Hero image

Salong Rekabi

+46 46 32 32 93
Stora Södergatan 61, 222 23 Lund Sweden
Open Today: Closed

Quick Facts About Salong Rekabi

Salong Rekabi, belägen på Stora Södergatan 61 i Lund, Sverige, är en plats som erbjuder en helhetsupplevelse för skönhetsbehandlingar och avkoppling. Med sin exklusiva atmosfär och professionella team av erfarna terapeuter är Salong Rekabi synonymt med lyx och välbefinnande.
Salong Rekabi har funnits i Lund i över ett decennium och har byggt upp ett rykte för att erbjuda högkvalitativa skönhetsbehandlingar och enastående kundservice. Salongen har blivit en av stadens mest populära destinationer för dem som vill unna sig själva en stund av avkoppling och förnya sitt utseende.
När du kliver in på Salong Rekabi möts du av en elegant och modern atmosfär som genomsyrar hela salongen. Den sofistikerade inredningen och den lugna musiken skapar en avslappnande miljö där du kan koppla av och njuta av din behandling. Personalen på salongen är lyhörd och välkomnande, och de strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till sina kunder.
Salong Rekabi erbjuder ett brett utbud av behandlingar för både män och kvinnor. Här kan du välja mellan massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, manikyr och pedikyr, samt olika typer av hårvård och makeuptjänster. Salongens terapeuter är välutbildade och har många års erfarenhet av att utföra skönhetsbehandlingar. De håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom skönhetsvård för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa.
För dem som önskar en avslappnande massage kan Salong Rekabi erbjuda flera olika variationer, inklusive traditionell svensk massage, aromaterapi och hot stone-massage. Dessa behandlingar hjälper till att minska stress och spänningar i kroppen, vilket ger en helhetlig känsla av välbefinnande.
Salongens ansiktsbehandlingar är skräddarsydda för att passa varje individuell hudtyp och behov. Med hjälp av högkvalitativa produkter och avancerade tekniker kan terapeuterna hjälpa till att förbättra hudens utseende och ge den lyster och ungdomlig utstrålning. Kunder kan också välja mellan olika typer av kroppsbehandlingar, som exfolierande kroppsinpackningar och fuktgivande behandlingar för att ge huden en mjuk och silkeslen känsla.
För dem som vill fräscha upp sin frisyr eller få en snygg klippning kan Salong Rekabi erbjuda ett brett utbud av olika hårvårdstjänster. Från färgning och highlights till permanenta och styling, terapeuterna på salongen är experter på att skapa den perfekta frisyren för varje individ. För dem som vill förändra sitt utseende med en ny makeup-look erbjuder Salong Rekabi också professionell makeuptjänster, där terapeuterna kan hjälpa till att framhäva kundernas naturliga skönhet och få dem att känna sig extra glamorösa.
Salong Rekabi är också känt för sin överlägsna kundservice. Personalen arbetar hårt för att säkerställa att varje kund känner sig omhändertagen och nöjd under hela sitt besök. De är lyhörda för kundernas önskemål och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.
Sammanfattningsvis är Salong Rekabi en lyxig och avkopplande plats som erbjuder en omfattande upplevelse för skönhetsbehandlingar. Med sin professionella personal, högkvalitativa behandlingar och exklusiva atmosfär har Salong Rekabi etablerat sig som en av Lunds främsta destinationer för skönhets- och avkopplingsbehandlingar. Besökare kan förvänta sig en upplevelse av lyx och välbefinnande när de kliver in genom Salong Rekabi's dörrar på Stora Södergatan 61.


Best PlaceJuice Reviews

Sami är den bästa frisören och jag klipper mig hela tiden hos han. Väldigt duktigt och rolig att prata med.
Superbra och trevlig frisör! Rekomenderas starkt ????
Sami är mitt förstaval när det gäller klippning, snabbt och bra, och en trevlig pratstund!
Skicklig och trevlig frisör. Bjöd dessutom på kaffe.
Mycket trevlig och snabb. Ställer bra frågor om hur man vill ha det samt frågar om man vill saxklippas eller maskin noggrann.
Väldigt professionell till rimligt pris, nu när det är Corona tider är han den enda i stan som bär på munskydd
Mycket nöjd. Samir är både duktig och trevlig!
Fantastiskt bra upplevelse som alltid varit femte vecka!

Salong Rekabi Info

Amenities

From the business
  • Identifies as women-owned
Accessibility
Payments
  • Cash only

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location