Hero image

Salong Drop In

+46 13 13 28 90
Hamngatan 20, 582 26 Linköping Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Denna frisör är säkert mycket skicklig på att hantera saxen, men var mycket noga med att förklara precis hur du vill ha håret klippt. Ha gärna med dig en bild och kontrollera ordentligt så att ni är överens om hur frissan skall vara.
Jag tyckte att jag hade förklarat rätt tydligt att jag ville behålla frisyren, fast kortare????. Men sedan tog hon maskinen (inställd på 3 mm) och gjorde ett raskt svep över öronen innan jag hann stoppa henne. Helt plötsligt var jag ju i princip snaggad på delar av huvudet. Det blev en helt annan frissa, passande bättre än tonåring än en 60-åring…. Hon försökte trösta mig med att det var en väldigt populär frisyr, och att håret snart växer ut igen????.
Man lär så länge man lever - sensmoralen är att man skall vara väldigt noga med att be frisören berätta precis hur hen tänker klippa, i förväg.
Här blir du av med 10 år på ett besök. ???????? Jag kör i över två timmar tur och retur, för att få bli fin, och blir så väl omhändertagen. Fortsätter åka hit då hon förstår hur lockigt hår ska klippas och skäras. Jag kan varmt rekommendera Salong Drop in i Linköping.
Jag har varit kund hos henne i minst 15år och jag blir alltid nöjd efteråt. Hon är omtänksam och trevlig. Hon är duktig i yrkesutövning. Jag kommer alltid att vara hennes kund. Tack för att du finns.
GB Killen
Jag har klippt mig några gånger på Salong Drop In och jag tänker fortsätta att klippa mig där.
Frisör är snabb och nogrann och har ett trevligt bemötande.
Salong Drop In rekommenderas starkt!
Supertrevlig personal. Lyssnar på kunden.
Är så nöjd med mitt hår, kommer gå till er flera gånger.
Har varit där två gånger och har blivit nöjd båda gångerna
Mycket bra utfört arbete, Härlig personal. alltid glad och trevlig
Bästa stället i Stan
Alltid trevligt bemötande och hjälpsam med min rollator är mycket nöjd med klippning o övrig hårvård

Quick Facts About Salong Drop In

Salong Drop In, belägen på Hamngatan 20 i Linköping, är en prestigefylld skönhets- och frisörsalong som lockar till sig kunder från hela staden och dess omgivningar. Salongen har etablerat sig som en av de främsta destinationerna för dem som strävar efter att föryngra sitt utseende och uppleva en förstklassig skönhetsservice. Med sin centrala placering och gedigna erfarenhet har Salong Drop In blivit ett välkänt namn för alla som söker professionell skönhetsvård i Linköping.
En av de främsta anledningarna till Salong Drop Ins framgång är deras expertis inom frisörbranschen. Salongen bjuder på en unik och personlig upplevelse till varje kund. Här arbetar ett team av skickliga frisörer som är dedikerade till att skapa en stämningsfull och avkopplande atmosfär samtidigt som de ger kunderna de senaste trenderna inom hårstyling och hårvård. Oavsett om du är ute efter en helt ny frisyr, en färgförändring eller bara behöver tips för att få ditt hår att se fantastiskt ut, kan du vara säker på att Salong Drop Ins frisörer kommer att leverera professionell service och rådgivning av högsta kvalitet.
Förutom frisörbehandlingar erbjuder Salong Drop In också en mängd olika skönhetsbehandlingar. Här kan du njuta av ansiktsbehandlingar som rengör, återfuktar och återupplivar din hud, eller unna dig en avkopplande massage för att lindra stress och spänning. Salongen har även ett brett utbud av nagelbehandlingar, inklusive manikyr och pedikyr, för att förvandla dina händer och fötter till lyxigt välmanikurerade skönhetstillgångar. Med hjälp av moderna tekniker och kvalitetsprodukter är Salong Drop In välutrustade för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och det resultat du strävar efter.
En annan fördel med Salong Drop In är dess centrala läge i Linköpings stadskärna. Beläget på Hamngatan, har salongen ett perfekt läge för alla som vill kombinera sitt besök med en shoppingrunda eller en trevlig promenad längs stadens kullerstensgator. Att boka en skönhetsbehandling på Salong Drop In blir en del av en härlig dag i staden.
Utöver den utmärkta servicen och det centrala läget erbjuder Salong Drop In också en avslappnad och välkomnande atmosfär. Salongens moderna och stilrena inredning skapar en harmonisk miljö där du kan koppla av och känna dig i trygga händer. Personalen är inte bara kompetent och skicklig, utan också vänlig och tillmötesgående. De är väl medvetna om att varje kund är unik och strävar efter att skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse för varje individ som besöker salongen.
Sammanfattningsvis är Salong Drop In på Hamngatan 20 i Linköping synonymt med professionella skönhetsbehandlingar och enastående service. Oavsett om du behöver en frisörbehandling, en ansiktsbehandling eller en manikyr, kan du lita på att Salong Drop In kommer att uppfylla dina förväntningar och överträffa dem. Den kombination av expertis, kvalitet och välkomnande atmosfär som salongen erbjuder gör att besökare återkommer gång på gång för att uppleva den ultimata skönhetsvården. När du väl stegar in genom Salong Drop Ins dörrar kommer du att känna dig omhändertagen och bli en del av en skönhetssalong i absolut toppklass.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location