Hero image

Salon Pom Pom

+46 322 62 17 46
Kungsgatan 26, 447 30 Vårgårda Sweden
Open Today: Closed

Quick Facts About Salon Pom Pom

Salon Pom Pom är en förtrollande plats som ligger på Kungsgatan 26, i hjärtat av Vårgårda, en charmig stad i Sverige. Med sin bekväma och inbjudande atmosfär, lockar Salon Pom Pom till sig en bred klientel från hela regionen och erbjuder en rad skönhets- och avkopplingsbehandlingar. Med sin kombination av professionell service och personlig touch har Salon Pom Pom blivit en destination för de som söker lyx och välbefinnande.
Salon Pom Pom är beläget på en idealisk plats mitt i Vårgårdas livliga centrum. Med sin moderna och stilrena design inbjuder detta spa till avkoppling och njutning. Det trevliga och kunniga personalen på Salon Pom Pom kommer att guida dig genom en rad skönhetsbehandlingar som erbjuds, allt från hårvård och smink till massage och hudbehandlingar.
För de som vill ha en förändring i sin frisyr eller ett enkelt trim, erbjuder Salon Pom Pom professionella frisörtjänster. Det erfarna och kreativa teamet av frisörer är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna för att skapa fantastiska och personliga frisyrer. Med hjälp av högkvalitativa produkter och skickliga tekniker kommer du att lämna Salong Pom Pom med ett leende på läpparna och en ny, förbättrad frisyr.
För de som söker en stunds avkoppling och lyx kan Salon Pom Pom stolt erbjuda en rad av massageservice och spa-behandlingar. Här kan du låta stress och spänningar försvinna medan du blir ompysslad av professionella terapeuter. Välj mellan en avstressande massage, en välgörande ansiktsbehandling eller en föryngrande kroppsinpackning. Oavsett vilken behandling du väljer, kommer salongen att erbjuda en atmosfär av lugn och harmoni, där du kan koppla av och komma till ro.
Salon Pom Pom strävar efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen genom att använda enbart högkvalitativa produkter i sina behandlingar. Med hjälp av erkända varumärken och välbeprövade produkter, kan du vara säker på att du får det bästa resultatet. Personalen på salongen är också mycket kunnig och utbildad när det gäller att rekommendera och skräddarsy behandlingar för varje kunds individuella behov och önskemål.
Salon Pom Pom är också välkänt för sina sminktjänster. Oavsett om det är för en speciell tillställning eller bara för att få en professionell touch, kan Salon Pom Pom hjälpa dig att skapa en glamorös och vacker look som framhäver din naturliga skönhet. Med användning av högkvalitativa produkter och experter inom området, kan du vara säker på att ditt smink kommer att vara perfekt och långvarigt.
Som en populär plats för brudar och deras brudtärnor erbjuder Salon Pom Pom också bröllopstjänster. Med sin erfarenhet och expertis kan salongen hjälpa brudar att uppnå den look de alltid drömt om på deras stora dag. Från prover, håruppsättningar till sminkning, kommer bruden och hennes sällskap att bli omhändertagna på bästa möjliga sätt, garanterat inga bekymmer på bröllopsdagen!
Sammanfattningsvis är Salon Pom Pom en oas av skönhet och välbefinnande mitt i Vårgårda. Med sin breda service, professionella team och avkopplande atmosfär, är detta en plats där kunderna kan få en fullständig upplevelse av avkoppling och förnyelse. Oavsett om det handlar om en frisyr, en massage eller en superb sminkning, är Salon Pom Pom platsen att besöka för att ta hand om sig själv och njuta av en stund av ren lyx.


Best PlaceJuice Reviews

Både jag och min son är mycket nöjda med servicen här. Kan vara svårt att få tid så var ute i god tid. Tack! ❤
Tack för idag Ronja duktig och trevlig frisör
Otroligt kunnig personal och alltid trevligt bemötande
Jag tycker om pompom och speciellt Helena som har klippt mig några gånger och jag är jättenöjd
Have used many of the talented hairdressers here who are all highly professional and helpful caring. Have cut and styled my hair at this salon for almost 20 years. Missing the grooming and waxing service they once had.
Det är min fru som gillar stället och är mycket nöjd med personalen.
Kunnig, mycket trevlig personal. TOPP ????????
Lugnt och skönt, kunde koppla av och musiken i bakgrunden.

Salon Pom Pom Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 08:00 AM - 12:00 AM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 08:00 AM - 04:00 PM
Saturday -
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location