöver fördjupa sig i skönhet och välbefinnande, erbjuder Snabba Saxen även andra tjänster som manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlingar och massage. Denna bredd av tjänster gör att kunderna kan få all sin skönhetsvård under ett och samma tak.
Snabba Saxen har blivit en hörnsten i samhället i Skänninge, känt för sitt professionella arbete, sitt dedikerade team och sin anmärkningsvärda kundservice. Det är en plats där kunderna inte bara får sina hårförbättringar, utan också får en minnesvärd och givande upplevelse.
Så nästa gång du befinner dig i Skänninge och behöver fixa håret eller koppla av med skönhetstjänster, tveka inte att besöka Snabba Saxen. Det är den perfekta platsen där du kan få en kreativ och personlig frisyr samtidigt som du njuter av en behaglig stund bort från vardagen.


Best PlaceJuice Reviews

Snabbt bra och en trevlig frisör
Han är snabb o bra blir det också ????????????
Jag fick väldig bra service. Klipptes snabbt o bra. Corona säkert o respekt för hur kunden vill ha bemötande.
Trevlig personal och han visste precis hur jag ville ha mitt hår klippt och ett skapligt pris inte alldeles för tok dyrt.
Bästa stället att klippa sig på.
Perfekt, klipper mig där en gång i månaden.
Jag har en kompis som heter linus och han har en riktigt ful svamp frisyr
Alltid kanonbra! Klipper snabbt, bra och är supertrevlig ????

Snabba Saxen Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location