Hero image

New Look

+46 72 290 29 22
Alekärrsgatan 4, 415 25 Göteborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About New Look

New Look är en av Göteborgs mest populära och trendiga modebutiker. Beläget på Alekärrsgatan 4, i den charmiga staden Göteborg i Sverige, har denna butik blivit en favoritdestination för modeälskare och shoppare som söker de senaste trenderna och stilarna.
New Look är känd för sin unika och varierande kollektion av kläder, skor och accessoarer för både kvinnor och män. Butiken erbjuder ett brett utbud av stilfulla och snygga klädesplagg som passar olika tillfällen och smaker. Oavsett om du ska på fest, jobbintervju eller bara vill uppdatera din garderob, finns det något för alla på New Look.
Butiken är ljus och modern, med en elegant och välkomnande atmosfär. Den stilfulla inredningen och väldesignade skyltfönstren skapar en vacker presentation av kläderna och inspirerar till att utforska och shoppa. Personalen på New Look är vänlig och kunnig, alltid redo att hjälpa kunderna att hitta rätt storlek, stil och passform.
En av de stora fördelarna med att shoppa på New Look är det breda sortimentet av kläder och accessoarer. Oavsett om du är ute efter en ny klänning, ett par jeans, en snygg jacka eller de perfekta skorna för att slutföra din outfit, har New Look allt du behöver. Butiken erbjuder också ett brett utbud av accessoarer för att komplettera din outfit, inklusive väskor, smycken, hattar och solglasögon. Du kan enkelt skapa en komplett och trendig look med hjälp av deras sortiment.
Det som särskiljer New Look från andra modebutiker är deras konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter. Oavsett om du är en budgetmedveten shopper eller vill investera i några utvalda plagg av hög kvalitet, kan du hitta vad du söker till ett rimligt pris på New Look. Butiken har ett välutvecklat inköpsteam som reser runt i världen för att hitta de senaste trenderna och de bästa tillverkarna, vilket garanterar att deras kläder håller hög standard och uppfyller kundernas förväntningar.
New Look strävar också efter att erbjuda ett sortiment som är inkluderande och tillgängligt för alla. Butiken har ett stort urval av storlekar, från petite till plus size, så att alla kan hitta kläder som passar dem perfekt. De har också en rad olika stilar och trender för att passa olika smaker och personligheter. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös stil eller följer de senaste trenderna, har New Look något för dig.
Utöver sitt breda utbud av kläder och accessoarer är New Look också känd för sin fantastiska kundservice. Butiken strävar efter att skapa en positiv shoppingupplevelse för varje kund genom att erbjuda personliga rekommendationer, stylingtips och råd för att hjälpa dem att hitta sin egen unika stil. Personalen på New Look är välutbildad och ständigt uppdaterad om de senaste trenderna, så att de kan ge den bästa rådgivningen till sina kunder.
Som en del av sitt engagemang för samhället har New Look också deltagit i olika välgörenhets- och miljöprojekt. De har genomfört initiativ för att minska sin påverkan på miljön genom att introducera hållbara produktionsmetoder och erbjuder återvinningstjänster för kläder. De har också samarbetat med olika välgörenhetsorganisationer för att stödja samhällen och människor i behov.
Sammanfattningsvis är New Look på Alekärrsgatan 4 i Göteborg en modebutik som inte får missas. Med sitt breda sortiment av kläder, skor och accessoarer, konkurrenskraftiga priser och utmärkta kundservice, är det en perfekt destination för modeälskare och shoppare som är ute efter de senaste trenderna och stilarna. Oavsett om du är i behov av en garderobsuppdatering eller bara vill ha några nya snygga plagg, är New Look platsen för dig.


Best PlaceJuice Reviews

Trevliga killar klipper bra till kanonpris här kommer jag klippa mig i fortsättningen 2ggr i mån
Trevlig och proffsig personal, parkering utanför dörren, in och ut snabbt enkelt och prisvärt!
Har långt hår, frågade grabben om han kunde klippa lite, BARA LITE på toppen, grabben snagga halva hövve och gjorde sidorna helt snea. Inte bra.
Duktiga frisörer. Arbetar som om det gällde att skapa ett konstverk.
Great place to make your hair done. No big waiting lines since there is at least 4 of them working in the same time. Very polite personel and medium price range. Thumbs up!
Naseer är KUNG! Snabbt och snyggt.
Gbg bästa frisörer jag har vart på många ställen och det har kostat mer mindre men var aldrig nöjd! Man fick vänta lite gran på sin tur men det var värt det väldigt snabba och duktiga frisörer! . Ni utför ett grymt jobb fortsatt håll kvaliteten????
Testade idag, alltså den var bäst hittills, fixade grymt bra fade på sonen (själv har lite hår,) på mig så fixade han skägget (långt skägg har jag ????????) rekommenderar starkt, jag och sonens klippning blev 500, billigt

New Look Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible car park
  • Wheelchair-accessible entrance

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday 11:00 AM - 05:00 PM
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location