Hero image

Guldsaxen

+46 90 340 99 95
Skolgatan 58B, 903 27 Umeå Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair-accessible entrance

Best PlaceJuice Reviews

Tidigare gånger jag klippt mig här har jag varit väldigt nöjd. Men senaste gången jag besökte salongen blev jag besviken. Slarvigt utförd klippning, som inte var värt 250 kr! Stor skillnad på frisörernas kompetens och noggrannhet.
Bad om en fade och lite kortare lugg och sen klippte han nästan av hela min lugg förutom i mitten så det blev jätteojämnt och fult
Kan inte annat än att frisörerna här en femma. Priset man betalar sätt till kvaliteten och tiden dem lägger ned på klippningen är otroligt bra. Enda minuset är att dem saknar möjligheten att boka tid.
Stans bästa frisör. Trevliga och duktiga!!!
Varit där och klippte mig. Man känner sig välkommen och personalen var trevliga. Det är billigt också.
Ganska bra och billig klippning (300 kr) som funkar för min enkla frisyr. Drop-in alla tider.
Har varit min go-to frisör senaste 2-3 åren. Haft ett super bemötande alla gånger, var något sämre under mitt sista besök då kostnaden blev konstigt hög. Jag kommer nog inte fixa skägglinjen där igen, men allt som allt rekommenderar jag Guldsaxen för all vanlig herrklippning.
Var där för första gången idag. Ett av de bättre ställena i Umeå för kort frisyr med fade och barbering av skägg. Blev väldigt nöjd. Mycket trevliga och bra pris! Du kommer inte bli besviken om du går dit :)

Quick Facts About Guldsaxen

Guldsaxen, beläget på Skolgatan 58B i den vackra staden Umeå i Sverige, är en plats som inte bara erbjuder en fantastisk frisörtjänst, utan också en unik och avkopplande atmosfär som får sina gäster att känna sig som kungligheter. Med sin passion för hår och skönhet har Guldsaxen blivit en av Umeås mest älskade salonger, och besökare från när och fjärran strävar efter att få uppleva den omsorgsfulla och professionella behandlingen som erbjuds här.
Guldsaxen är beläget på en central plats i Umeå, nära flera populära sevärdheter och affärscentra. Dess närhet till Skolgatan gör det till enkelt att hitta och är bekvämt för både invånare och besökare. Salongens moderna och stilfulla inredning ger en känsla av lyx och elegans, samtidigt som den skapar en avslappnande och välkomnande atmosfär.
Det är det professionella teamet på Guldsaxen som verkligen sätter salongen i en klass för sig. Varje medlem av personalen är utbildad och erfaren inom sin specialitet, vilket garanterar att varje kund får den bästa möjliga behandlingen. Oavsett om man kommer för en enkel klippning, en omfattande färgbehandling eller en speciell styling för en särskild händelse, så är man i trygga händer hos Guldsaxen.
En av Guldsaxens mest framstående funktioner är dess dedikation till att använda endast de bästa produkterna på marknaden. Genom att samarbeta med välkända varumärken inom frisörbranschen, kan Guldsaxen erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet som är skonsamma mot både hår och miljö. Dessutom strävar Guldsaxens team alltid efter att vara uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen, vilket gör dem till experter på att leverera enastående skönhetstjänster.
Utöver de traditionella frisörbehandlingarna som erbjuds, så erbjuder Guldsaxen också skönhetsbehandlingar som gör att man kan känna sig extra snygg och bortskämd. Deras lyxiga spabehandlingar, inklusive ansiktsbehandlingar och skönhetsmassage, gör det möjligt för gästerna att koppla av och njuta i en avkopplande miljö. Guldsaxens erfarna terapeuter använder enbart naturliga och hälsosamma produkter för att garantera en effektiv och njutbar behandlingsupplevelse.
Vad som också gör Guldsaxen unikt är dess engagemang för communityn och miljön. Genom att stödja olika välgörenhetsorganisationer och hållbarhetsinitiativ, visar Guldsaxen att de värdesätter samhället och miljön. Dessutom återvinner de aktivt sina produkter och skräpprodukter för att minimera sin påverkan på miljön.
Guldsaxens popularitet har vuxit exponentiellt sedan öppningen, och deras lojala kundkrets fortsätter att öka. Att besöka Guldsaxen är mer än bara en vanlig frisörupplevelse – det är en chans att bli ompysslad och få den bästa vård och uppmärksamhet för ditt hår och din skönhet. Oavsett om du behöver en uppfräschning av ditt utseende inför en viktig händelse eller bara vill unna dig själv en avkopplande stund medan någon annan tar hand om ditt hår, kommer du definitivt att hitta det du söker hos Guldsaxen.
I sammanfattning är Guldsaxen på Skolgatan 58B i Umeå, Sverige, en plats där hår och skönhet är i fokus. Med sin passion, professionalitet och omtanke erbjuder Guldsaxen en enastående upplevelse för sina gäster och har blivit en av Umeås mest älskade frisörsalonger. Med sitt engagemang för att använda högkvalitativa produkter och stödja samhället och miljön fortsätter Guldsaxen att sätta standarden för frisörbranschen. När du väljer Guldsaxen, väljer du lyx, kvalitet och omsorg för både ditt hår och dig själv.


Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 06:00 PM
Thursday 10:00 AM - 06:00 PM
Friday 10:00 AM - 06:00 PM
Saturday 10:00 AM - 03:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 06:00 PM

How to go there

Location