Hero image

Oxhagens frisör

+46 19 26 25 30
Tornfalkgatan 25, 703 49 Örebro Sweden
Open Today: 11:00 AM - 02:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Den absolut trevligaste och bästa affär! Där finns allt men inte alltid kanske. En av anledningarna till att Oxhagen är bäst!
Här finns allt en kan behöva. Trevlig och hjälpsam personal.
bra på frukt och grönsaker.hä kan man handla liten som stor
Man hittar lite grejer men inte bästa!
Den har plats finns i oxhaga matcenter
Bäst finns allt möjligt man behöver
Frisören i Oxhagen
Har varit där några gånger på drop in, har fått vänta någon annars är det bara att sätta sig.
I lokalen är det rent och fint och klippningen är helt okej. Varken dålig eller toppklass. Och priset för en klippning är riktigt bra.????
Han jätte duktig????☺️

Quick Facts About Oxhagens frisör

Oxhagens frisör – En oas för stil och förnyelse
Välkommen till Oxhagens frisör, en modernt och kreativt frisörsalong belägen på Tornfalkgatan 25 i Örebro, Sverige. Med passion för hantverket och engagemang för våra kunder strävar vi efter att erbjuda en unik och personlig upplevelse i en avslappnad atmosfär. Med över tio års erfarenhet inom frisörbranschen har vi byggt upp en stark och lojal kundkrets som återkommer gång på gång.
Vår salong är elegant inredd med en modern touch, där vi lägger stor vikt vid att skapa en avslappnad och positiv atmosfär för våra kunder att känna sig välkomna och bekväma i. Vårt fokus ligger på att erbjuda högkvalitativa tjänster inom klippning, färgning och styling, och vi strävar alltid efter att vara uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen.
Vårt team består av skickliga och erfarna frisörer, som genomgår regelbunden fortbildning för att alltid ligga i framkant av de senaste trenderna och teknikerna. Vi följer noggrant med inom branschen för att kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna för deras hår och stil. Oavsett om det handlar om en enkel klippning, en helt ny frisyr eller en helt ny färg, kan vårt professionella team bemöta alla dina önskemål och behov.
Vi strävar efter att förstå och uppfylla varje kunds individuella önskemål och förväntningar. Innan varje behandling erbjuder vi en personlig konsultation där vi tar oss tid att diskutera och förstå dina behov och önskemål för att kunna erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen. Med våra skarpa ögon för detaljer och vår kreativa touch kan du vara säker på att lämna salongen nöjd och belåten med ditt nya utseende.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både män och kvinnor, inklusive klippning, styling, färgning, permanent och mycket mer. Våra frisörer använder endast professionella och högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat. Vi förstår vikten av att använda hårvårdsprodukter som är skonsamma mot både håret och din hårbotten och strävar därför efter att välja produkter som är fria från skadliga kemikalier och tillsatser.
För oss är varje kund unik och värdefull, och vi strävar efter att erbjuda en personlig, vänlig och professionell service till var och en av våra kunder. Vi är stolta över att ha skapat en varm och välkomnande atmosfär i vår salong, där våra kunder kan känna sig avslappnade och väl omhändertagna. Vårt mål är att inte bara skapa en ny frisyr för dig, utan även göra ditt besök hos oss till en härlig och minnesvärd upplevelse.
Utöver vårt arbete för våra kunder är vi även engagerade i att vara en hållbar frisörsalong. Vi strävar efter att vara miljömedvetna och minska vår påverkan på miljön genom att använda återvinningsbara material och produkter som inte är testade på djur. Vi är även medvetna om vikten av att bidra till samhället och lokalsamhället och är involverade i olika välgörenhetsprojekt i Örebro.
Besök oss på Oxhagens frisör och låt oss hjälpa dig att förverkliga din drömfrisyr. Vårt passionerade team står redo att ge dig en unik och personlig upplevelse som sträcker sig längre än en vanlig klippning. Oavsett om du vill ha en förändring eller bara en välbehövlig uppfräschning är du välkommen till oss för en stund av avkoppling och förnyelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong på Tornfalkgatan 25, 703 49 Örebro, Sverige.


Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 11:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location