Hero image

Herrfrisering

+46 8 25 98 70
Rörläggarvägen 30, 168 33 Bromma Sweden
Open Today: 09:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Best PlaceJuice Reviews

Frisören visste ej vad en skin fade var. Förvånande då det i stort sett är den vanligaste frisyren just nu bland unga män.
Började klippa utan att dubbelkolla att han förstått.
Ocharmig lokal i ett charmigt område. Humana priser och riktigt trevlig frisör.
Obs: Tar endast cash.
Ger en stöd-femma trots allt!
BROMMAS BÄSTA ⭐️ Toppenbra och trevlig frisör. Hade min i Strängnäs tidigare men nu när jag flyttat till Abrahamsberg hittade jag rätt direkt. Visar en bild på hur jag vill ha det så fixar han för 180kr. Det tycker jag är riktigt bra ????
Frisören är oerhört säker med saxen och klipper inte bara snyggt utan också raskt. Jag kommer med mina gamla tidningsutklipp och får alltid bilden förverkligad. Det är dock en herrfrisering även om de också tar emot äldre damer. Föruttsettningen är att man har "short kut".????
Riktigt bra ställe som jag gått till sedan jag var liten, prisvärt och en fantastisk trevlig frisör. För priset är det nog bästa i hela Stockholm. Kan starkt rekommendera stället.
Trevligt, billigt och snyggt, det enda jag ångrar är att jag inte gick hit tidigare.
Om du önskar en riktig upplevelse av herrfrisör så behöver du ej leta längre.Här har du en genuin frisör som ”lever frisering”Ingen av dagens generation skulle lägga den energi och intresse i sin salong som denna generations frisör. För att överleva alla kostnader är kontant betalning det enda.Varför skall kontokorts företagen dra nytta av ett sådant livsverk som ändå ej tillför något värde för företagaren.Tufft jobb att köra själv men vi stöder dig till 100%.
Väldigt professionell frisör som lägger ned tid på detaljerna. Inte första besöket och långt ifrån det sista! Kan varmt rekommendera.
Väldigt noga, proffsigt bemötande,och mycket låg pris. Den bästa frisör i Abrahamsberg med omnejd. Tack.

Quick Facts About Herrfrisering

Herrfrisering - Din destination för stil och expertis
Välkommen till Herrfrisering, din destination för stil och expertis inom herrfrisyrer och grooming. Beläget på Rörläggarvägen 30 i den charmiga stadsdelen Bromma i Sverige, är vi stolta över att vara en av områdets främsta herrsalonger. Med en passion för skönhet, kvalitet och personlig service har vi skapat en atmosfär där våra kunder kan känna sig avslappnade och väl omhändertagna. Hos oss är varje besök en upplevelse, och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna för att ge våra kunder det bästa inom herrfrisering.
Vi på Herrfrisering är dedikerade till att leverera enastående resultat varje gång. Vårt team av erfarna och skickliga frisörer har en gedigen kunskap inom herrfrisyrer och är alltid uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna. Vi förstår vikten av att ha en frisyr som speglar din personlighet och stil, och vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras unika behov och önskemål. Oavsett om det är en klassisk klippning, en trendig styling eller en professionell rakning, kan du lita på att våra frisörer kommer att göra allt för att du ska känna dig nöjd och självsäker när du lämnar vårt salong.
Vår salong är utformad för att erbjuda en avkopplande och bekväm atmosfär där du kan koppla av och njuta av din tid hos oss. Vi strävar efter att göra varje besök till en stund av lugn och välbefinnande. Från det ögonblick du kliver in genom dörren blir du välkomnad av vår vänliga personal och erbjuds en kopp kaffe eller té. Vi värdesätter den personliga kontakten och tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ge råd och inspiration för att hitta den perfekta frisyren för dig.
Förutom klippning och styling erbjuder vi också professionella rakningar och groomingtjänster. Våra experter inom rakning använder sig av de bästa teknikerna och produkterna för att ge en skonsam och lyxig rakning. Vi förstår vikten av att ha en snygg och välvårdad skäggstil, och vi erbjuder också skäggrakning, trimning och styling för att hålla ditt skägg i toppform.
Vi tror på att använda högkvalitativa produkter för att uppnå bästa resultat. Därför använder vi oss av välkända och pålitliga varumärken som erbjuder produkter som är skonsamma för hår och hud. Vi kan också ge råd och rekommendationer om hur du kan ta hand om ditt hår och skägg hemma för att bibehålla en frisk och välvårdad look mellan besöken hos oss.
På Herrfrisering är vi stolta över att kunna erbjuda ett omfattande utbud av tjänster för att tillgodose våra kunders behov och önskemål. Vi erbjuder både klassiska och trendiga frisyrer, och vi kan också skapa speciella looks för speciella tillfällen som bröllop och fester. Vårt team av professionella frisörer kommer att ge dig den personliga uppmärksamheten och omsorgen du behöver för att få den frisyr du drömmer om.
Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och vi är stolta över de positiva omdömen vi har fått från våra nöjda kunder. Vi är övertygade om att vårt engagemang för kvalitet, stil och personlig service kommer att göra ditt besök hos oss till en minnesvärd och uppfriskande upplevelse.
Så varför inte unna dig själv en stunds avkoppling och förnya din stil hos Herrfrisering? Vi välkomnar dig med öppna armar och ser fram emot att hjälpa dig att uppnå den look du alltid har drömt om. Besök oss på Rörläggarvägen 30, 168 33 Bromma, Sverige och låt oss ta hand om dig medan du njuter av en stunds välbefinnande och skönhet i vår moderna och avslappnade salong. Herrfrisering - din destination för stil och expertis.


Today

Opening Hours

Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 06:00 PM
Thursday 09:00 AM - 06:00 PM
Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday 09:00 AM - 02:00 PM
Sunday Closed
Monday 09:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location