Hero image

Salong Midos

+46 76 077 44 77
Edsgatan 1B, 462 34 Vänersborg Sweden
Open Today: 09:30 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Salong Midos

Salong Midos, beläget på Edsgatan 1B, i den vackra staden Vänersborg i Sverige, är ett av de mest framstående och populära skönhets- och spa-salongerna i regionen. Salongen erbjuder en bred skala av professionella skönhets- och wellness-tjänster för att ge kunderna en upplevelse av total lyx och avkoppling.
Med sitt lugna och moderna interiördesign skapar Salong Midos en atmosfär som maximerar avkoppling och välbefinnande. Salongen är inredd med eleganta möbler, avslappnande musik och en behaglig doft som omedelbart transporterar kunderna till en värld av avkoppling och frid. Salongen är också utrustad med de senaste teknologierna och högkvalitativa produkter för att säkerställa att kundernas behov och förväntningar alltid överträffas.
En av de mest framstående faktorerna som skiljer Salong Midos från andra salonger är dess professionella och kunniga personal. Teamet på Salong Midos består av erfarna och certifierade terapeuter och stylister som är engagerade i att ge varje kund en personlig och skräddarsydd upplevelse. Varje medlem av personalen är noggrant utbildad och har en bred kunskap inom skönhet och välbefinnande. De är väl utrustade för att erbjuda en rad tjänster som passar olika behov och önskemål.
Salongen erbjuder en rad olika behandlingar för både män och kvinnor. För de som vill förnya sitt utseende finns det professionella frisörer tillgängliga som kan ge råd och skapa de senaste frisyrtrenderna. Deras expertis sträcker sig från en enkel trimning till avancerad färgning och styling. Salongen är även specialiserad på bruduppsättningar och erbjuder speciella paket för den stora dagen.
Utöver hårbehandlingar erbjuder Salong Midos också ett brett utbud av skönhetstjänster. Kunder kan njuta av professionella ansiktsbehandlingar som är utformade för att rengöra, återfukta och vitalisera huden. Vidare erbjuder salongen olika kroppsbehandlingar som massage, exfoliering och kroppsinpackningar för att främja avslappning och återhämtning.
Salongen är även specialiserad på manikyr och pedikyr, där kunderna kan njuta av en komplett hands- och fotvård. Salongens professionella nagelterapeuter erbjuder en mängd olika manikyr- och pedikyrstilar för att passa varje kunds smak och preferenser. Kunderna kan förvänta sig högkvalitativa produkter och noggrannhet i varje detalj för att ge dem perfekt stylade och välskötta naglar.
För dem som önskar en stunds total avkoppling och förnyelse erbjuder Salong Midos även spa-paket. Dessa paket inkluderar en kombination av olika behandlingar, som till exempel massage, ansiktsbehandling, kroppsinpackningar och exfoliering, för en heltäckande wellness-upplevelse. Salongen har skapat dessa spa-paket för att hjälpa kunder att slappna av, reducera stress och förbättra deras övergripande välbefinnande.
Salong Midos är inte bara en plats för skönhet och wellness, utan det är också en miljömedveten verksamhet. Salongen strävar efter att vara hållbar och engagerad i att bidra till en hälsosam och grön miljö. De använder sig av ekologiska och naturliga produkter i sina behandlingar, samt följer noggrant en strikt policy för återvinning och miljövänlig praxis.
Sammanfattningsvis erbjuder Salong Midos, beläget på Edsgatan 1B, i Vänersborg, Sverige en fridfull och lyxig miljö där kunderna kan njuta av en heltäckande skönhets- och wellness-upplevelse. Med expertpersonal, toppmodern teknik och högkvalitativa produkter garanterar salongen att varje besök blir minnesvärt och avkopplande. Oavsett om det gäller att uppdatera din frisyr, vårda din hud eller bara koppla av och njuta av en avkopplande massage, kommer Salong Midos att överträffa dina förväntningar och ge dig en unik och personlig upplevelse.


Best PlaceJuice Reviews

Hans trimmer är jättesmutsig hittade ett gråt hårstrå i mitt hår efter jag klippt mig, dessutom är det dyrt och dåligt
Sonen är alltid supernöjd efter ett besök hos Modos! Kommer garanterat gå tillbaka och kan varmt rekommendera ????
Drop in passar perfekt o lika trevlig frisör alltid. Stammis sen länge länge.
Trevlig personal, klipper noga och jätte bra! Rekommenderar verkligen
Billigt och bra service
Han va jätte duktig
Väldigt bra ställe, de är bra på att klippa hår och de är väldugt bra på att färga hår också, drop in 150 kr är ganska billigt för en klippning
Rekomenderar detta stället!
Drop In klippning, snabbt, bra och prisvärt

Salong Midos Info

Amenities

Today

Opening Hours

Tuesday 09:30 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:30 AM - 06:00 PM
Thursday 09:30 AM - 06:00 PM
Friday 09:30 AM - 06:00 PM
Saturday 09:30 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:30 AM - 06:00 PM

How to go there

Location