Hero image

SALONG PARIS

+46 73 718 26 76
Litteraturgatan 218, 422 47 Hisings Backa Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Quick Facts About SALONG PARIS

Salong Paris är en anmärkningsvärd plats belägen på Litteraturgatan 218 i den hisnande stadsdelen Hisings Backa i Sverige. Med sitt eleganta och moderna designkoncept erbjuder Salong Paris en unik upplevelse för alla besökare. Salongen specialiserar sig på att ge kunderna enkla och sofistikerade frisyrer och behandlingar som gör dem vackra och självsäkra.
När man kliver in på Salong Paris möts man av en charmig atmosfär som kombinerar lyx och bekvämlighet. Det stilrena inredningskonceptet, med dess neutrala färger och eleganta möbler, skapar en känsla av avkoppling och välbefinnande. Genom att använda högkvalitativa produkter och professionell utrustning erbjuder Salong Paris en exklusiv upplevelse som överträffar förväntningarna.
Salongens team av erfarna och kunniga frisörer är dedikerade till att göra varje kund nöjd och belåten. Med sin passion för sitt yrke och ständigt uppdaterade kunskap om de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling, kan de skapa fantastiska frisyrer som kompletterar varje kunds personlighet och stil. Oavsett om det är en enkel trimning, en ny färg eller en helt ny frisyr kan kunderna vara säkra på att de lämnar Salong Paris med ett strålande leende på läpparna.
En av de mest populära behandlingarna på Salong Paris är deras avancerade hårbehandlingar. Med hjälp av innovativ teknik och välkända produkter kan frisörerna förbättra hårets kvalitet och ge det en frisk och strålande glans. Kundernas hår får den näring och återfuktning som det behöver för att se ut och må sitt allra bästa.
Men Salong Paris erbjuder inte bara fantastiska hårbehandlingar, de erbjuder också en rad andra skönhetsbehandlingar för att komplettera kundernas helhetsupplevelse. Med deras professionella makeup-artister kan kunderna få en perfekt sminkning för speciella tillfällen eller bara för att känna sig extra förtrollande. Salong Paris erbjuder också ansiktsbehandlingar som rengör, återfuktar och ger näring till huden för en ungdomlig och fräsch look. Medan man är där kan man också passa på att ta hand om sina naglar med en av Salong Paris fantastiska manikyr- och pedikyrbehandlingar.
För att göra besöket på Salong Paris ännu bättre erbjuder salongen också en avslappnande och välgörande massage. Detta ger kunderna en möjlighet att varva ner och njuta av en stunds total avkoppling och förnyelse. Salongen har skapat en lugn och harmonisk miljö där man kan slappna av och koppla av helt och hållet.
Salong Paris strävar efter att erbjuda en överlägsen kundupplevelse genom att upprätthålla en hög standard och genom att alltid sätta sina kunders behov i fokus. Genom att göra en bokning på förhand kan kunderna undvika lång väntetid och vara säkra på att få den tid och uppmärksamhet de förtjänar när de besöker salongen.
Oavsett om man är ute efter en ny frisyr, en avkopplande massage eller för en uppfriskning av utseendet är Salong Paris platsen att besöka. Med deras professionella och vänliga personal, högkvalitativa produkter och en elegant atmosfär garanteras Salong Paris att ge en minnesvärd och tillfredsställande upplevelse för alla sina kunder. Så ge dig själv en vänlig behandling och boka in ett besök på Salong Paris idag!


Best PlaceJuice Reviews

Läste recensioner här och bokade tid till sonen. Skulle jag inte gjort. En oengagerad man som inte gjorde alls som sonen sa, dessutom är det väldigt snett. Så snett att människor påpekat det och undrar vart vi varit egentligen.
Jag har klippt sonen själv innan, både fade mm. Trodde en frisör skulle göra det bättre. Kanske vi hade otur med personalen,men hit går vi inte igen.
Jag är stammis hos den frisören honaar. Han är duktig, trevlig och professionell!
Helt klart en stark rekommendation till alla både kvinnor och män!
Bra pris dessutom!
I had hairstyling for my son in Paris salong
. The service was very good. Hair cut was also done in a professional way. The hair cut he gave to my son really suits his face.
Salloni asht shum i mir edhe puna shum profesional.ju rekomandoj te shkoni ne sallon Paris.✨????
Moji djecaci su prezadovoljni sa svojom frizurom.Jako ljubazno osoblje i lijep ambijent.Profesionalni frizer jako ljubazan.Sve preporuke za ovaj frizerski salon.
Top klippning, trevlig, vaxning utan problem, och ger bra rekomendationer för hur man ska underhålla efteråt samt ger tips kring stil
Klippt mig här senaste året. Blir alltid kanon-bra, även om vi stylar lite olika. Professionell, skicklig, och dessutom prisvärt.
Klippte mig idag blev görbra. Trevlig frisör, snabbt gjort, bra pris. Mer kan man inte begära, jättebra salong.

SALONG PARIS Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 05:00 PM
Sunday 10:00 AM - 05:00 PM
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location