Hero image

Årstasalongen

+46 8 91 95 61
Årstavägen 55, 120 54 Årsta Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Bästa frisören i Årsta, snabb och proffsig! jag har klippt mig här i 2 år nu.
100% nöjd varje gång! Trevlig personal och bra priser, rekommenderar ✅.
Jag har klippt mig hos ÅrstaSalongen i över 10 års tid där frisören och tillika ägare alltid har klippt mig enligt mina önskemål med bravur.
Enda nackdelen är att han är en inbiten Real Madrid fan.
Toppenbra, billig och bra herrklippning. Rekommenderas varmt.
Snabb, duktig och mycket trevlig!
Proffsigt och bra resultat, rekommenderas!
Hon kan ingenting.. Kasta inte pengar och bli bara besviken på surt..
Jätte otrevlig när jag visade att hon bör fixa mitt hår.
Långa naglar som kan inte ens hålla sina verktyg rätt i sin hand..
Usch undvik henne
Min absoluta favoritsalong i dessa trakter.
Ägaren är väldigt bra att ha att göra med. Lyhörd, trevlig och inte minst synnerligen kompetent. Prisvärt är det också, som grädde på moset. Rekommenderas varmt+++++

Quick Facts About Årstasalongen

Årstasalongen, belägen på Årstavägen 55 i Årsta, Sweden, är en välkänd och omfattande plats som erbjuder en unik upplevelse för konst- och kulturälskare. Salongen är en samlingsplats för både etablerade och nytänkande konstnärer samt en destination för besökare från när och fjärran. Med sin mångfald av utställningar, workshops och evenemang har Årstasalongen etablerat sig som en viktig kulturinstitution i Stockholmsområdet.
Beläget i hjärtat av Årsta, en stadsdel med en rik historia och kulturell mångfald, är Årstasalongen en viktig del av det lokala samhället. Salongen är en plats där människor kan inspireras, uttrycka sig och upptäcka nya konstformer och uttryckssätt. Oavsett om du är en konstexpert eller bara nyfiken på att utforska den konstnärliga världen, finns det något för alla på Årstasalongen.
Salongen är känd för sina regelbundna utställningar som visar upp olika former av konst, inklusive målningar, skulpturer, installationer och fotografi. Här kan besökarna förundras över den kreativa bredden och de olika perspektiv som presenteras av konstnärer från hela världen. Genom att erbjuda utrymme för både etablerade namn och nykomlingar möjliggör salongen en dynamisk och spännande konstupplevelse.
Utöver de fasta utställningarna erbjuder Årstasalongen också tillfälliga utställningar och evenemang. Dessa kan inkludera temautställningar, retrospektiv av kända konstnärer eller till och med performancekonst. Genom att vara öppen för nya uttryckssätt och idéer strävar salongen alltid efter att erbjuda en varierad och spännande konstupplevelse för sina besökare.
Förutom utställningarna är Årstasalongen även en plats för lärande och utbildning. Genom att erbjuda workshops och konstkurser kan besökarna få möjlighet att lära sig nya tekniker och utveckla sin egen kreativitet. Med kunniga konstnärer som handledare finns det möjligheter för alla att utforska sin konstnärliga sida och skapa egna verk.
Vid Årstasalongen finns också möjlighet att delta i olika evenemang och vernissage. Dessa tillfällen ger besökare chansen att mingla med andra konstentusiaster, möta konstnärer och diskutera konstens betydelse och inverkan. Det är en fantastisk möjlighet att få nya perspektiv och uppleva konsten på ett mer interaktivt sätt.
Salongen är också engagerad i att stödja och främja unga talanger inom konstvärlden. Genom att erbjuda möjligheter till utställningar och samarbeten med lokala skolor och universitet strävar Årstasalongen att ge blivande konstnärer möjlighet att växa och utvecklas. Genom att stödja unga konstnärer och ge dem en plattform att visa upp sina verk bidrar salongen till att främja konstens roll i samhället.
Som en viktig kulturinstitution i Årsta och Stockholmsområdet spelar Årstasalongen en roll i att utveckla konstscenen och främja konstens betydelse. Genom att erbjuda en inkluderande och inspirerande miljö för konstnärer och besökare fortsätter salongen att vara en viktig plats för konstnärlig utforskning och utbildning. Oavsett om du är konstnär, konstälskare eller bara nyfiken på att upptäcka nya uttryckssätt, är Årstasalongen en plats där du kan stärka din passion för konsten och uppleva något nytt och spännande.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location