Hero image

Hårteamet

+46 8 550 615 00
Mälaregatan 10151 71 Södertälje Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Hårteamet

Välkommen till Hårteamet, din professionella och experthårvårdsdestination i Södertälje, Sverige! Beläget på Mälaregatan 101, i hjärtat av Södertälje, är Hårteamet en modern salong som erbjuder en helhetlig och skräddarsydd hårvårdsupplevelse för både kvinnor och män.
Hårteamet erbjuder en omfattande lista över tjänster, från klippningar och färgning till extension och styling. Vi är specialiserade på att ge våra kunder det allra bästa och mest moderna inom hårvård och på att skapa det perfekta resultatet varje gång. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder och skapa en frisyr som verkligen passar deras personliga stil och livsstil.
Våra erfarna och välutbildade frisörer är dedikerade till att ge varje kund en unik och individuell upplevelse. Vi tror på att lyssna noggrant på våra kunders önskemål och behov för att kunna ge dem det bästa möjliga resultatet. Vårt team av frisörer är tränade i de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och håller sig ständigt uppdaterade för att kunna erbjuda våra kunder det allra senaste och mest innovativa inom branschen.
Hårteamet är utrustat med modern och högteknologisk utrustning för att säkerställa att våra kunder får en förstklassig upplevelse i en bekväm och avslappnad miljö. Vi förstår vikten av en lugn och trivsam atmosfär för att våra kunder ska kunna koppla av och njuta av sin tid hos oss. Vår salong är designad för att vara en fristad där våra kunder kan komma undan stressen i vardagen och bara fokusera på att bli ompysslade och omhändertagna.
Förutom våra professionella hårvårdstjänster erbjuder vi också en rad andra tjänster för att ge våra kunder en heltäckande och komplett skönhetsupplevelse. Vi har experter inom områden som makeup, nagelvård och ansiktsbehandlingar för att ge våra kunder en möjlighet att förnya sin stil och förbättra sitt utseende på flera olika sätt.
På Hårteamet strävar vi efter att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi värdesätter lojalitet och förtroende och strävar efter att skapa en personlig koppling med varje kund som går genom våra dörrar. Vi tror på att skapa en samarbetsrelation med våra kunder där vi kan rådgöra och guida dem genom deras hårvårdsresa för att hjälpa dem att få ut det mesta av sin naturliga skönhet och självförtroende.
På Hårteamet är vi stolta över att ha utvecklat en lojal kundbas och ett gott rykte i Södertälje och dess omgivningar. Vi välkomnar dig att uppleva vår unika hårvårdsupplevelse och bli en del av vår ständigt växande gemenskap av nöjda kunder. Oavsett om du letar efter en enkel klippning eller en total makeover, kan du vara säker på att du är i trygga händer hos Hårteamet.
Besök oss på Mälaregatan 101 i Södertälje och låt oss ta hand om dina hårvårdsbehov. Vi ser fram emot att få ge dig en fantastisk hårvårdsupplevelse och hjälpa dig att uppnå den frisyr du alltid har drömt om. Välkommen till Hårteamet!


Best PlaceJuice Reviews

Bästa salongen. Alltid lika nöjd, både med resultat och bemötande. Min frisör Annelie är fantastisk, proffsig snabb och en god hårrådgivare, hon bara ”ser”hur jag vill ha det och jag är alltid lika nöjd. Dessutom försöker Annelie alltid tillmötesgå mitt behov av ”akutfrisör. Att hon dessutom är både en god lyssnare och intressant att prata med är pricken över i.
//Agneta
Bra produkter, fräsch och nyrenoverad salong.
Rekommenderar varmt ????????????????????
Första gången jag blekte mitt hår blev det bra. Andra gången hos samma frisör så blekte hon av delar mitt hår som var nästan till midjan till att bli ca 1 cm. Mestadels i min lugg och överhåret. Rekommenderar ingen att gå hit för att bleka håret.
Professionell salong med seriösa frisörer. Går alltid till Sally för att hon är väldigt erfaren, snäll, rolig och förstående i mina önskemål. Jag går alltid därifrån nöjd och glad tack vare henne! ????
Första gången jag var där för enbart klippning. Lite väl dyrt för en pensionär 570 kronor för en enkel klippning.
En liten rabatt för pensionärer skulle inte vara helt fel.
Annars väldigt nöjd med klippningen.
.
Håret blev fräscht och fint. Fick en klippning för att framhäva mina naturliga lockar. Katrin var trevlig och brydde sig väldigt mycket om mina önskemål. Fick även stylingtips vilket uppskattas! Tack!
Grymt bra och proffsigt, trevligt bemötande... Rekommenderar Hanna som är hur grym som helst och som har även vackraste ögonen jag sett ✌️
Väldigt bra bemötande när dottern på 5 år klippte sig. Lyhörda och väldigt trevliga med ett super bra resultat
Supergullig frisör som klippte min dotter. Hon var duktig och hade jätte bra hand om henne. Är så nöjd som man kan vara. Min dotter älskar sin nya lugg ????

Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Hårteamet Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
Amenities
  • Restroom

Today

Opening Hours

Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Monday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 08:00 AM - 05:00 PM
Sunday Closed
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM

How to go there

Location