Hero image

Salong Hevi Barber Shop

+46 73 724 85 10
Tenstagången 32, 163 64 Spånga Sweden
Open Today: 09:00 AM - 08:00 PM

Amenities

Service options
  • In-store shopping
Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance
Payments
  • Debit cards
  • NFC mobile payments

Best PlaceJuice Reviews

Har varit bättre, men blev sämre. De gör inte som man ber om och frågar inte innan de väljer att klippa på ett speciellt sätt eller spraya parfym. Bra pris, dålig service och respektlöst.
Dålig service och välkomnande men ändå bra jobb
Så noga och så trevliga till det låga priset. Fantastiskt ställe. Alltid nöjd... Edit: höjt pris en stjärna ner. (140kr inget att bråka om ;))
Bra service, trevliga frisörer, billiga.
Har klippt mig här flera gånger för 100 kr och idag höjer de till 120 utan att meddela.
På skylten står det från 80 kr men har aldrig fattat vilken klippning det är.
Borde anmälas till ARN för felaktig marknadsföring.
They need more experienced barbar in terms of cutting and shaping the beard
Kompisar går först sen ” vanliga” kunder.
Tro inte på deras j..a kö system.
Inte bra personal och dom har ingen koll på vänta tid... Ej recommended

Quick Facts About Salong Hevi Barber Shop

Salong Hevi Barber Shop är en modern och professionell barberarsalong belägen på Tenstagången 32 i Spånga, Sverige. Med över ett decennium av erfarenhet och en passion för att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen, är Salong Hevi Barber Shop den perfekta platsen att besöka för att få en fantastisk hårvårdsbehandling.
Salong Hevi Barber Shop är känd för att erbjuda högkvalitativa frisörtjänster och ett brett utbud av professionella barberingstjänster för både män och kvinnor. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig styling eller en traditionell rakning, är Salong Hevi Barber Shop platsen att gå till. Salongens erfarna och välutbildade team av professionella barberare och frisörer är dedikerade till att skapa de mest smickrande och moderna frisyrerna som passar varje enskild kunds unika behov och önskemål.
Salongen är designad med en modern och stilren inredning som skapar en avslappnad och mysig atmosfär. Det finns bekväma stolar och speglar, där kunderna kan koppla av och njuta av sin behandling. Salong Hevi Barber Shop är inrett med tanke på varje detalj för att säkerställa att kunderna får en trevlig och avkopplande upplevelse under sitt besök.
Salongen använder endast de bästa produkterna på marknaden för att garantera att varje kund får en högkvalitativ och professionell behandling. Salong Hevi Barber Shop samarbetar med några av de mest kända varumärkena inom hårvårdsindustrin, vilket ger kunderna tillgång till de bästa produkterna och verktygen för att hålla deras frisyrer i toppskick. Oavsett om det handlar om schampo, balsam, stylingprodukter eller rakningstillbehör, kan kunderna vara säkra på att Salong Hevi Barber Shop endast arbetar med produkter av högsta kvalitet.
När kunderna kommer till Salong Hevi Barber Shop får de inte bara en fantastisk hårvårdsbehandling, utan också en personlig och engagerad service. Barberarna och frisörerna på salongen har en stark passion för sitt arbete och strävar efter att ge varje kund den bästa möjliga upplevelsen. De är lyhörda för kundernas önskemål och arbetar hårt för att överträffa deras förväntningar. Salongens team är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom frisör- och barberingsvärlden och är stolta över att kunna erbjuda de mest moderna och trendiga klippningarna och stylingarna.
Salong Hevi Barber Shop strävar också efter att skapa en genuin och välkomnande atmosfär för alla kunder. Salongen är en plats där människor kan komma för att ta hand om sitt utseende och samtidigt känna sig avslappnade och hemma. Salongens personal är mycket vänliga och professionella och gör sitt bästa för att skapa en trevlig och personlig upplevelse för alla som går in genom deras dörrar.
Sammanfattningsvis är Salong Hevi Barber Shop den ultimata destinationen för alla som söker en professionell och modern hårvårdsbehandling i Spånga, Sverige. Med sitt fokus på kundens behov och önskemål, högkvalitativa produkter och engagerat team av professionella barberare och frisörer, är salongen säker på att ge varje kund en fantastisk frisyr som de kan vara stolta över. Besök Salong Hevi Barber Shop på Tenstagången 32 och upplev en hårklippning utöver det vanliga.


Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 08:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 08:00 PM
Thursday 09:00 AM - 08:00 PM
Friday 09:00 AM - 08:00 PM
Saturday 09:00 AM - 07:00 PM
Sunday 09:00 AM - 07:00 PM
Monday 09:00 AM - 08:00 PM

How to go there

Location