Hero image

Salong Yasser

+46 72 185 49 15
Prästgatan 38, 831 31 Östersund Sweden
Open Today: Closed

Amenities

Accessibility

Best PlaceJuice Reviews

De gjordes snyggt, proffsigt och snabbt! Körde hela paketet, skägg, hår, öron, näsa, ansikte. Skicklig med rakbladet! Inte röd någonstans Men ändå så snabb. En stjärna dras av för att de gick så fort att ögonbrynen glömdes bort och hår fanns kvar på ansiktet, borstade inte av men de är ju egentligen inte något som drar en hel stjärna men halva finns inte. Supertrevliga och glada människor som bemöter en med ett leende när man kommer och går. Fast drop in hade kö på ca 5 pers så fick ja vänta max 15-20 min.
Duktiga och helt klart prisvärda . Snygg frisyr för 150 kr betalade 600 gången innan på en annan salong
Drop In. Snabb service, trevlig personal och bra pris. Extra tilläggstjänster kostar inget extra
Mycket bra personal! Billigt att klippa sig, Skärskilt för män????
Genuin barbershop med mycket trevlig personal och proffesionellt utförande.
Jag trimmade skägg och ögonbryn och
vaxade näsborrarna och brände bort håret i öronen :-). Rekommenderas.
Trevliga frisörer, jobbar snabbt och effektivt. Nöjd med resultatet. Bra pris.
Snabb och duktig personal. Går alltid därifrån nöjd med min frisyr.
Yasser och hans medarbetera får mina varmaste rekomendationer.
Otroligt ödmjuka och duktiga på sitt jobb.

Quick Facts About Salong Yasser

Salong Yasser är en professionell och välrenommerad skönhetssalong belägen på Prästgatan 38 i Östersund, Sverige. Salongen erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar och spa-tjänster i en varm och avslappnad miljö. Oavsett om du är i behov av en avkopplande massage, en ansiktsbehandling eller en manikyr och pedikyr, garanterar Salong Yasser en förstklassig upplevelse som kommer att föryngra både kropp och själ.
Salong Yasser är känd för sin professionella personal och högkvalitativa tjänster. Personalen består av experter inom sina områden och har års erfarenhet av att erbjuda skönhet och välbefinnande till sina kunder. Det är deras uppdrag att skapa en avkopplande och lugnande atmosfär där du kan luta dig tillbaka och bli omhändertagen av deras kunniga personal.
Ett av de mest populära tjänsterna som erbjuds på Salong Yasser är massagebehandlingarna. Salongen har ett urval av olika massagestilar för att passa olika behov och preferenser. Oavsett om du föredrar en klassisk svensk massage för att lindra muskelspänningar eller en avslappnande aromaterapimassage för att minska stress och främja välbefinnande, kommer du att hitta det du behöver på Salong Yasser. De professionella massörerna har utmärkt kunskap inom massage och använder sig av olika tekniker för att ge dig den ultimata avslappningen.
Salong Yasser erbjuder också ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, som är skräddarsydda för att passa din unika hudtyp och behov. Deras expertkosmetologer arbetar med högkvalitativa produkter och moderna metoder för att förbättra din hudkvalitet och ge dig en strålande och ungdomlig hy. Oavsett om du lider av akne, torr hud eller åldrande hud, kan du räkna med att deras ansiktsbehandlingar kommer att ge dig fantastiska resultat.
För att komplettera din skönhetsrutin erbjuder Salong Yasser också nagelservice. Du kan njuta av en professionell manikyr och pedikyr utförd av skickliga nageltekniker som kommer att ta hand om dina naglar på bästa möjliga sätt. Salongen använder sig av högkvalitativa nagelprodukter och erbjuder olika färger och mönster för att passa din personliga stil.
Utöver sina skönhetsbehandlingar erbjuder Salong Yasser också andra tjänster som vaxning, trådning och färgning av ögonbryn och fransar. Oavsett vilken behandling du väljer, kan du lita på att Salong Yasser kommer att ge dig ett utmärkt resultat och en trevlig upplevelse.
Salongen är känd för sin gästfrihet och vänliga personal. De strävar alltid efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där deras kunder kan känna sig avslappnade och omhändertagna. Personalen är mycket professionell och genuint intresserad av att tillgodose dina individuella behov och önskemål.
Salong Yasser är också mycket stolta över sina rena och moderna faciliteter. De har investerat i den bästa utrustningen och tekniken för att säkerställa kvaliteten på deras tjänster. Oavsett om du besöker salongen för en snabb behandling eller en längre spa-upplevelse, kan du vara säker på att du kommer att få en förstklassig upplevelse.
Om du letar efter en skönhetssalong i Östersund, är Salong Yasser platsen för dig. Med deras breda utbud av skönhetsbehandlingar och vänliga personal kan du vara säker på att du kommer att lämna salongen känna dig väl omhändertagen och nöjd. Besök Salong Yasser på Prästgatan 38 för att unna dig själv en välförtjänt skönhetsupplevelse.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 07:00 PM
Thursday 09:00 AM - 07:00 PM
Friday 09:00 AM - 07:00 PM
Saturday 09:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location